Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

volk

Priporočene objave

pred 44 minutami, Kmet2 pravi:

Zakaj bi vračali, a niso to bila EU sredstva😁

Kje se pa najdeš ti😂

EU sredstva se vračajo ... če ne drugače kot neto vplačinca ... tebi to še vedno ni jasno :P 

jaz se najdem na stani kritiziranja bilo kere vlade, ki dela narobe .... mi je vseeno leva, desna, sredinska ... tukaj imam enake vatle za vse .. enako kot pri rusih in američanih ;)

pred 9 urami, Markisan pravi:

Oprosti, niso še, bojo pa s 1.1.2023. Preberi predlog.

aja .. ti vidiš v prihodnost ... povej mi številke lota oziroma kriptovaluto, ki bo v do konca leta najbolj zrastla ;) 

gorivo je šlo pa spet dol ... super ... spet bom 100-ko tanku v motorćka  :P 

pred 5 minutami, GoBobi pravi:

Ja, ker ni načelen. Lahko bi na domača drva vozil, pa ni. Je imel vse možnosti, da zavrne tankanje pocenjenega bencina in dizla, ampak se je odločil, da se bo pridružil vojnim dobičkarjem😂...

sj ga ni dal iz svojega žepa ... vzel kredit in dal Slovencem ... ja valda :lol1: 

iz našega žaklja jemljejo ...  :P 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, Markisan pravi:

Oprosti, niso še, bojo pa s 1.1.2023. Preberi predlog.

Ni glih tko. Davek oziroma dohodnina se bo zvišala samo za tiste v najvišjem plačilnem razredu ( iz sedanjih 45°% na 50% ), ob tem pa se splošna olajšava iz letošnjih 4500 € dvigne na 5000 €. Se pravi, da bo večina delavnega ljudstva plačevala manj dohodnine, ker niso ( nisem ) v najvišjem plačilnem razredu.

Tako, da  kar neki na splošno o dvigu davka ne gre glih skoz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, MARJA pravi:

Davek oziroma dohodnina se bo zvišala samo za tiste v najvišjem plačilnem razredu ( iz sedanjih 45°% na 50% ),

če bi jaz spadal v najvišji plačilni razred, je lahko tudi 52 % ... podpišem :P 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... tut če plačam 10 miljonov dohodnine, se nam pritoževal.....   :D 

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 40 minutami, maus pravi:

EU sredstva se vračajo ... če ne drugače kot neto vplačinca ... tebi to še vedno ni jasno :P 

jaz se najdem na stani kritiziranja bilo kere vlade, ki dela narobe .... mi je vseeno leva, desna, sredinska ... tukaj imam enake vatle za vse .. enako kot pri rusih in američanih ;)

aja .. ti vidiš v prihodnost ... povej mi številke lota oziroma kriptovaluto, ki bo v do konca leta najbolj zrastla ;) 

gorivo je šlo pa spet dol ... super ... spet bom 100-ko tanku v motorćka  :P 

sj ga ni dal iz svojega žepa ... vzel kredit in dal Slovencem ... ja valda :lol1: 

iz našega žaklja jemljejo ...  :P 

Dej nehi no😂

Vsi v EU plačujejo "članarino" Bruselskim parazitom. 

Vsi, sej to ti je vendar jasno al🤔

Samo da so desni dali od tega malo ljudem, levi pa samo v svoj žep😏

Kljub temu, da sem bolj nagnjen v desno, oz. funkcionalno stran jo isto skritiziram. 

Samo na tem forumu so bolj levi in ne pride do izraza😂

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Samo na tem forumu so bolj levi .....

... levi v vseh pomenih....   :lol1: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

11 hours ago, Kmet2 said:

Levi hočejo tudi drobtine. 

Ne. Levi so mesojede žvali. 

mal patetično je vse to jamranje populistov. Sej desničarjev ni slišat. Poceni floskularni populisti ste pa jako glasni. In otožni. Pogrešate bezobrazneže na oblasti in po medijih.

Kljub noremu drobnjakarstvu, iskanju dlak v jajcu in 15ih zagovorih pri Rosviti, je v stotih dneh po volitvah Golobov največji zajeb uporaba policijskega vozila med naravno katastrofo. Se to še komu zdi neumno?

Do Bešiča Loredana in vseh iz Levice sem še vedno precej skeptičen.  do Počivalška, Hojsa, Simonitija in Vizjaka nism bil. Škodlivstvo je blo jasno kot beli dan. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Dej nehi no😂

Vsi v EU plačujejo "članarino" Bruselskim parazitom. 

Vsi, sej to ti je vendar jasno al🤔

meni je jasno .. tebi ni ... obstajajo neto plačnice in prejemnice ... mal si pa le preberi ...

p.s.

z evropskimi sredstvi marsikaj se tudi na DARS-u financira ampak ne v bone za šenkanje prebivalstvu, izplačilo neizkoriščenega dopusta, nagrade raznim politikom za mučeniško borbo s covidom, za maske, ki jih ni .. itd ampak za izgradnjo raznih projektov ...  

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, maus pravi:

meni je jasno .. tebi ni ... obstajajo neto plačnice in prejemnice ... mal si pa le preberi ...

p.s.

z evropskimi sredstvi marsikaj se tudi na DARS-u financira ampak ne v bone za šenkanje prebivalstvu, izplačilo neizkoriščenega dopusta, nagrade raznim politikom za mučeniško borbo s covidom, za maske, ki jih ni .. itd ampak za izgradnjo raznih projektov ...  

Vidim ja DARS. 

Od Ljubljane do Kočevja ali Litije porabiš isto časa kot za 200km, pa so cca od 70 do 45km👌

Res znate z EU sredstvi. 

Mogoče bi bilo bolj smotrno dat to ljudem "delavcem" zaposlenim v DARS. 

Mogoče pa bi 200m odsek asvaltiranja konc an v 2 tednih in ne 2 letih z kup aneksov itd

Super ste, res namensko porabite do centa teh EU sredstev in še kak milion dva nad predvidenim stroškom. 

Res ne gre veliko v cestno infrastrukturo, gre pa veliko v privat žepe. 

DARS je definitivno vzor transparentnega podjetja. 

Na kratko, dejte kej drobtinc delavcem😂

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 47 minutami, MARJA pravi:

Ni glih tko. Davek oziroma dohodnina se bo zvišala samo za tiste v najvišjem plačilnem razredu ( iz sedanjih 45°% na 50% ), ob tem pa se splošna olajšava iz letošnjih 4500 € dvigne na 5000 €. Se pravi, da bo večina delavnega ljudstva plačevala manj dohodnine, ker niso ( nisem ) v najvišjem plačilnem razredu.

Beri in si tudi preračunaj https://siol.net/novice/slovenija/financni-minister-napovedal-spremembo-davcne-zakonodaje-584881

Določeni se veselite drobtinic ker boste dobili 150 eur na leto več. To bo definitivno pomenilo blagostanje in spremembo življenskega cilja. Oddaja nepremicnin se bo podražila tako, da boste teh 150 porabili ravno zato. Splošna olajšava pa tistih 7500 nikol ne bo vidla, nore dohodninske lestvice oz njenih zneskovnih (ne procentualnih) razredov se pa nihce ne dotakne…..v prihodnosti bomo konkurencn,i zelo. 

Za 35k leto si pri nas bogatun v nemčiji pa skor na socjali.

jaz plešem

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, Kugelschreiber pravi:

Ne. Levi so mesojede žvali. 

mal patetično je vse to jamranje populistov. Sej desničarjev ni slišat. Poceni floskularni populisti ste pa jako glasni. In otožni. Pogrešate bezobrazneže na oblasti in po medijih.

Kljub noremu drobnjakarstvu, iskanju dlak v jajcu in 15ih zagovorih pri Rosviti, je v stotih dneh po volitvah Golobov največji zajeb uporaba policijskega vozila med naravno katastrofo. Se to še komu zdi neumno?

Do Bešiča Loredana in vseh iz Levice sem še vedno precej skeptičen.  do Počivalška, Hojsa, Simonitija in Vizjaka nism bil. Škodlivstvo je blo jasno kot beli dan. 

Jz sen do vseh ne skeptičen ampak kritičen. 

• Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Ne moreš vrjet, tudi ti si ga tankal😂

pa rdeče hlače sem imel :P

pred 56 minutami, MARJA pravi:

gre, gre...na nora24tv gre vse skozi :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

Vidim ja DARS. 

Od Ljubljane do Kočevja ali Litije porabiš isto časa kot za 200km, pa so cca od 70 do 45km👌

Res znate z EU sredstvi. 

Mogoče bi bilo bolj smotrno dat to ljudem "delavcem" zaposlenim v DARS. 

Mogoče pa bi 200m odsek asvaltiranja konc an v 2 tednih in ne 2 letih z kup aneksov itd

Super ste, res namensko porabite do centa teh EU sredstev in še kak milion dva nad predvidenim stroškom. 

Res ne gre veliko v cestno infrastrukturo, gre pa veliko v privat žepe. 

DARS je definitivno vzor transparentnega podjetja. 

Na kratko, dejte kej drobtinc delavcem😂

značilni manipulant ... iz ene stvari na drugo, brez pojasnjevanja v tretje ;)

A veš kdo je lastnik in kdo vodi DARS ;)

A si pogruntou, kaj je neto plačnica in kaj neto prejemnica ?

Poraba EU sredstev je pa smotrna za plačilo nagrad politikom za mučeniško borbo proti pandemiji in neizkoriščen dopust a ne... tega jaz nisem dobil :P 

p.s.

jaz sem delavec v DARS-u ... :P 

ti delaš v privatni firmi in si plačan na normo, kajne :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 39 minutami, maus pravi:

značilni manipulant ... iz ene stvari na drugo, brez pojasnjevanja v tretje ;)

A veš kdo je lastnik in kdo vodi DARS ;)

A si pogruntou, kaj je neto plačnica in kaj neto prejemnica ?

Poraba EU sredstev je pa smotrna za plačilo nagrad politikom za mučeniško borbo proti pandemiji in neizkoriščen dopust a ne... tega jaz nisem dobil :P 

p.s.

jaz sem delavec v DARS-u ... :P 

ti delaš v privatni firmi in si plačan na normo, kajne :P 

No če že omenjaš, delal sem komplet korona situacijo. 

Delal z ljudmi, dobavitelji,razvažal robo in sem za vse to dobil figo v žepu... Nada, nič, nijente, ko so vsi upojojenci, falirani študenti in zdravniki ki jih sploh ni bilo na delavnem mestu dobivali lepe denarce. 

Jbg JJ je delil tak od oka😂

Ne ne vem😁

pred 18 minutami, Kugelschreiber pravi:

Pa še verjameš kar pišeš, ne? 

Pa ti😂

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

50 minutes ago, Kmet2 said:

No če že omenjaš, delal sem komplet korona situacijo. 

Delal z ljudmi, dobavitelji,razvažal robo in sem za vse to dobil figo v žepu... Nada, nič, nijente, ko so vsi upojojenci, falirani študenti in zdravniki ki jih sploh ni bilo na delavnem mestu dobivali lepe denarce. 

Jbg JJ je delil tak od oka😂

Ne ne vem😁

Pa ti😂

kako nisi dobil? vaučerji taki in onaki, popust na benz, popust na štrom....vsi smo se mastili z bombonjrami. le da so eni imeli še fuuuuuuul več bombonjer. Hojsova hči je dobila fakin tovarno bombonjer. 

In ne, nikomur ne verjamem skor nič. Pa saj to veš. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj samo pričakujete od države. Saj lahko samo storite to.

Se zadolžite in na veliko zapravljate in uživate, nato ....

... prepustite dolgove dedičem.  😝

Vsaka podobnost z državo je namerna.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če hočeš zajebat drugo politično stran je recept:

1. zmagat na volitvah

2. porabiti čim več denarja, zadolžiti se, sfrčkat za vse neumnosti, čim več vn potegnt, čimveč folku raztalat, da bodo govorili kok si dober

3. nič se preveč matrat zmagat na naslednjih volitvah in v opoziciji kokice jest in očitat, kok je nova vlada zanič, je ful zapufana in nič ne da državljanom 

4. čez kake dva mandata, ko ljudje malo zgubijo spomin, zopet kanidirati in vse od točke 1 ponovit vajo 

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Kugelschreiber pravi:

kako nisi dobil? vaučerji taki in onaki, popust na benz, popust na štrom....vsi smo se mastili z bombonjrami. le da so eni imeli še fuuuuuuul več bombonjer. Hojsova hči je dobila fakin tovarno bombonjer. 

In ne, nikomur ne verjamem skor nič. Pa saj to veš. 

To sem dobil, nisem pa dobil nobenih dodatkov, ker sem delal na terenu z ljudmi. 

Večina so dobili dodatke na situacijo Korona, ker so hodili v službo in niso delali od doma. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma ni pričati slovenački :P

ako ne želite :D

provizije za žico so še vedno v istih žepih kot so bile, za vašo "varnost" vas pa fopamo s floskulami. LP Hojs in ostala banda že pred hojsekom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 38 minutami, Kmet2 pravi:

To sem dobil, nisem pa dobil nobenih dodatkov, ker sem delal na terenu z ljudmi. 

Večina so dobili dodatke na situacijo Korona, ker so hodili v službo in niso delali od doma. 

Prevec si požrtn. Katera večina? 🤔🙈

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Markisan pravi:

Beri in si tudi preračunaj https://siol.net/novice/slovenija/financni-minister-napovedal-spremembo-davcne-zakonodaje-584881

Določeni se veselite drobtinic ker boste dobili 150 eur na leto več. To bo definitivno pomenilo blagostanje in spremembo življenskega cilja. Oddaja nepremicnin se bo podražila tako, da boste teh 150 porabili ravno zato. Splošna olajšava pa tistih 7500 nikol ne bo vidla, nore dohodninske lestvice oz njenih zneskovnih (ne procentualnih) razredov se pa nihce ne dotakne…..v prihodnosti bomo konkurencn,i zelo. 

Za 35k leto si pri nas bogatun v nemčiji pa skor na socjali.

jaz plešem

In kaj se delaš tukaj?😂😂🤔

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, hajamoto pravi:

In kaj se delaš tukaj?😂😂🤔

Ker znucan odgovor si dal. Tipičen za folk brez argumenta. 

Neposreden odgovor pa ..... hvalabogu nisem skoz v slo , mi je pa žal, ko vidim kam gre.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Markisan pravi:

Ker znucan odgovor si dal. Tipičen za folk brez argumenta. 

Neposreden odgovor pa ..... hvalabogu nisem skoz v slo , mi je pa žal, ko vidim kam gre.

Menda ti je v Kolumbiji med mafijci lepo. Vse argumente si pa zgoraj dobil, da se ne bomo ponavljal. 🤭

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!