Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

volk

Priporočene objave

Pravkar, hajamoto pravi:

Menda ti je v Kolumbiji med mafijci lepo. Vse argumente si pa zgoraj dobil, da se ne bomo ponavljal. 🤭

Nisem vedu, da sem v kolumbiji......... 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Markisan pravi:

Nisem vedu, da sem v kolumbiji......... 

Skupaj z argumenti. Kolumbija se z veliko piše. 😂

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, hajamoto pravi:

Skupaj z argumenti. Kolumbija se z veliko piše. 😂

Zopet si potrdil mojo tezo.... ko pa res nimaš kaj napisat se pa spustiš v slovnico .... ostane ti še vreme. Tukaj se bo verjetno tvoj doseg nehal...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Markisan pravi:

Zopet si potrdil mojo tezo.... ko pa res nimaš kaj napisat se pa spustiš v slovnico .... ostane ti še vreme. Tukaj se bo verjetno tvoj doseg nehal...

Na vreme se spoznam bolj po kosteh. Kot upokojen računovodja ti lahko marsikaj razložim glede davkov in kako se jih lahko ogneš. 😇😁😁

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 38 minutami, hajamoto pravi:

Prevec si požrtn. Katera večina? 🤔🙈

Zdravniška, vladna, represivna itd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, hajamoto pravi:

Na vreme se spoznam bolj po kosteh. Kot upokojen računovodja ti lahko marsikaj razložim glede davkov in kako se jih lahko ogneš. 😇😁😁

Hvala za ponudbo vendar sem se z njimi dolgo ubadal, tudi s fursovimi uslužbenci tako, da vem iz prve, da nismo ravno podjetniško in kapitalsko naklonjeni. Če je pa to ok pa ne vem. Mogoče pa more bit tako da imaš v nekih državah denar, veliko podjetij, zahtevne službe, kar pa prinese tudi živčnost, preobremenjenost, na drugi strani pa države kjer so več al manj vsi na istem nekje pri dnu (mogoče imajo srečo da so jim starši kaj zapustili) hkrati pa imajo čas in svobodo za jokanje ob čevapčičih in roštilju kako so brez denarja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, hajamoto pravi:

Valda, pri nas si glup, če jih plačuješ. 

LpVizjak

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 hours ago, Markisan said:

Beri in si tudi preračunaj https://siol.net/novice/slovenija/financni-minister-napovedal-spremembo-davcne-zakonodaje-584881

Določeni se veselite drobtinic ker boste dobili 150 eur na leto več. To bo definitivno pomenilo blagostanje in spremembo življenskega cilja. Oddaja nepremicnin se bo podražila tako, da boste teh 150 porabili ravno zato. Splošna olajšava pa tistih 7500 nikol ne bo vidla, nore dohodninske lestvice oz njenih zneskovnih (ne procentualnih) razredov se pa nihce ne dotakne…..v prihodnosti bomo konkurencn,i zelo. 

Za 35k leto si pri nas bogatun v nemčiji pa skor na socjali.

jaz plešem

definicija civilizacije je skrb za šibke. Pogledal sem pripet video in slišal da bodo letos ljudje z minimalci dobili 316€ več, 2023 pa še 157€ več. Teb je to je zanemarljivo, folku s 720€ neto najbrž ni. 

Ti ne plešeš. Ti se peniš in božjastno treseš.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, hajamoto pravi:

Menda ti je v Kolumbiji med mafijci lepo. Vse argumente si pa zgoraj dobil, da se ne bomo ponavljal. 🤭

pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

definicija civilizacije je skrb za šibke. Pogledal sem pripet video in slišal da bodo letos ljudje z minimalci dobili 316€ več, 2023 pa še 157€ več. Teb je to je zanemarljivo, folku s 720€ neto najbrž ni. 

Ti ne plešeš. Ti se peniš in božjastno treseš.  

Nisi dojel, da so ti ukrepi pesek v oči. Nekdo s 720 neto bo sedaj dobil 26 EUR več. Še vedno bo v bedi. Do 2023 to niti iflacije ne bo pokrilo.

Ti pa le naprej pleši.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, Markisan pravi:

Za 35k leto si pri nas bogatun v nemčiji pa skor na socjali.

jaz plešem

:P

v keri plesni skupini plešeš ?

Spinning Monkey GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Markisan pravi:

Nisi dojel, da so ti ukrepi pesek v oči. Nekdo s 720 neto bo sedaj dobil 26 EUR več. Še vedno bo v bedi. Do 2023 to niti iflacije ne bo pokrilo.

Ti pa le naprej pleši.

Pri izračunu dohodnine vsi pozabljate na olajšave za vzdrževane družinske člane. Skoraj vsi delovno aktivni imajo otroke in ob minimalni plači dohodnine že pri enem otroku skoraj nič ni. Vsi ti izračuni so samo za samske, dohodninski bomboncki pa pesek v oči za reveže. Če imaš pa dobro plačo in ene 4 dece kot Tonin, pol se pa to na letni ravni pozna že za en avto osnove olajšave. 🤑

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 hours ago, Markisan said:

Ti pa le naprej pleši.

jaz nič ne plešem. Res ne. Samo čudim se, kako da me že tri mesece ni nihče z oblasti ozmerjal. Da prime minister na TVju ne deluje popadljivo, in ne fantazira kako so vsega, čisto vsega krivi neki drugi, jako slabi ljudje. Ni narobe zaradi njega ampak kljub neverjetnemu naporu...ne morjo zmagat sil kontinuitete....Po dveh letih blitzkriga in prej dveh letih štarteršarca, se meni umirjenost in natančnost Golobovih odgovorov na Odmevih zdi nek težko dojemljivega. A tako lahko zgleda vse skup? Torej ni nujno, da me minister zmerja z elastikami na servetkih in laže v obraz, da oni niso pili in jedli v brtiji? 

In kaj je za ljudstvo tako fakin odličnega naredil janes, da ga danes tako pogrešate? OK, vse kar je naredu Holop je bedno. oziroma, sploh ni še nič naredil. Kaj je blo prej tako neverjetno naprednega, da je vredno prenašat ministre ki desetletje pridgajo kako je glupo plačat davke?

ful sm skeptičen do Loredana in vseh z Levice. Pa Loredan ni začel delat kravala, sekat in lomastit vse poprek. Imajo morda premišlen plan? Ne verjamem. Upam pa. Ker prejšnje garniture ga niso imele. Nobena. Rezultati to jasno kažejo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 52 minutami, Kugelschreiber pravi:

jaz nič ne plešem. Res ne. Samo čudim se, kako da me že tri mesece ni nihče z oblasti ozmerjal. Da prime minister na TVju ne deluje popadljivo, in ne fantazira kako so vsega, čisto vsega krivi neki drugi, jako slabi ljudje. Ni narobe zaradi njega ampak kljub neverjetnemu naporu...ne morjo zmagat sil kontinuitete....Po dveh letih blitzkriga in prej dveh letih štarteršarca, se meni umirjenost in natančnost Golobovih odgovorov na Odmevih zdi nek težko dojemljivega. A tako lahko zgleda vse skup? Torej ni nujno, da me minister zmerja z elastikami na servetkih in laže v obraz, da oni niso pili in jedli v brtiji? 

In kaj je za ljudstvo tako fakin odličnega naredil janes, da ga danes tako pogrešate? OK, vse kar je naredu Holop je bedno. oziroma, sploh ni še nič naredil. Kaj je blo prej tako neverjetno naprednega, da je vredno prenašat ministre ki desetletje pridgajo kako je glupo plačat davke?

ful sm skeptičen do Loredana in vseh z Levice. Pa Loredan ni začel delat kravala, sekat in lomastit vse poprek. Imajo morda premišlen plan? Ne verjamem. Upam pa. Ker prejšnje garniture ga niso imele. Nobena. Rezultati to jasno kažejo. 

Uni so te(nas)naglas jeb…., tile te(nas-)bojo pa potihem, prefinjeno. To je vsa umetnost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 35 minutami, Markisan pravi:

Uni so te(nas)naglas jeb…., tile te(nas-)bojo pa potihem, prefinjeno. To je vsa umetnost.

med so in bodo je velika razlika...trenutno opažam pri sedanjih mnogo več inteligence in posluha. Lahko da je to prefinjeno.

In če ga bodo srali (tudi ti si zapisal BODO, kar pomeni da nas še ne, kvečjemu so z nekaj potezami izboljšali prejšnje sranje, torej tistih ki SO nas jebali) bodo nič kaj prefinjeno izgubili volitve.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

med so in bodo je velika razlika...trenutno opažam pri sedanjih mnogo več inteligence in posluha. Lahko da je to prefinjeno.

In če ga bodo srali (tudi ti si zapisal BODO, kar pomeni da nas še ne, kvečjemu so z nekaj potezami izboljšali prejšnje sranje, torej tistih ki SO nas jebali) bodo nič kaj prefinjeno izgubili volitve.

Nas/bodo bi mogu napisat. Glede na sprejete zakonodaje ... bi reku da jim kr dobr gre .... Kar se mene tiče, dve krili istga ptiča

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Markisan said:

Torej je situacija brezizhodna? Sploh ni vazno kdo vlada, vsi so nesposobni lopovski  kreteni, ampak janes je bil vseeno bols? A te prav razumem? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Kugelschreiber pravi:

Torej je situacija brezizhodna? Sploh ni vazno kdo vlada, vsi so nesposobni lopovski  kreteni, ampak janes je bil vseeno bols? A te prav razumem? 

Lej nisem jest za janeza tko, da tukaj žal ne boš mogu sovražnika dobit. Je pa dejstvo da je janezova vlada imela tudi nekaj dobrih potez, ki jih je žal zasula obilica slabih. Tale sedaj je pa že štartala s slabimi vsaj po mojem mnenju. So pa definitivno retorično bolj sposobni ali vsaj lepše in primerneje se izražajo pa še mediji jih imajo rajši.

Brezizhodna situacija seveda ni, samo dokler se bo večina ljudi obnašala po črednem nagonu se bo pašnik pač fižil dalje in pastirček vedno bolj smejal. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, DAMI34 pravi:

Ok, brez podjebavanja. 

Povej kaj bo drugače, kot je bilo pod JJ, če bodo zrežirali spet to Korono in po moje jo bodo. 

Namreč pod vlado JJ so nas zapirali, omejevali svobodo, kratili že pridobljene človeške pravice, kršili ustavo itd

Ja vse to je delal Šiptar, nedvomno. 

Sprejeli so zakone ti Svobodnjaki, da bodo ob novem zrežiranem izbruhu lahko povsem isto ukrepali, kot Šiptar. 

Vse bo isto samo zdaj ne bodo kršili ustave. 

Napiši prosim kaj tako inteligentnega se ti tu zdi razen, da so si zavarovali rit. 

Za tebe, za mene bo ostalo isto, kot pod JJ, ko bo izbruh Covida. 

Zaprli te bojo, omejili itd

Bomo videli, če bodo ti isti kolesarji protestirali, ker jim bo Svoboda vzela svobodo. 

Mislim, da ne, ker so bili ti protesti forsirani iz leve. 

Pa da ne bo nesporazuma, podpiram bilokaterega protestnika, ki se bojuje proti odvzemu osnovnih človekovih pravic pa naj bo levi, desni, rdeči al pa beli. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Bomo videli, če bodo ti isti kolesarji protestirali, ker jim bo Svoboda vzela svobodo. 

Pa da ne bo nesporazuma, podpiram bilokaterega protestnika, ki se bojuje proti odvzemu osnovnih človekovih pravic pa naj bo levi, desni, rdeči al pa beli. 

se v večini strinjam s teboj ... 

če ne bodo kolesarji bodo pa rumeni jopiči, ki so jih angažirali desni ...

seveda je vse to bolano .. jaz sem za protest (vseeno kera vlada je), če delajo narobe ... pika ;) 

p.s.

kolikor se spomnim, se je v času takoj po vojni, ko sem bil še aktiven, da je okoli skladišč v Borovnici hodli obrambni in notranji minister ... predsednika RS ni bilo nikoli blizu ;)  .... 

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 57 minutami, Kmet2 pravi:

FB_IMG_1659506627787.jpg

Tisti ki slepo verjamejo facebooku so samo pomilovanja vredni. :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Kmet2 pravi:

Ok, brez podjebavanja. 

Povej kaj bo drugače, kot je bilo pod JJ, če bodo zrežirali spet to Korono in po moje jo bodo. 

Namreč pod vlado JJ so nas zapirali, omejevali svobodo, kratili že pridobljene človeške pravice, kršili ustavo itd

Ja vse to je delal Šiptar, nedvomno. 

Sprejeli so zakone ti Svobodnjaki, da bodo ob novem zrežiranem izbruhu lahko povsem isto ukrepali, kot Šiptar. 

Vse bo isto samo zdaj ne bodo kršili ustave. 

Napiši prosim kaj tako inteligentnega se ti tu zdi razen, da so si zavarovali rit. 

Za tebe, za mene bo ostalo isto, kot pod JJ, ko bo izbruh Covida. 

Zaprli te bojo, omejili itd

1. govoriš v prihodnjiku!!!

kaj bo, ne moreva vedeti, definitivno so stvari uredili, vsaj pravno formalno. Če se samo na korono obesiva, če ti ne vidiš razlike, jaz prekleto vidim razliko. Razlika je obveza in prisiljevanje, razlika je v pristopu, razlika je očitna da ni Krekeca zraven. Pa zaenkrat nihče ne piše kazni če ješ burek zunaj, pa noben minister ne pije samo vode :D

2. cene goriv. Jokanje kako je JJ uredil cene, zraven pa se dogovoril s trgovci, da jim krije razliko (od kje že? s katerega žepa? ) je smešno. Cene so uredili sedanji. Na način kot mora biti. Kako bo šlo naprej ne morem vedeti, pa ti tudi ne.

Upam samo da bo Golob uspel obvladovat vso to novo gardo politikov, kajti med njimi so sigurno taki kot so bili v prejšnjih vladah. Mali prašički, ki hitro ratajo veliki prasci.

Ampak kot si opazil, govorimo v prihodnjiku. Dajmo jim očitat, trenutne napake, trenutne prisile, trenutne kraje, sleparije in podobno.

3. aja, kdorkoli bo kolesaril, lahko tudi desni ali oboji, sledili bomo kaj in kako se bo dogajalo, ko bodo (spet prihodnjik) kolesarili. Močno pa dvomim, da je sedanja vlada sposobna dobiti večjega debila od Mahniča in Hojsa :P

Jaz te vlade ne kujem v nebesa niti ji slepo ne zaupam. vesel sem, da smo se rešili prejšnjih srovakov, ki so uporabljali najbolj znane jugo tehnike enoumnega vladanja, pač česar so se naučili.

Te je potrebno samo spremljati, volitve so čez par let.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 urami, Kmet2 pravi:

No če že omenjaš, delal sem komplet korona situacijo. 

Delal z ljudmi, dobavitelji,razvažal robo in sem za vse to dobil figo v žepu... Nada, nič, nijente, ko so vsi upojojenci, falirani študenti in zdravniki ki jih sploh ni bilo na delavnem mestu dobivali lepe denarce. 

Jbg JJ je delil tak od oka😂

Ne ne vem😁

Pa ti😂

Brezveze da jamraš. Lajf ni fer. Jaz sem celo korono delal s strankami, na razdalji 30 cm, 100 ljudi na dan. Vsak mi v roke da račun, pa nism dobil skoraj nič, ker sem bil zaposlen za skrajšani delovni čas, ker smo meli omejitev delovnega časa. Tud dodatki so bli polovični. Pa mi je čist vseeno. Dohtar je pa to telefonu obravnaval pacijente pa dobil samo dodatka moji 2 letni plači. Tiste dva iz maribora pa 4. Ni vse fer, res je...

A se zamisliš, da se rodiš nekje v Indiji, kjer je še v veljavi kastni sistem, ko nimaš nikakršne možnosti, da kdajkoli zlezeš iz tiste greznice!? Al pa v S. Koreji, Kitajski, Aziji, kjer te krokidil pomalca, ko morš lovit ribe cel dan za preživiš...

V Slo je še zmeri nadstandrdno življenje in veeelik luksuz. Je pa res da ni vse fer. Lahko pa kak evrič ujameš mimo davčne in tis, gre samo v tvoj žep, tko kt delajo politiki, sam tam so cifre večje.

Je pa tko da ti ni nč hudga, pa men tud ne.

Se mi pa trenutno precej bolje dopade Tale politična opcija kot jo imamo, nekako ne najdem večjih napak. Tist kar smo pa imeli, je pa katastrofa v vseh pogledih.

PS: Da se ne razburiš, al pa začneva nove vojne... Sam povem, se ne želim prepirat s tabo, al te pa "zajbavat". Lahk stavri gledaš iz pozitivne strani, lohk pa iz negativne. Just an opinion.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej nisem prepričan če je Lukec to sam spesnil, je pa definiitivno spis z obilico inteligence (in da, sem cerkveno poročen z zadržkom (žena je zadržek ker ni verna), in mam dva froca):

Kaj se bo spremenilo pri posvojitvah otrok v Sloveniji?

IZJAVA DNEVA

"Vse, kar se bo pri posvojitvah spremenilo, je to, da se bodo v postopek posvojitve otrok lahko prijavili tudi istospolni pari. Centri bodo tudi njih tako kot druge pare presojali, ali so primerni za posvojitelje. Če bodo, se bodo tako kot drugi postavili v vrsto za posvojitev otroka. Število posvojitev v Sloveniji je sicer neznatno, vsega skupaj 44 na leto. Desnici pa bi priporočil, da se namesto s strašenjem pred oblikami družin začne ukvarjati z vprašanjem, v kakšnih okoljih otroci živijo. Imamo zapostavljene otroke, zlorabljene otroke, revne otroke, otroke, ki odraščajo v sprtih družinah, otroke, ki odraščajo v okoljih brez ljubezni. Če bi želeli res reševati stiske otrok in družin, jim dela nikakor ne bi zmanjkalo."

https://www.mladina.si/218102/kaj-se-bo-spremenilo-pri-posvojitvah-otrok-v-sloveniji/?fbclid=IwAR1YoaUbvN_33YhNdIlswjsoLjHIRKrPr4RqB6IACA3e5hbY64rveCq8bPI

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!