smasher Objavljeno Avgust 31, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 27 minutes ago, Tedybear said: Tvoja miselnost je povsem napacna. Dejstvo, da je nekdo ze toliko casa navodilnih funkcijah ne glede na barvo vlade je znak, da je hudicevo brihten in iznajdljiv. Ja piha na dušo penzjonistom pa še komu ki se malce hlipa po starih časih pa niso bili za Janšo, tako da ima spet par % zvestih volilcev da ima vedno dovolj %,da zleze v parlament oziroma potem naredi koalicijo s komerkoli samo da pride do ministerskega stolčka. Torej je "gotovinska češplja". dr.loonly, ja včasih so naredili tak sistem da so imeli zdravo delavno silo, sedaj se jim jeb.. za to, ko bojo vsi pocrkali ali predragi bojo uvozili pakistance, indijce ... (Mislim sedaj so makedonci, bulgari... za 300€ na mesec) Tako da star sistem ko se je vsaj raji priskrbelo zdravje ni slabo, surovi kapitalizem ne priskrbi niti tega, zgled US, najboljši zdravniki... če si jih lahko privoščiš, drugače pa lahko crkneš malo koga briga. vandrovec, dr.looney in Scarabeo 500 3
Nearrain Objavljeno Avgust 31, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 Frenk 67, Mavti, Kugelschreiber in 1 other 1 3
vandrovec Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 pred 21 urami, smasher pravi: pred 21 urami, smasher pravi: dr.loonly, ja včasih so naredili tak sistem da so imeli zdravo delavno silo, sedaj se jim jeb.. za to, ko bojo vsi pocrkali ali predragi bojo uvozili pakistance, indijce ... (Mislim sedaj so makedonci, bulgari... za 300€ na mesec) Tako da star sistem ko se je vsaj raji priskrbelo zdravje ni slabo, surovi kapitalizem ne priskrbi niti tega, zgled US, najboljši zdravniki... če si jih lahko privoščiš, drugače pa lahko crkneš malo koga briga. To je neko načelo v družbi ampak resne firme so že spoznale, da so na koncu poceni delavci dražji. Kdor hoče proizvajat kvaliteto mora imet zaposlene tudi kvalitetne delavce. Marsikaj si nekateri domišljajo, kar v realnost ne vzdrži... dr.looney 1
dr.looney Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 pred 22 urami, smasher pravi: .... dr.loonly, ja včasih so naredili tak sistem da so imeli zdravo delavno silo, sedaj se jim jeb.. za to, ko bojo vsi pocrkali ali predragi bojo uvozili pakistance, indijce ... (Mislim sedaj so makedonci, bulgari... za 300€ na mesec) Tako da star sistem ko se je vsaj raji priskrbelo zdravje ni slabo, surovi kapitalizem ne priskrbi niti tega, zgled US, najboljši zdravniki... če si jih lahko privoščiš, drugače pa lahko crkneš malo koga briga. ...ja točno to sem napisala.....
Gaunar Jokl Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 (popravljeno) dnevni red 1. seje vlade RS 1. zjebat zlobne kapitaliste tipa boscarol in akrapovič 2. priznanje palestine 3. povabilo na uradni in prijateljski obisk šoferju avtobusa iz venezuele 4. oznanila in razno ... Popravljeno September 2, 2018. Popravil Gaunar Jokl
Darko3g Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 Glej Jokl, tudi jaz sem mislil, da hočejo zjebat kapitaliste. Pa sem malce iskal podatke. Da recimo povprečni zaposleni plača cca 34 % davkov od službe, lastniki kapitala pa cca 22% od kapitalskih dobičkov, pa da je Boscarol, ki tako benti, dobil preko 4 mio € nepovratnih sredstev (Revoz jih je dobil menda preko 30 mio), pa podobno. Res vemo bistveno premalo in nasedamo populističnemu nakladanju. Mene osebno pri vseh vladah moti predvsem to, da ne iščejo najprimernejših ljudi za posamezne resorje ampak si stranke razgrabijo posamezna ministrstva kot vojni plen in potem nastavljajo svoje privržence kot nagrado ali kot investicijo za črpanje državnega denarja. Alla, franc in Scarabeo 500 3
Tedybear Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 (popravljeno) http://www.simic-partnerji.si/davcni-blog.html Tole marsikaj pojasni. Je pa nekaj...politiki tipa Mesec SO nevarni tej družbi in drzavi. Ze sama stališca njega in podobnih so verjetno marsikaterega potencialnega vlagatelja prisila v razmislek. Ze to je skodljivo. Nisem desnicar, sem antijanšist " iz učbenika". Ampak.... Vse bolj verjamem ze ustaljenemu pravilu, da so leve vlade dobre za socialo pa slabe za razvoj, desne pa obratno. Drzave Visegrajske skupine so nas prehitele, oziroma skoraj dohitele. Kaj jim je skupnega - zadnjih cetrt stoletja so imele pretezno desne vlade. Popravljeno September 2, 2018. Popravil Tedybear Kugelschreiber in bosa 1 1
Marcel-F Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 Očitno se država (pa kar precej ljudi tudi tule na forumu) ne zaveda kdo vse to FUTRA. Zato vsem brihtolom svetujem,da odprejo svojo firmo.Potem pa vse to vzdržujejo in peljejo na nek višji oziroma boljši nivo,več zaposlenih,posledično več keša državi. Kot nekateri pravite med vrsticami,so podjetniki sami lopovi in grabijo zase. Narobe,največji lopov tuki je država ,ki ti redno jemlje velike količine prihrankov z raznoraznimi davki in ne vem še vse s čim,zato bežijo.Ampak takim bumbarjem kot je Lukec in podobni to ne ulajšta v tisto zahojeno betico. Se strinjam,da so plače delavcev premajhne,ampak zakaj? Verjemte,da če lopovska država ne bi tolk grabla bi bilo tudi drugje drugače,dokler ti pa polovico vzame ,bo pa tako kot je. bosa 1
Kugelschreiber Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 mladino sm nehal brat ene 15 let nazaj. Ampak tole, tole je Repovz lepo spesnil. https://www.mladina.si/187097/o-boscarolu/ Macel F, Povej, kolko je obdavcen minimalc? Kam gre razlika med bruto in neto? schwantz 1
skalar36 Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 V Zloveniji se ne bo več splačalo ustvarjat, zaposlovat ali drugače prosperirat. Če Akrapoviču smrkavec (fotr bi ga moral z pasom natepst, čeprav ne tepem svojih otrok) "grozi" z nacionalizacijo, pa še nič ni ustavaril. Najverjetneje niti službe še ni imel. Kam bomo prišli, ko tak izrodek doseže starost 50 let!? Akrapovič je pold znanja in izkušen. In verjamem, da je "scal kri", da je do tega prišel. Kako plača zaposlenim... me ne zanima. Točno vem, da nikogar z pištolo, ali kako drugače zdržuje na delovnem mestu. Svetovno znan podjetnik...doma mu pa smrkavci grozijo. Mesec... obup. Sluzavec brez primere. Govori po naročilu. V živo... Najbolje bo, da se z ženo ločiva, a vseno živiva na istem naslovu, ker ne znava razdeliti premoženje. Zapreva podjetje, prodava vse imetje in ga naloživa na neizsledljive vire. Na cesto vrževa 6 zaposlenih, sam grem na zavod in se pravim budalo, me noben ne bo zaposlil in vlečem podporo. (čeprav sem mal računal na Nejca74 , ampak ma bolj gobec , kot jajca) Žena se prijavi kot mati samohranilka. Dobila bo visoke otroške doklade, ter zastonj vrtec. Kar sedaj ne dobiva, in precej plačava. V najem vzamem hišo, na lizing pa avto in motor. To bo lagodno življenje brez stresa. Pa še "brihtat" se mi ne bo treba kot sedaj, ter skrbeti, kdaj m bodo smrkavci pobrali, kar sem ustvaril. Davki pa...Davke na plače bi morala država prepoloviti. Polovica davka pa dati delavcu. Se pravi delodajalec plača isto, samo da delavec dobi več. Delavec bi več potrošil, ker bi več lahko, ker bi imel. Denar zaokroži, džava pa isto pobere davek. Vsi bi imeli(občutek) da je denarja več, in kupna moč bi se povečala. Kje pa naj država denar dobi... nacionalizacija naj Zidarja, Janšo, Golobiča, Senco, Ropa, Kordeža, Bavčarja, Tovšakovo... te za katere vemo, da niso nič ustvarli, samo pokradli. Tud davčnih dolžnikov je ogromno, nekaterim dolgove celo odpišejo...en je celo Župan. Krediti, ki niso bili kriti...vse je arhivirano. Ne, zgoraj navedenega ne bodo naredili. Sej vemo zakaj ne, ane!? Raje bodo delovnim ljudem vzeli... Če zgleda kot gnoj, če smrdi kot gnoj, če je okusa po gnoju...ja pol je gnoj=politika! DAMI34, Marcel-F, Nearrain in 1 other 3 1
Marcel-F Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 7 minutes ago, Kugelschreiber said: mladino sm nehal brat ene 15 let nazaj. Ampak tole, tole je Repovz lepo spesnil. https://www.mladina.si/187097/o-boscarolu/ Macel F, Povej, kolko je obdavcen minimalc? Kam gre razlika med bruto in neto? Zdaj pa še enkrat preberi link ki si ga prilepil.Podjetja nimaš,zato zopet ne razumeš. Drugače ti je pa skalar36 vse lepo napisal,samo preberi.Če boš hotel razumeti je pa drugo. bosa 1
Kugelschreiber Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 7 minutes ago, Marcel-F said: Zdaj pa še enkrat preberi link ki si ga prilepil.Podjetja nimaš,zato zopet ne razumeš. Drugače ti je pa skalar36 vse lepo napisal,samo preberi.Če boš hotel razumeti je pa drugo. Tebe sm prasal. Za skalarja vem. Zase tudi. Sm tretja generacija samozaposlenih neto placnikov v proracun. Me pa zanima, ce ti ves, o cem govoris, al hodis nekam u sluzbo? Mene placevat davke ne moti. Moti me, zelo me moti, da so ti davki tako zelo slabo porabljeni, skoraj zapravljeni. Nearrain, Alla, DAMI34 in 3 others 5 1
skalar36 Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi: Mene placevat davke ne moti. Moti me, zelo me moti, da so ti davki tako zelo slabo porabljeni, skoraj zapravljeni. Ej točno to. Davke je treba plačevati, ker še vedno imamo šolstvo, ceste, pa recimo zdravstvo...itd, itd. Sam treba jih je pametno porabit, tam kjer se rabijo, ne pa, da večina davkov gre za plače nesposobnim funkcionarjem, za železnice, za plače nesposobnih nepotrebnih ljudi-delovnih mest. Za dokapitalizacijo bank, celo privatnih (ProBanka)... Nearrain 1
Raavi Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 »Ko sem v podjetju ponudil zaposlenim deleže po polovični ceni, kot sem plačal jaz, ni hotel nihče kupiti!? Odgovor vseh je bil enak: "Nismo vsi tako pogumni in neumni, da bi vlagali svoj čas in denar v podjetja.« Dobiček si delimo vsi zaposleni, izgubo pokrivamo lastniki?! Če podjetje iz objektivnih razlogov propade, vsi izgubimo službo ( lastniki in zaposleni), premoženje in vse prihranke vložene v podjetje, ki je zagotavljalo delo in plače vsem, pa izgubijo samo lastniki. Če delavcu kaj ne paše, lahko stavka, kaj pa lastnik? Ko bo enkrat nekaterim jasno, da brez dela ni jela in da brez vlaganja ni dobitka, bo tako kot je. Ko bo g. Mesec in njemu podobni enkrat v življenju vložil 1€ svojega denarja, ustvaril eno delovno mesto in prispeval 1€ z svojim delom v državno blagajno, bo imel pravico komentirati in obtoževati delodajalce in lastnike podjetij. Verjemite, podjetniki, lastniki in delodajalci bodo še naprej ustvarjali dobiček, ustvarjali nova delovna mesta, polnili državno blagajno navkljub g. Mescu in njemu podobnim. Kdo je on, da si dovoli žaliti in obtoževati vse vprek? Naj objavi kakšno plačo prejema on in njegovi sodelavci, kdo mu jo plačuje in kakšne bonitete uživa! Naj objavi svoje premoženje in kako ga je dobil? Naj objavi koliko delovne dobe ima in kaj je do sedaj koristnega storil za to državo. Naj pove, koliko lastnega denarja je do sedaj doniral za pomoč potrebnim. Jaz osebno in moje podjetje smo v 28 letih donirali, podarili, sponzorirali več sto tisoč evrov prostovoljno kot družbeno odgovorni in še jih bomo. Ljudje, šport, kultura, humanost potrebujejo konkretno pomoč in ne populizem kot ga izvaja g Mesec in njegova levica. Pa še o migrantih. Ko bo g. Mesec ali kdo drug iz levice sprejel prvega migranta na svoj dom, potem bo imel pravico obtoževati in nam vsiljevati svoja prepričanja. Zelo me žalosti, ko prebiram nekatere komentarje ljudi, ki žalijo vse počez in je za njih vsak delodajalec, privatni lastnik tajkun, lopov in še kaj. Ja, kje bi pa delali, če ne bi bilo podjetij, tovarn? Zakaj jih ti kritiki sami ne odprejo podjetja, vložijo svoj denar, čas in še kaj ter zaposlijo sebe in sebi enako misleče? Ja, potem pa bi lahko to podjetje podarili zaposlenim ali družbi kot sami predlagajo in celo zahtevajo po prepričanju levice. Dovolj imam vseh teh nakladaj in populizma. Gremo delat, da bo denar za davke in plače g. Mesca in njegove levice. Nisem strankarski človek in vedno sem in bom podpiral vse dobre ideje ne glede iz katere strani prihajajo.« Zapis solastnika Kamenkrasa. thumper, Nearrain, skalar36 in 3 others 5 1
thumper Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 Ob 31. 8. 2018 ob 13:33, nejc74 pravi: Nehajte jokcat: vlada je odsev nas* samih mi jih toleriramo. sem že napisal pa bom še enkrat.. govori v svojem imenu in ne vleci drugih noter . zgovarjanje na druge in kolektivno odgovornost ? Ob 31. 8. 2018 ob 15:04, DAMI34 pravi: js sm ponosen nate, sem bil tudi na referendumu za odcepitev pa EU, pa Nato, pa NASO...pa lej kam smo prišli, skor za luno smo mal Plebiscit o samostojnosti Slovenije je potekal 23. decembra 1990, na njem so se slovenski volivci odločali o vprašanju »Ali naj Republika Slovenija postane samostojna in neodvisna država?« https://sl.wikipedia.org/wiki/Plebiscit_o_samostojnosti_Slovenije za kaj smo se izrekli slovenci takrat??? in kakšno je dejansko stanje? - smo samostojni? ne nismo ..ker smo v eu in nato. - smo neodvisni? ne nismo .. ker smo v eu in nato .. suvereni? ne me smejat.. na plebiscitu sem bil za odcepitev.. na referendumih o eu in nato sem bil proti ..torej pljuvam po vseh , ki ne upoštevajo največje volje slovenskega naroda , ki jo je le ta izrekel na plebiscitu.. glede na to , da do dandanes niso izpolnjeni pogoji plebiscita in volja naroda za ketere se je izrekel , no potem do take vlade , ki bo to uredila- so zame vse vlade nelegitimne in delujejo v nasprotju z voljo naroda.. mandat 4 leta? 10 let naj bo..pa kazensko imuniteto vzet vsem od poslancev , ministrov in predsednikov..se bodo hitro menjavali in slejkotprej bodo na položaje avtomatsko prilezli nekateri, ki bodo naredili več dobrega kot slabega... mogoče enkrat tudi udejanili voljo slovenskega naroda s plebiscita...do takrat pa fakof vsa politika. zdej morm pa na šiht , da bom dodelal te ure , ki so mi bile neprostovoljno odvzete s strani prebavnih težav..čao banda Kugelschreiber, Nearrain, Alla in 1 other 3 1
jskrablin Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 Citiraj Zakaj ne povabijo v Odmeve na primer Kaana Ozkana, predsednika uprave Revoza? Zakaj ne povabijo predsednika uprave Krke Jožeta Colariča? Zakaj ne povabijo predsednika uprave Petrola Tomaža Berločnika? In tako lahko naštejemo še vsaj 400 ljudi, ki prihajajo iz res velikih slovenskih družb, velikih po prometu, številu zaposlenih, vplivu na lokalno in državno gospodarstvo. @Kugelschreiber Ha ha ha. Repovžev demagog v vsem svojem dosegu. Seveda ja. Šefi podjetij v večinski državni lasti, katerih pozicija je odvisna od aktualne oblasti so pa res relevantni sogovorniki na temo gospodarskih neumnosti taiste oblasti. Ha ha ha. Seveda se bo kdo zdaj spotaknil ob Revoz. Ta ni v lasti države. Sam veste kako gre biznis tam? Iz matične družbe sporočijo, koliko subvencij pričakujejo za Revoz. In če jih ne bi bilo, bi že zdavnaj spakirali kufre in šli. Ne tako dolgo nazaj smo lahko preko medijev spremljali to debato. Njim se jebe zato, kar država počne. Ker si vse preko neposrednega pritiska na taisto državo povrnejo posredno. https://www.dnevnik.si/1042516956 https://www.had.si/blog/2014/05/08/renault-revoz-in-225-milijonov-eurov-drzavne-subvencije/ Katera druga velika podjetja so še? Energetika? Vse državno, vse prepredeno in prestreljeno s politično nastavljenimi kadri. Ti bojo seveda zelo glasni. Sploh v smeri kot Gospodar hoče. Mogoče Železnice? Hja, ne bo šlo. Pošta? Hja, ne bo šlo. Ne bo šlo ker je v tej zafurani državi Država sama največji kapitalist. In v kolikor hočeš dobiti iskreno mnenje je treba iti po nekoga iz privat sektorja ki ima jajca in mu poslovanje ni ogroženo, ko pošlje vse skup v tri p.m. Seveda s tem odpadejo takoj vse večje, mini in mikro firme, ki so v zasebni lasti, večino prometa pa ustvarijo zgolj s poslovanje z Državo oz javnih sektorjem. Teh je v Sloveniji veliko. Okoli onih 4 milijonov subvencij in nepovratnih sredstev. Boscarolova firma je v 2015 naredila 15 mio prometa letno. Se pravi v enem (pri nas še vedno kriznem) letu skor 4x tolko, kot je v vsem svojem obstoju pokasirala od države. Meni to zgleda kot fenomenalen ROI. Kak je pa ROI državnega kapitalizma? Povprečen donos državnih in javnih podjetij je okoli 1 - 2% letno. Inflacijo lih pokrijejo. Kolko je ROI za milijardo pa pol in nekaj drobiža TEŠ6? Ob par deset mio izgube na leto, s katero ogroža stabilnost matične družbe? Globoko negativen. Kak je ROI za rešene banke? 3x bailout NLB-ja do sedaj? Globoko negativen. A tu se nek obskurni levak na čelu ene obskurnega levefa pamfleta obeša na 4 mio, ki so preko davkov verjetno že itak vrnjeni? In ljudje to gladko kupijo? To niti smešno ni več. Če koga zanima zakaj Repovž take klamfe serje kot jih serje. Lastniška struktura podjetij oz skladov, ki si lastijo Mladino. Mladina je kredibilna tolko ko Dnevnik. Al pa Delo. Al pa RTV. Al pa Nova24 in kar je še ostalega medijskega sranja v tej državi. Marcel-F, DAMI34, vandrovec in 1 other 3 1
nejc74 Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 36 minutes ago, jskrablin said: Okoli onih 4 milijonov subvencij in nepovratnih sredstev. Boscarolova firma je v 2015 naredila 15 mio prometa letno. Se pravi v enem (pri nas še vedno kriznem) letu skor 4x tolko, kot je v vsem svojem obstoju pokasirala od države. Meni to zgleda kot fenomenalen ROI. Kak je pa ROI državnega kapitalizma? Povprečen donos državnih in javnih podjetij je okoli 1 - 2% letno. Malo si pobrklja, iz prometa in dobicka ne mores izracunat ROI, ce ga ze racunas v razmerju drzava / Pipistrel, poisci podatek placani davki / subvencije. Btw. se strinjam da je pozitiven, sploh ce bi uposteval "socialni ROI", torej tudi pozitiven vpliv z zaposlovanjem ljudi ipd. Samo onih "4x vec v enem letu" je taka mala nepotrebna manipulacija. 1 hour ago, thumper said: sem že napisal pa bom še enkrat.. govori v svojem imenu in ne vleci drugih noter . zgovarjanje na druge in kolektivno odgovornost ? Tudi jamraci morate it cez podoben postopek kot alkoholiki. Najprej moras sam sebi priznat, da nosiš del odgovornosti, potem pa lahko pricneš s spremembami. Res ne razumem v cem je smisel stalnega jamranja "nic ne moremo". Potem je boljse da se sploh ne ukvarjas s politiko, se vsaj ne bos sekiral. Alla 1
jskrablin Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 Ko smo že lih pri tem - takole en precej znan Simič poračuna z Mescem in sproti še z Repovževim laganjem v Mladini. Dobro svojo publiko pitajo nacionalinteresni in socialni. Kaj dobro, vrhunsko! Če ne gre drugače, se pač lažejo vsevprek. Jebiga, v boju za tapravo ideologijo je malo laganja dovoljeno, de. Če vprašaš kakega parlamentarnega Cheja pa tud nacionalizacija in fizično odstranjevanje ideološko neprimernih nista daleč. pred 2 minutami, nejc74 pravi: Malo si pobrklja, iz prometa in dobicka ne mores izracunat ROI, ce ga ze racunas v razmerju drzava / Pipistrel, poisci podatek placani davki / subvencije. Btw. se strinjam da je pozitiven, sploh ce bi uposteval "socialni ROI", torej tudi pozitiven vpliv z zaposlovanjem ljudi ipd. Samo onih "4x vec v enem letu" je taka mala nepotrebna manipulacija. Everybody else is doing it, so why can't we? Seveda ne moreš neposredno primerjati. Sam neko razmerje med inputom in outputom pa to vseeno oriše Plačane davke težko poračunaš, ker ti podatki (bilance, zadeve poročane FURS-u) niso javni. Takisto plače zaposlenih niso javne in s tem okoli prispevnih stopenj in dohodnine zgolj ugibaš. Sem pa precej prepričan da če v enem letu naredi prometa za cca 4x tolko, kot je v vsem svojem obstoju dobil subvencij... je bilanca stanja verjetno bolj v korist države kot ne. Ne vem, koliko je tale članek kredibilen. Zgleda pa preko palca kr ~ okoli pravih cifer. Citiraj S svojim delovanjem v zadnjih petih letih je tako pogon podjetja Pipistrel d.o.o. v razne državne blagajne prispevalo okrog 9 milijonov evrov prihodkov, kar je skoraj dvakrat toliko, kot je prejel subvencij v trikrat daljšem obdobju. Pri tem niso upoštevani državni prihodki od DDV pri prodaji končnih produktov (letal) v Sloveniji, kot tudi ne davščine pri uporabi infrastrukture, pri porabi energentov in podobno. Obenem Pipistrel kruh zagotavlja 106 ljudem in njihovim družinam, ki večinoma prejemajo precej višji prihodek od povprečne slovenske plače. vandrovec 1
Kugelschreiber Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 (popravljeno) kot sm najprej napisal, mladine ne berem že cca15 let, ker majo pri meni credo 0. Repovževi uvodniki so del razloga, da ne kupim več. S tokratnim, se pač moram strinjat. Ne vem kaj te moti, ampak za hec, v Ajdovščini, čez cesto od Pipistrela so 3 zasebne firme s cca dvakratnikom njegovih zaposlenih. incom, fructal in mlinotest. letni promet incoma je večji od pipistrela. Fructal po prodaji spet na polno dela, kupuje IN PLAČUJE kmetom. Incom je, podobno kot Pipistrel, globalni player. Da se ne boš matral z iskanjem, kaj zaena žvau je to, incom je en največjih evropskih proizvajalcev....sladoleda. Ne, Slokar ni tako televizičen kot Ivo, Igor in Marjan, TI household names. Pa še zadnjič v tej debati. nism levičar per se. Nism. Ampak na desni strani je izbira borna, zame popolnoma nemogoča. Sicer, objektivno, res ne morem mimo janševih osebnih pizdarij, in je verjetno on glavni kamen spotike, Še zdaleč pa ni edini. Trdim da živimo v Evropi, nastali na vrednotah stare Grčije in AvstroOgrskega rasvetljenstva. Kar ponujajo naši "desni" in Orban to ni. In to NE POMENI, da sem avtomatiše za Levico!!!!!!!! Kar rohnijo, (predvsem Kordiš) je pogosto norost. Ampak vem tudi, da imate Desnosučni v Sloveniji neko težavo z razumevanjem drugačnih. Na vseh področjih. Politično načelo, če nis z nami, si proti nam jemljete zelo resno. Pa vse je podtaknjeno. Če nis za janšeta, si zihr za zokija, kučana cerarja...jok fantje, jez sm za normalne, in se trudim tako obnašat. Popravljeno September 3, 2018. Popravil Kugelschreiber skalar36, Nearrain, dr.looney in 1 other 1 3
jskrablin Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi: Ampak vem tudi, da imate Desnosučni v Sloveniji neko težavo z razumevanjem drugačnih. Na vseh področjih. Politično načelo, če nis z nami, si proti nam jemljete zelo resno. Pa vse je podtaknjeno. Če nis za janšeta, si zihr za zokija, kučana cerarja...jok fantje, jez sm za normalne, in se trudim tako obnašat. Jaz sem tolk desnosučen, kot si ti levičar v tem primeru Zame so osebno vse politične stranke v Sloveniji popolnoma neprebavljive. Vztrajam pa pri svojem stališču da je desnica na oblasti vedno dosti bolj pod nadzorom javnosti in medijev kot levica na oblasti. To je lahko dokazljivo dejstvo. Če bi Janša izjavil kako bojo prodali vse v stilu Kordiševega nacionalizirali bomo vse, bi pred Parlamentom že imel celo štalo. pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi: S tokratnim, se pač moram strinjat. Če se s tem strinjaš si pač kupil kup Repovževega bullshita. Kar sem tudi na dolgo in široko pojasnil in razložil, skupaj z ozadjem in dodatnim branjem. Jebiga, se zgodi. Okoli svojega odnosa do sveta pa lahko dodam še tole. Marcel-F 1
Snečer Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 https://maribor24.si/kronika/foto-in-video-urjenje-zamaskirancev-v-vojaskem-postroju-na-pohorju/ se že začenja verjetno bomo morali Štajerci iti po svoji poti... schwantz in vandrovec 2
skalar36 Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 pred 17 minutami, Snecer pravi: https://maribor24.si/kronika/foto-in-video-urjenje-zamaskirancev-v-vojaskem-postroju-na-pohorju/ se že začenja verjetno bomo morali Štajerci iti po svoji poti... Lih mal si me prehitu. A nisi ti iz unga konca https://www.24ur.com/novice/slovenija/zamaskiranci.html
Snečer Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 Gremo mi po svoje 3 skalar36, DAMI34 in Kugelschreiber 1 2
jskrablin Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 Tile so tapravi burkeži oziroma burkači. Direkt za v rubriko svašta p*čka rodi Marcel-F in Nearrain 1 1
Snečer Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 pred 13 minutami, jskrablin pravi: Tile so tapravi burkeži oziroma burkači. Direkt za v rubriko svašta p*čka rodi kaj so šele domobranci, ki se letno zbirajo na Joštu in pa janševa paravojška ekipa pijančkov ter delikventov? Nearrain 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se