Kmet2 Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 Politika se ne sme in se ne bo vmesavala v delo policije. Je rekel Golob. (pred volitvami)🤔 In ko je Bobnarjeva začela z preiskavo Gen. I se počasi ohlajajo čustva svobode in plesa... Taubi je samo marioneta globoke države. bladerunner, Kawasaki_rider, IF7 in 1 other 3 1
TakeALookAround Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 Golob je pravljicar, kot vsi Ampak nekateri kar verjamejo, da bo boljse....za tiste, k so zravn ze, le ti so plesali seveda Kmet2 in Kawasaki_rider 1 1
DAMI34 Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 ćeb mel JJa bi blo vse lepše in boljše..še po Hojsu se nam toži 🤡 šalabajzerji
maus Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 (popravljeno) kdor verjame v politike je itak pravljičar ... so pa seveda pravljice različne... od smešnih, do žalostnih, tragikomičnih itd itd... tisti ki dolga leta dela v v kakšnem javnem zavodu, podjetju ali državni firmi, lahko točno vidi, kako se kadrujejo vodilni ob menjavi oblasti ... ni kaj dosti razlik do sedaj, zadnje dve leti je bilo pa res katastrofalno. dejansko nekompetentni ljudje na položaje, ki jim niso dorasli. Res žalostno .. niti me ne moti, da jih postavljajo na položaje... naj... ampak naj pustijo strokovnjakom, da delajo svoje delo ampak ne... tudi na to se spoznajo... res ne moreš verjet Popravljeno December 6, 2022. Popravil maus DAMI34, franc, MARE 65 in 1 other 3 1
bladerunner Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 Goloblazneži so se že začeli ravsati znotraj posranega golobnjaka. Kmalu bo konec plesa blaznosti, ki počasi a vztrajno vodi na smetišče politične zgodovine. To bo še prava veselica. Nategnjen narod bo kmalu ugotovil, da mu ga je zblazneli Taubi na suho zarinil v riti. Zastor se že odstira in kažejo se zelo temne podobe v zakulisju. bosa 1
bladerunner Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred 4 urami, DAMI34 pravi: ćeb mel JJa bi blo vse lepše in boljše..še po Hojsu se nam toži 🤡 šalabajzerji Vsekakor boš tudi ti prišel do spoznanja, da si bil zelo “nategnjen” s strani Taubija in njegove zblaznele falange. Le da kot po navadi, ne boš zmogel priznati svoje zmote. S časoma ti bo postalo tudi jasno, da je JJ kljub vsemu, vseeno manjše zlo od zblaznele falange, ki trenutno vodi državo. bosa in Kugelschreiber 1 1
bladerunner Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred 4 urami, maus pravi: kdor verjame v politike je itak pravljičar ... so pa seveda pravljice različne... od smešnih, do žalostnih, tragikomičnih itd itd... tisti ki dolga leta dela v v kakšnem javnem zavodu, podjetju ali državni firmi, lahko točno vidi, kako se kadrujejo vodilni ob menjavi oblasti ... ni kaj dosti razlik do sedaj, zadnje dve leti je bilo pa res katastrofalno. dejansko nekompetentni ljudje na položaje, ki jim niso dorasli. Res žalostno .. niti me ne moti, da jih postavljajo na položaje... naj... ampak naj pustijo strokovnjakom, da delajo svoje delo ampak ne... tudi na to se spoznajo... res ne moreš verjet Nikjer pa še nisem zasledil kake konkretne kritike na račun obstoječe vlade s tvoje strani. Pri prejšnji vladi ti je šlo to kar dobro od rok. Zdrse trenutne vlade pa poskušaš lepo zaviti v celofan. To marsikaj samo od sebe pove o človeku, ki se samooklicuje za politično neopredeljenega. bosa 1
luxsa Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 Debil GoBobi, maus in C eagle 1 1 1
maus Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred 44 minutami, bladerunner pravi: Nikjer pa še nisem zasledil kake konkretne kritike na račun obstoječe vlade s tvoje strani. Pri prejšnji vladi ti je šlo to kar dobro od rok. Zdrse trenutne vlade pa poskušaš lepo zaviti v celofan. To marsikaj samo od sebe pove o človeku, ki se samooklicuje za politično neopredeljenega. ja srček moj.. kok tebe skrbi za moje mnenje ... zaenkrat nisem opazil večjega zdrsa, edino nenormalno niža ceno pogonskih goriv. Čakam, kaj bo storil na ministrstvu za notranje zadeve... če bo res popucal golazen, ki se je nagnetla pa še malo kritike imam do njega... malo je popustljiv do NSi, ker mu je Toniček verjetno obljubil zvestobo do groba, kot jo je prej JJ ... ne vem zakaj se vsi razburjajo .. vedno je bilo in bo... v vsa javna podjetja, državna podjetja in povsod tam, kjer ima država večinski delež, so postavljali svoje ljudi in na vodilnih funkcijah so vezani s pogodbo na predsedstvo uprave, ki je postavljena s strani vodeče koalicije in to ni noben unikum v Sloveniji. Ko bo ta vlada nezakonito in celo protiustavno delovala, bom prvi, ki bom pljunil. p.s. jaz nisem taubija volu niti nobenega iz koalicije, čeprav sem leva sredina po prepričanju ftp in DAMI34 2
maus Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred 13 minutami, luxsa pravi: Debil ne tko prijatu .. s takimi se je treba pogovarjat, da mislijo, da imajo kaj pametnega za povedat ... razumeš Scarabeo 500, luxsa, tomaz69 in 3 others 2 4
kawamoto Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred eno uro, bladerunner pravi: Goloblazneži so se že začeli ravsati znotraj posranega golobnjaka. Kmalu bo konec plesa blaznosti, ki počasi a vztrajno vodi na smetišče politične zgodovine. To bo še prava veselica. Nategnjen narod bo kmalu ugotovil, da mu ga je zblazneli Taubi na suho zarinil v riti. Zastor se že odstira in kažejo se zelo temne podobe v zakulisju. Blodiju se že blede od blaznosti. 😂😂😂🤣🤣🤣🤒🤒🤒 maus 1
luxsa Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 1 hour ago, maus said: e tko prijatu .. s takimi se je treba pogovarjat, da mislijo, da imajo kaj pametnega za povedat ... razumeš verjetn je njegova najvecja novoletna zelja da ga janezu potegne. 🤣 maus 1
maus Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 Pravkar, luxsa pravi: verjetn je njegova najvecja novoletna zelja da ga janezu potegne. 🤣 to ne vem, ampak skoz me neki citira, ker želi, da se vsaj nekdo z njim pogovarja ... nimam srca, da mu vsaj nekaj ne odgovorim, da ima pol spet priložnost zlivat žolč ... tomaz69, luxsa in Tedybear 1 2
MARE 65 Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred 2 urami, bladerunner pravi: Goloblazneži so se že začeli ravsati znotraj posranega golobnjaka. Kmalu bo konec plesa blaznosti, ki počasi a vztrajno vodi na smetišče politične zgodovine. To bo še prava veselica. Nategnjen narod bo kmalu ugotovil, da mu ga je zblazneli Taubi na suho zarinil v riti. Zastor se že odstira in kažejo se zelo temne podobe v zakulisju. in potem bo prišel MesiJJa in potegnil slovenski narod iz sranja... skalar36, maus in luxsa 3
bladerunner Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred 58 minutami, luxsa pravi: verjetn je njegova najvecja novoletna zelja da ga janezu potegne. 🤣 Ne sodi drugih po sebi! Če ga ti že nekaj časa veselo vlečeš Taubiju, to ne pomeni, da drugi počnemo enako komu drugemu. pred 26 minutami, MARE 65 pravi: in potem bo prišel MesiJJa in potegnil slovenski narod iz sranja... Kot že nekajkrat. maus, bosa, Kugelschreiber in 1 other 1 3
Kugelschreiber Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 (popravljeno) 3 hours ago, bladerunner said: Vsekakor boš tudi ti prišel do spoznanja, da si bil zelo “nategnjen” s strani Taubija in njegove zblaznele falange. Le da kot po navadi, ne boš zmogel priznati svoje zmote. S časoma ti bo postalo tudi jasno, da je JJ kljub vsemu, vseeno manjše zlo od zblaznele falange, ki trenutno vodi državo. Ma za hece pa si..... Mona. Popravljeno December 6, 2022. Popravil Kugelschreiber bosa in luxsa 1 1
bladerunner Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 (popravljeno) pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi: Mona. Kot tudi ti, Debelinko. Popravljeno December 6, 2022. Popravil bladerunner skalar36 in Kmet2 1 1
Kugelschreiber Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 8 minutes ago, bladerunner said: Kot tudi ti, Debelinko. No, ce se gres ad personam, Jez sm vsak dan manj debel, ti pa bol zabit, zafrustriran in obupan. Slabs ko cvek za sliko obest, ta ni zabit do konca. V strahu okrog s pištolco hodiš. Bogica. Revež preplašen. Sej bos koncu na tabletah, ce golob prpele mandat do konca in ponovi zmago na volitvah.....jez sm vsej mal vajen jebenih vrnitev odpisanga ostatelega domobranca. Pepos, TakeALookAround, skalar36 in 6 others 4 2 3
bladerunner Objavljeno December 6, 2022 Opozori Objavljeno December 6, 2022 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: No, ce se gres ad personam, Jez sm vsak dan manj debel, ti pa bol zabit, zafrustriran in obupan. Slabs ko cvek za sliko obest, ta ni zabit do konca. V strahu okrog s pištolco hodiš. Bogica. Revež preplašen. Sej bos koncu na tabletah, ce golob prpele mandat do konca in ponovi zmago na volitvah.....jez sm vsej mal vajen jebenih vrnitev odpisanga ostatelega domobranca. Začel si ti, jaz sem ti samo vrnil žogico. Ravno tako nadaljuješ ti in kažeš kakšen duševni maloposestnik si. Kot kaže, je tvoj karakter še težji, kot tvoje fizično telo. Za kalibre tvoje sorte, imam lahko zvezane obe roki. Ni potrebna nobena pištolca. Frenk 67, Kugelschreiber, Kmet2 in 2 others 1 4
luxsa Objavljeno December 7, 2022 Opozori Objavljeno December 7, 2022 8 hours ago, Kugelschreiber said: ez sm vsej mal vajen jebenih vrnitev odpisanga ostatelega domobra Pa sploh ni domobranc,pomoje ma se zmeri partijsko knjizico pod poustrom. 🤣 GoBobi, Frenk 67, maus in 3 others 1 5
maus Objavljeno December 7, 2022 Opozori Objavljeno December 7, 2022 pred 1 uro, luxsa pravi: Pa sploh ni domobranc,pomoje ma se zmeri partijsko knjizico pod poustrom. 🤣 za vsak slučaj moraš imeti več opcij... nikol ne veš kdo bo zmagal tomaz69, Kugelschreiber, luxsa in 2 others 1 2 2
Zivnorc Objavljeno December 7, 2022 Opozori Objavljeno December 7, 2022 Me prov zanima, kaj se JJju mota po glavi, ko sedi pr maš... po moje moli, da bo čim prej konc... skalar36, DAMI34, Scarabeo 500 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 7, 2022 Opozori Objavljeno December 7, 2022 pred 33 minutami, Zivnorc pravi: Me prov zanima, kaj se JJju mota po glavi, ko sedi pr maš... po moje moli, da bo čim prej konc... Kesa se, kesa 🤣 Frenk 67, GoBobi, Zivnorc in 1 other 4
tomaz69 Objavljeno December 7, 2022 Opozori Objavljeno December 7, 2022 pred 1 uro, Zivnorc pravi: po moje moli, da bo čim prej konc... Koga? Maše al "Holoba"? Še v cerkvi nima miru pred njim...Sv. Duh ima namreč isto.... Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno December 7, 2022 Opozori Objavljeno December 7, 2022 pred 6 minutami, tomaz69 pravi: Koga? Maše al "Holoba"? Še v cerkvi nima miru pred njim...Sv. Duh ima namreč isto.... ....najprej maše... pol pa še vsega drugega, kar mu ni po godu....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se