Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno

Ok, pustmo zdej SDS, niso na vladi. Dejmo kkšno rećt čez aktualne drekače, ki še bolj očitno kradejo državo kot SDS. Al mamo slepo pego za "naše"?

Največja bedarija bo, ko bodo tile trenutni čist sfukal vse, pol pa lepo štafeto dali unmu k ne more brez žezla. Itaq bo vsega kriv, sej je že od piramid naprej. Pa mislem , da mu je vseeno, če je, profit ima kakorkol obrneš.

Kovanc ima 2 strani. Še veno je kovanc. Ednina. Levi-desni en druzga krvavo rabjo. Raja pa sploh. Dualni sistem, pr piru, fuzbalu, religiji...itd. Dobr je nekdo naštudiru psihologijo množic, in s pridom izkorišča.

Objavljeno
pred eno uro, Kugelschreiber pravi:

Vipava/Ajdovsna ma zastave na pol droga. Iztrebljalnik tako tezko verjamemkot jaz. Evica ni podpisala. 

https://www.rtvslo.si/slovenija/izjave-o-zavezanosti-sds-u-niso-podpisali-anze-logar-eva-irgl-in-dejan-kaloh/698266

Evica je prebrisanaq starleta..Že ve kam pes taco moli :P

jo poznam osebno.

pred 6 minutami, skalar36 pravi:

Ok, pustmo zdej SDS, niso na vladi. Dejmo kkšno rećt čez aktualne drekače, ki še bolj očitno kradejo državo kot SDS. Al mamo slepo pego za "naše"?

Največja bedarija bo, ko bodo tile trenutni čist sfukal vse, pol pa lepo štafeto dali unmu k ne more brez žezla. Itaq bo vsega kriv, sej je že od piramid naprej. Pa mislem , da mu je vseeno, če je, profit ima kakorkol obrneš.

Kovanc ima 2 strani. Še veno je kovanc. Ednina. Levi-desni en druzga krvavo rabjo. Raja pa sploh. Dualni sistem, pr piru, fuzbalu, religiji...itd. Dobr je nekdo naštudiru psihologijo množic, in s pridom izkorišča.

napaka prjatu, napaka. Ni levih in desni, je samo porazdelitev plena. Nisi še skopčal?

Objavljeno
pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

Evica je prebrisanaq starleta..Že ve kam pes taco moli :P

jo poznam osebno.

napaka prjatu, napaka. Ni levih in desni, je samo porazdelitev plena. Nisi še skopčal?

zgleda nisi vsega prebral kar sm napisal.

Objavljeno
pred 3 minutami, skalar36 pravi:

zgleda nisi vsega prebral kar sm napisal.

tumač :P

ps. sej zgodsilo se bo nič...sam mal merijo moči :D

Objavljeno
1 hour ago, skalar36 said:

To zdej je absurdistanija.  Krasn primer kako je slovenska politika u resnici sprehod cez minsko polje, kako zajebano je kej narest/spremenit ce ni izkusenj. In zdej so na polju naborniki brez "obrazovanja" in cist brez izkusenj. Jeba.  Kamor stopijo je drek. 

ampak.  Na brzake in na pamet.  Hojs in tasca. Hojs in Mama.  Andrej s stajerske s privatizacijo bregov in strtaimi sodniskimi jajci. Zdrawc, bitencov posel in prleski sendvici.  Simoniti in status svobodnega umetnika. Mahnic in bobnarka. Kacin in Crack Krek.  Cestitka trumpovi zmagi.   Do denarja se prsli nismo.  Bilo je prehudo. 

Objavljeno
pred 21 minutami, Kugelschreiber pravi:

ampak.  Na brzake in na pamet.  Hojs in tasca. Hojs in Mama.  Andrej s stajerske s privatizacijo bregov in strtaimi sodniskimi jajci. Zdrawc, bitencov posel in prleski sendvici.  Simoniti in status svobodnega umetnika. Mahnic in bobnarka. Kacin in Crack Krek.  Cestitka trumpovi zmagi.   Do denarja se prsli nismo.  Bilo je prehudo. 

Jansha in Tito....podpište da ste moji...za vedno....smrt...kaokžegre...

Objavljeno

To zdej je absurdistanija.  Krasn primer kako je slovenska politika u resnici sprehod cez minsko polje, kako zajebano je kej narest/spremenit ce ni izkusenj. In zdej so na polju naborniki brez "obrazovanja" in cist brez izkusenj. Jeba.  Kamor stopijo je drek. 

Nehi, nehi. V ozadju majo "svetovalce". Kakšni brez izkušen, ne ga no srat. Barabe brez primere. Pogoltnost do amena.

Objavljeno
pred 3 urami, skalar36 pravi:

Dobr je nekdo naštudiru psihologijo množic, in s pridom izkorišča.

To pa ja ni nič novega. "Divide et impera" je že preko 2000 let (baje Filip makedonski) .

lp

Objavljeno

Nehi, nehi. V ozadju majo "svetovalce". Kakšni brez izkušen, ne ga no srat. Barabe brez primere. Pogoltnost do amena.

ROFL. Kaj je narobe? Bozo Dimnik in Andrej Marcic nista svetovalca? sta zastojnska strokovnjaka, pa se za kak golf izlet prmakneta, a? Al Bitenc? Brez njega bi meli 20 miljonov mrtvih al kok ze je reku krek? Res gledamo tako ocitne svetovalce, kot je bil roman koncar med kovidom?

slabi so ti svetovalci, zelo slabi. 

Objavljeno

ROFL. Kaj je narobe? Bozo Dimnik in Andrej Marcic nista svetovalca? sta zastojnska strokovnjaka, pa se za kak golf izlet prmakneta, a? Al Bitenc? Brez njega bi meli 20 miljonov mrtvih al kok ze je reku krek? Res gledamo tako ocitne svetovalce, kot je bil roman koncar med kovidom?

slabi so ti svetovalci, zelo slabi. 

Jest to kar naštevaš sploh nobenga ne poznam. Ne rabm. Podgana je siva, črna, navadna... Jo znam ločit od ptiča. Če slučajno kdaj odprem TV pa vidm kej pr poročilih, kuj znam ločit človeka, od podgane... čeprov ne vem kateri stranki pripada.

Objavljeno

Jest to kar naštevaš sploh nobenga ne poznam. Ne rabm. Podgana je siva, črna, navadna... Jo znam ločit od ptiča. Če slučajno kdaj odprem TV pa vidm kej pr poročilih, kuj znam ločit človeka, od podgane... čeprov ne vem kateri stranki pripada.

Selektivn vid mas.  Pa saj to ves.  

Objavljeno
pred 46 minutami, Kugelschreiber pravi:

Selektivn vid mas.  Pa saj to ves.  

Ne bi reku. Tle se krepko motiš. Zame so vsi enaki. V politiki ni moralnih, poštenih ljudi. Ni. V politiko v Slo greš ker hočeš obogatet preko državne blagajne. Stranka je samo krinka. Etiketa.

Objavljeno
39 minutes ago, skalar36 said:

Zame so vsi enaki.

Nic se ne motim. Žal.  Ker to zgoraj ni res. Nazor je pomemben.  Smer v katero vodijo je pomembna.  Populisticni hard desnicarji Bi svetovmo ureditev radi peljali  v case mladosti njihovih starsev.  Ni poti nazaj.  

Objavljeno

Ne vem no, kdo ves čas maha s simboli prejšne države. In vzdiguje simbole prejšne države preko sodobne. 

Nima veze. Nazor pri vseh je le nagrabt premoženje do smtti še njihovih potomcev. Eni nabijajo davke, drugi zadolžujejo ljudi. Prihodnost za moje otroke bo slaba, če se bo trend nadaljeval. Neke trajnostne vizije pa itak nima noben. Vskočt v 4 letni mandat, nakrast kokr se da preko slamnatih podjetji, odstopt in it v pozabo, pušca iz 4letnega mandata se pa vseeno polne. Slepo pego maš ti. Čez oba očesa. 

Objavljeno
21 minutes ago, skalar36 said:

kdo ves čas maha s simboli prejšne države. In vzdiguje simbole prejšne države preko sodobne. 

Bedaki. Celo Levica je vrhovnega bedaka odjebala. 

27 minutes ago, skalar36 said:

Prihodnost za moje otroke bo slaba, če se bo trend nadaljeval.

Kateri trend? Totalna privatizacija solstva in zdravstva? Kreacionizem, stigmatizacija istospolnih, prepoved abortusa no-matter-what kot na Malti? Grims je izjavil da se zemlja ohlaja. Kar je vzrok za izumrtje karantanjskega panterja. On ze ve, saj je geolog. Model je se vedno desncarski tezkokategornik. Ja. Ce gremo v to smer, bodo tvoji otroci in vnuki nasankali. 

22 minutes ago, skalar36 said:

Slepo pego maš ti. Čez oba očesa. 

Ne. Mam oftalmologa na 6 mesecev. Keratokonus ja, skorom ne, glavkom ne. 

Civilizacijo se sodi po odnosu do sibkih. Rusija ZDA in Azija so togledno skoraj srednji vek. Mi smo Evropa. Se je sansa. Ni vse zavozeno. S populisti bo le slabse, tu ni dvoma. Torej je treba postavit/volit alternativo. 

Objavljeno
pred 7 urami, Kugelschreiber pravi:

Kateri trend? Totalna privatizacija solstva in zdravstva? Kreacionizem, stigmatizacija istospolnih, prepoved abortusa no-matter-what kot na Malti? Grims je izjavil da se zemlja ohlaja. Kar je vzrok za izumrtje karantanjskega panterja. On ze ve, saj je geolog. Model je se vedno desncarski tezkokategornik. Ja. Ce gremo v to smer, bodo tvoji otroci in vnuki nasankali.

pred 7 urami, Kugelschreiber pravi:

Bedaki. Celo Levica je vrhovnega bedaka odjebala. 

Ne. Mam oftalmologa na 6 mesecev. Keratokonus ja, skorom ne, glavkom ne. 

Civilizacijo se sodi po odnosu do sibkih. Rusija ZDA in Azija so togledno skoraj srednji vek. Mi smo Evropa. Se je sansa. Ni vse zavozeno. S populisti bo le slabse, tu ni dvoma. Torej je treba postavit/volit alternativo. 

Va šla na peer va tam več rekla. 

Objavljeno

Evo globalizacija. Nc drgač pr nas. Levi desni...isto sranje.

Objavljeno
pred 58 minutami, skalar36 pravi:

Va šla na peer va tam več rekla. 

Ti se kregaš z orto levičarjem, ki jih je volil in pred volitvami goreče zagovarjal gamad ki je danes koalicija.

In če kaj napišeš proti lgtb levičarjem, ki si še spol ne znajo določit te označi za desničarja, čeprav sem ko so bli na vladi desni isto kritiziral njih.

Ima selektivni vid in pamet in to očita drugim.

Brezupni primer.

Bomo počakali naslednje volitve, ko bodo spet podtaknili kukavičje gnezdo in bojo te isti spet zagovarjali in kovali v zvezde naslednjo marioneto.

Groza me je kako so ljudje ozkogledni.

Sam bi dal glas edino novodobnemu neodvisnemu kandidatu z zdravo kmečko pametjo, kot jo je imel pokojni Ivan Kramberger.

Toda mediji v lasti politike tako leve ali desne opcije seveda to ne bodo dopustili.

Jim je bil Ivan prevelika lekcija.

So se smejali, ko je začel kampanjo, potem ga je pa narod podprl in so ga umaknili prasci....

Objavljeno
4 minutes ago, Kmet2 said:

Ti se kregaš z orto levičarjem, ki jih je volil in pred volitvami goreče zagovarjal gamad ki je danes koalicija.

Pa kaj te je tolk sram bit zalublen u janesa? De ni vec kot platonsko?  Si latentn gay al kaj? 

Se vedno sem gorece, ce tako hoces,  proti nadaljevanju jansizma. To zdej je slabo, dalec slabs od pricakovanj, ki so bla previsoka.  Pa nit prblizno tako slabo kot je bil konec jansevega mandata. al od folka k se proda za turisticn bon dost ne smemo procakovat, se najmanj da znajo kriticno razmislat. 

Objavljeno
pred 28 minutami, Kugelschreiber pravi:

Pa kaj te je tolk sram bit zalublen u janesa? De ni vec kot platonsko?  Si latentn gay al kaj? 

Se vedno sem gorece, ce tako hoces,  proti nadaljevanju jansizma. To zdej je slabo, dalec slabs od pricakovanj, ki so bla previsoka.  Pa nit prblizno tako slabo kot je bil konec jansevega mandata. al od folka k se proda za turisticn bon dost ne smemo procakovat, se najmanj da znajo kriticno razmislat. 

Refleksija je qrba😉

Ti sonček moj🤣

Objavljeno (popravljeno)
pred 30 minutami, Kugelschreiber pravi:

1.Se vedno sem gorece, ce tako hoces,  proti nadaljevanju jansizma. To zdej je slabo, dalec slabs od pricakovanj, ki so bla previsoka.  

2.Pa nit prblizno tako slabo kot je bil konec jansevega mandata. al od folka k se proda za turisticn bon dost ne smemo procakovat, se najmanj da znajo kriticno razmislat. 

1. Tud jest. Pa tud proti tem levakom, ki držijo državo v šahu že od 2WW preko svojih vnukov.

2. :lol1:

3.Preveč se ukvarjaš s janezom. Trenutno tvoji harajo državo in blagajno, ti pa gledaš kva dela janez. Smešno.

4. Kmet lajkam ti, ampak tis del ko se spuščamo na osebno raven ne lajkam. Nikomur. To bomo v živo. Brez nasilja! Žaljenje pride, ko zmanka pametnih argumentov. Velja za vse , ne sam zate.

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
23 minutes ago, skalar36 said:

Preveč se ukvarjaš s janezom. Trenutno tvoji harajo državo in blagajno, ti pa gledaš kva dela janez.

Se enkat.  Niso moji.  Na smeti ob prvi priliki? OK. Me ne moti.  Harajo kolikor hara vsaka oblast.  Spet se je pokazalo da je stara garda glavni problem. SDSDS. Levo in desno krilo komunisticne partije.  Golobu morate priznat, da je odlicno izkoristil situacijo in  SD oklofutal kot prvosolcka.  

kar je delal janes je bila svinjarija.  To ne more bit predmet debat. Ne prvic. Da pregon in sodstvo ne ukrepata ni nic neobicajnega. Skoraj nikogar ne zaprejo, za kaj bi koga od njih? Tezje razumem narod, z vseh strani pojebana amorfna masa ga se kar kuje v zvezde. Stokholmski sindrom 101. 

Tu nima druge kot pritrdit zmagecu.   Narod je glup. 

Objavljeno
pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi:

Se enkat.  Niso moji.  Na smeti ob prvi priliki? OK. Me ne moti.  Harajo kolikor hara vsaka oblast.  Spet se je pokazalo da je stara garda glavni problem. SDSDS. Levo in desno krilo komunisticne partije.  Golobu morate priznat, da je odlicno izkoristil situacijo in  SD oklofutal kot prvosolcka.  

kar je delal janes je bila svinjarija.  To ne more bit predmet debat. Ne prvic. Da pregon in sodstvo ne ukrepata ni nic neobicajnega. Skoraj nikogar ne zaprejo, za kaj bi koga od njih? Tezje razumem narod, z vseh strani pojebana amorfna masa ga se kar kuje v zvezde. Stokholmski sindrom 101. 

Tu nima druge kot pritrdit zmagecu.   Narod je glup. 

Zadnja poved v tvojem postu.👍

Lepo si se opredelil.😁

• Všeč mi je 1
Objavljeno
2 minutes ago, Kmet2 said:

Zadnja poved v tvojem postu.👍

Lepo si se opredelil.😁

Waw.  Dobil si me, čist.  

Objavljeno
pred 49 minutami, skalar36 pravi:

Trenutno tvoji harajo državo in blagajno, ti pa gledaš kva dela janez

Trenutno se predvsem govori o stavbi za sodišče. A ti veš kdo jo je prodal prodal oz. kdo ima prste vmes ???

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!