Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Ja, to je ista oseba itak, jaz sem mislil, če se že ve, kdo je to, če to tisti model, ko si dal link, da bo prišel provocirat.
DAMI34 Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 hočeš zjebat miroljubne demonstracije, z izjavo, da so nasilne? 1. Ni problema, JJ (ali njegovi) najame nekaj kretenov, da začnejo pizdarije ali niti ne rabiš 2. vsakim demonstracijam se prilepijo tudi huligani žal ampak 3. policaji...jebote, ustrelim se raje kot da palico nad lastni narod dvignem...sramota, pa čeprav mislijo da so mirili divjake (v večini primerov res) sem pa včeraj na POPtv točno videl, kako so starejšo ali srednjih let žensko zbili na tla..kolateralna škoda? al je kocke metala v parlament? in Hojs (gnoj od gnoja) gobca javno da so vsega mediji krivi? Sebe naj pogleda...nepreklicno preklicani...uf..mi je živc njegova izjava dvignila. Če še kdo misli, kako vlado skrbi naše zdravje naj mu povem: omejitev na občine in policijska ura, so politična poteza, da ni predvsem demonstracij, ker točno vedo, koliko so pokradli, pa še jim ni dovolj, in ker točno vedno kako je stanje naroda, da jih ima poln kufer. Snečer, thumper, Alla in 6 others 7 2
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Jap, kako so ubogo žensko "cotali", le kaj je naredila... DAMI34 in thumper 2
DAMI34 Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Pravkar, Snečer pravi: ni mela maske, pa opravičit se je pozabila... thumper 1
smasher Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Če koga zanima zanimiva globalna politika, jaz gledam tole tekmo že 3 dni... Pa še podaljški do januarja bojo verjetno. Zadnjih 8 ur je bilo kar zanimivih. thumper 1
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 (popravljeno) Če naslednje drži, potem bodo padale masovne aretacije. Steve Pieczenik, bivši agent ministrstva za zunanje zadeve U.S. pravi, da je urad za nacionalno varnost pripravil akcijo in že pred volitvami označil vse volilne lističe s kodiranim vodnim žigom, podobno kot pri bankovcih. Zagotavlja da vedo za vsak volilni listič kje je, kateri so ponarejeni itd. Baje so že 2 dneva nazaj aktivirali 20.000 agentov nacionalne garde, ki bodo to preverjali in izvajali aretacije. Popravljeno November 6, 2020. Popravil truckdriver
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 5 urami, Snečer pravi: tale napadač je Janšev? Ni.
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 53 minutami, DAMI34 pravi: hočeš zjebat miroljubne demonstracije, z izjavo, da so nasilne? 1. Ni problema, JJ (ali njegovi) najame nekaj kretenov, da začnejo pizdarije Za tole trditev bi te pa prosil, če mi postrežeš s kakimi verodostojnimi in neizpodbitnimi dokazi. Če mi uspeš to trditev dokazat, bom zelo razmislil ali SDS še uživa mojo podporo. Če ne, je to še ena izmed mnogih klevet, ki je zrasla na zelniku Janševih nasprotnikov. pred 52 minutami, Snečer pravi: Jap, kako so ubogo žensko "cotali", le kaj je naredila... Kršila javni red in mir. Tenere700 1
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 8 minutami, truckdriver pravi: Za tole trditev bi te pa prosil, če mi postrežeš s kakimi verodostojnimi in neizpodbitnimi dokazi. Če mi uspeš to trditev dokazat, bom zelo razmislil ali SDS še uživa mojo podporo. Če ne, je to še ena izmed mnogih klevet, ki je zrasla na zelniku Janševih nasprotnikov. Kršila javni red in mir. načelo nedolžnosti, ne ji podtikat
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 1 minuto, Snečer pravi: načelo nedolžnosti, ne ji podtikat Če bi bila nedolžna, bi jo policisti pustili pri miru. DAMI34, Shillien in Alla 1 2
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Pravkar, truckdriver pravi: Če bi bila nedolžna, bi jo policisti pustili pri miru. Krivda ji mora biti dokazana s pravnomočno odločbo, do tedaj je nedolžna. thumper 1
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Pravkar, Snečer pravi: Krivda ji mora biti dokazana s pravnomočno odločbo, do tedaj je nedolžna. Policisti so presodili, da je kršila javni red in mir in jo vklenili.
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Torej, če bi bil Ivan nedolžen, ga tožilstvo ne bi preganjalo... Pravkar, truckdriver pravi: Policisti so presodili, da je kršila javni red in mir in jo vklenili. Enako tožilstvo v zadevi Patria, pa vse sodne instance. thumper, Alla in DAMI34 3
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 (popravljeno) pred 4 minutami, Snečer pravi: Torej, če bi bil Ivan nedolžen, ga tožilstvo ne bi preganjalo... Ne mešat hrušk in jabolk. Obtožbe zoper JJ niso enako kršenju javnega reda in miru. JJ niso zalotili pri storitvi domnevnega kaznivega dejanja, omenjeno žensko so zalotili pri kršenju javnega reda in miru. Bistvena razlika. Popravljeno November 6, 2020. Popravil truckdriver Tenere700 1
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Pravkar, truckdriver pravi: Ne mešat hrušk in jabolk. Obtožbe zoper JJ niso enako kršenju javnega reda in miru. JJ niso zalotili pri storitvi domnevnega kaznivega dejanja, omenjeno žensko so zalotili pri kršenju javnega reda in miru. Velika razlika. ja, ivanove zadeve so kaznivo dejanje, jrm je le prekšek nepomembno,če zalotijo in flagranti... ali če izgine kovček veliko do jih že zalotili pa so postopki padli, zastarali... povsem nepomebno za postopek thumper 1
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 5 minutami, Snečer pravi: Torej, če bi bil Ivan nedolžen, ga tožilstvo ne bi preganjalo... Enako tožilstvo v zadevi Patria, pa vse sodne instance. V zadevi Patria tožilstvo ni razpolagalo z nobenim konkretnim dokazom zoper JJ, temveč je celotna obtožnica slonela zgolj na indicih. Omenjeno žensko je policija zalotila pri delu, ko je kršila javni red in mir. Torej gre v primeru ženske za konkretne in neizpodbitne dokaze. Tenere700 1
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 (popravljeno) @Snečer, razčistiva samo eno stvar, da ne bova vlekla debate v nedogled. Podpiraš včerajšnje nasilne proteste ali jih obsojaš? Jaz jih strogo obsojam. Popravljeno November 6, 2020. Popravil truckdriver Shillien in Tenere700 1 1
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 4 minutami, truckdriver pravi: V zadevi Patria tožilstvo ni razpolagalo z nobenim konkretnim dokazom zoper JJ, temveč je celotna obtožnica slonela zgolj na indicih. Omenjeno žensko je policija zalotila pri delu, ko je kršila javni red in mir. Torej gre v primeru ženske za konkretne in neizpodbitne dokaze. prekšek ženske ni primerljiv z jemanjem podkupnine,ki je kaznivo dejanje thumper 1
smasher Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 31 minutes ago, truckdriver said: Če naslednje drži, potem bodo padale masovne aretacije. Steve Pieczenik, bivši agent ministrstva za zunanje zadeve U.S. pravi, da je urad za nacionalno varnost pripravil akcijo in že pred volitvami označil vse volilne lističe s kodiranim vodnim žigom, podobno kot pri bankovcih. Zagotavlja da vedo za vsak volilni listič kje je, kateri so ponarejeni itd. Baje so že 2 dneva nazaj aktivirali 20.000 agentov nacionalne garde, ki bodo to preverjali in izvajali aretacije. Zakaj pa? Sej Biden ima vrčino glasov že zdej. Tako da če bi upoštevalu "popular vote", bi Biden itak zmagal. Tako da v pravi demokraciji ena oseba en glas je Bind zmagal. Electoral sranje pa je spet neko politično šušmarjenje. thumper 1
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 1 minuto, truckdriver pravi: @Snečer, razčistiva samo eno stvar, da ne bova vlekla debate v nedogled. Podpiraš včerajšnje nasilne proteste ali jih obsojaš? Jaz jih strogo obsojam. obsojam nasilne policiste in Hojsa, ki jih je poslal... sem že rekel, brez policije ne bi imeli nasprotnika in bi se sami razgnali DAMI34, franc, Tenere700 in 1 other 2 1 1
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Pravkar, Snečer pravi: prekšek ženske ni primerljiv z jemanjem podkupnine,ki je kaznivo dejanje Seveda ni primerljiv. Vendar je policija žensko zalotila pri prekršku, kar pomeni ,da imajo zoper njo konkretne dokaze, da je storila prekršek, zoper JJ pa nimajo nič. Tenere700 1
Snečer Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 5 minutami, truckdriver pravi: Seveda ni primerljiv. Vendar je policija žensko zalotila pri prekršku, kar pomeni ,da imajo zoper njo konkretne dokaze, da je storila prekršek, zoper JJ pa nimajo nič. ivanov človek je zanj vzel kovček z vsebino 900.000 eur, dokazano
truckdriver Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Pravkar, Snečer pravi: obsojam nasilne policiste in Hojsa, ki jih je poslal... sem že rekel, brez policije ne bi imeli nasprotnika in bi se sami razgnali Torej obsojaš slovenske organe pregona ,ki skrbijo za javni red in mir, podpiraš pa huliganstvo. Dovolj si mi povedal. Če ne bi bilo huliganov, ki so kršili javni red in mir, ne bi bilo nobene potrebe prisostvovanja policije na ulicah. Huligani so tisti, ki so zadnjih 14 dni javno pozivali na proteste in javno grozili, da bodo protesti nasilni. Noben demokrat kaj takega ne bo nikoli podprl. Za zamenjavo vlade je namenjen parlament in demokratične volitve. Vse ostalo ni demokratično in ne sodi v demokratične države. Take proteste pa lahko mirne duše okarakteriziramo kot poskus državnega udara. Take stvari je pa potrebno zatreti v kali. Tenere700 1
DAMI34 Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 pred 22 minutami, truckdriver pravi: Za tole trditev bi te pa prosil, če mi postrežeš s kakimi verodostojnimi in neizpodbitnimi dokazi. Če mi uspeš to trditev dokazat, bom zelo razmislil ali SDS še uživa mojo podporo. Če ne, je to še ena izmed mnogih klevet, ki je zrasla na zelniku Janševih nasprotnikov. Kršila javni red in mir. ne rabim.. to je stara zgodba, znana iz zgodovine. In je ena od opcij uničenja demonstracij, čeprav naj bi bile miroljubne. Druga je da se itak pritaknejo kreteni. Tretja pa je: sprememba režima, se vedno zgodi na hitro in s krvavo revolucijo, pa spašuj kolikor hočeš. Lahko se pri JJu ali kom drugem. Greva dalje: nič ni narobe, podpiraj SDS, vendar so njihove izjave, mediji in pisanje dobesedno "nedonošenčkov" v primerjavi s prejšnjo in predprejšnjo elito. Namreč, ti so tako dobro lagali, da si jim vse verjel. Tile pa so prozorni in njihovi zapisi na nivojo osnovnošolskega obračunavanja. Ti dam samo primer Hiše Franko, oziroma izjava mišelinove šefice Ane, in klevete SDSa, da so oni zaslužni za njeno zvezdico (objavljeno na NOVA24tv, kako je politika pripeljala mišelina v Slovenijo). Pa naj podam kar odgovor: Hiša Franko je obstajala že v komunizmu in bivši SFRJ. Že takrat so bili pojem kvalitete. In prav nobena politika ni zaslužna za njeno/njihovo zvezdico. Aja dokaze si kar sam poišči, jaz jih ne rabim... Aja prikoritniki, mafijci in politiki in državne službice se v njenem primeru sploh ne sekirajo. Jaz pa vem, da letos turizem/agencije delajo samo 50%, gostinstvo, hoteli, slaščičarji, bari itd tudi samo 5 mesecev. In ja vlada pravi bodimo solidarni....le koga nateguje. skalar36, Tenere700, thumper in 2 others 3 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se