Flyingbush Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Kupil sem ga 1.7.2009 ima 9000km in pri servisu na 8000km je bilo vse v redu pri 8500km mi je počilo vetrobransko steklo ,oddal sem prijavo v trgovino kjer so poslikali vse skupaj in dejali da ne gre za mojo krivdo po 14 dneh so me obvestili da je mehanska napaka in ne gre v garancijo sedaj pa res ne vem kaj storiti ,nova šipa pride 150 eur ampak to bo morala biti garancija ker ni bilo sledi poškodbe italijan in naš PVG pa paravi tako kot da sem sam kriv.To sporočam ostalim lastnikom in bodočim kupcem bodite previdni nategujejo. Saint in -diablo- 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-diablo- Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Jaz se bi pa kar strinjal z servisom ker samo od sebe najbrš ni moglo kar počiti vetrobransko steklo, in je moral biti nek drugi dejaunik. Potem takem bi lahko garancijo uveljaulali ko bi motor padel in bi počla plastika naprimer. Zdej nevem lahko je vam počila če ste kam naslonil motor ali pa ko ste ga nekje pustili vam ga je negdo poškodoval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SubjectX Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 jah, lahko pa je tudi napacna napetost na samem ohisju skrivila sipo, da je pocila.. to je pa tovarniska napaća.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se