gody01 Objavljeno Junij 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Uradni video počasi nastaja: gsx750f, Igorr, casper7 in 2 others 5
Gregs Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Uradni video počasi nastaja: Da ne bo samo pri "tiiizerju" ostalo...
suzuki Objavljeno Junij 3, 2010 Opozori Objavljeno Junij 3, 2010 Hola, OverMuraMuviMejkers, hahahaha tomazinjo, SharpNinja, casper7 in 1 other 2 2
gody01 Objavljeno Junij 10, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Junij 10, 2010 Pa je še cel video na voljo (skrajšana verzija z manj govorjenja): Kor13, DXR16, casper7 in 2 others 5
Strominator Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Fotke od Pan-Photo pa so že na voljo. V iskanje vstavite datum 18.maj. je morda kdo naročil fotke od madzarov? kaksne imate izkusnje? koliko casa so rabili, da so poslali od dneva placila? jaz sem si jih naklikal preko 30, potem sem sel gledati rubriko splosni pogoji in cena za eno sliko... me je stisnilo.. sem kaj hitro zoozil izbor na 5 slik na cd. tako sem 5 slik narocil 25.5.2010, placal preko PayPal in do danes nisem nic prejel:angry: v splosnih pogojih imajo napisano obicajno 10 delovnih dni od dneva narocila - to bi bilo v mojem primeru prejšni torek. hvala ps: je morda tale forum narejen samo za IE? uporabljam Firefox in mi ne sprejme smile-ov, vedno z besedo napise samo
Lucky Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 je morda kdo naročil fotke od madzarov? kaksne imate izkusnje? koliko casa so rabili, da so poslali od dneva placila? jaz sem si jih naklikal preko 30, potem sem sel gledati rubriko splosni pogoji in cena za eno sliko... me je stisnilo.. sem kaj hitro zoozil izbor na 5 slik na cd. tako sem 5 slik narocil 25.5.2010, placal preko PayPal in do danes nisem nic prejel:angry: v splosnih pogojih imajo napisano obicajno 10 delovnih dni od dneva narocila - to bi bilo v mojem primeru prejšni torek. hvala ps: je morda tale forum narejen samo za IE? uporabljam Firefox in mi ne sprejme smile-ov, vedno z besedo napise samo Jaz sem jih naročil z dolpotegom in stvar dela bp. Dobiš po mejlu link, na katerem so kupljene fotke. Dol potegneš in natisneš. daneb 1
gody01 Objavljeno November 28, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2010 Tudi drugo leto bo Dey-Zi Deys ! Za 18.05.2011 je proga rezervirana. Samo še 170 dni Prijave so že mogoče na spletni strani ! bladzo, Mutika, casper7 in 1 other 4
gody01 Objavljeno November 28, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2010 Za 18.05.2011 je proga rezervirana. Aja, če kaki moderator to bere in ima možnost spremeniti naziv teme. A je možno spremeniti v Dey-Zi Days brez datuma. Da ne odpiramo vsako leto nove teme in smetimo po forumu. Hvala ...
svobodnaptica01 Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Tudi drugo leto bo Dey-Zi Deys ! Za 18.05.2011 je proga rezervirana. Samo še 170 dni Prijave so že mogoče na spletni strani ! Pridem, ker bo zihr še bl ekstra mega super fino fajn kot lani! :yea1: Če boste rabil kej pomoči pri organizaciji, sporoči, bom(o) z veseljem zavihal rokave.:yes: casper7, Mutika, MihaJ in 1 other 3 1
Mutika Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Oooolala, super! Upamo, da bo lanska zasedba še okrepljena in za 2011 imamo še posebno zagotovilo - vreme bo! casper7 1
m@dness Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 in za 2011 imamo še posebno zagotovilo - vreme bo! More bit, saj smo lani plačali davek za vnaprej
casper7 Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 More bit, saj smo lani plačali davek za vnaprej Ja prou res smo ga, k nisem biu na motorju, sem se u kombiju skrivu, pa pri enih prijaznih štajercih, k so nas povabl v box...Na konc me je pa še pokalček pogreu Tko da, ma da mamo tak sonce, da se bo bliskal....Koooomi čakam, se vidmo...
bajsi Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 se bom pustil videt tudi v 2011 LP bajsi
Electric Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Lahko pridem z mojo kravico na visokih petkah, končno sem našel pravo gumo za dejzi dejse? Pa oblubim, da vam bom pustil, da boste hitrejši od mene :naughty:
gody01 Objavljeno December 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2010 Lahko pridem z mojo kravico na visokih petkah, končno sem našel pravo gumo za dejzi dejse? Pa oblubim, da vam bom pustil, da boste hitrejši od mene :naughty: Veš da lahko. Saj lani smo imeli Varaderote, V-Strome, FJR, ...
Electric Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Veš da lahko. Saj lani smo imeli Varaderote, V-Strome, FJR, ... hvala, termin zacajhnan, pa se še kaj vidimo do takrat
kat Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Pridem delat zmedo v prijavno službo in na pisto @Mutika a to pomen da morm začet kvihtat :unsure: ? Oooolala, super! Upamo, da bo lanska zasedba še okrepljena in za 2011 imamo še posebno zagotovilo - vreme bo!
bagio Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Če bo le vreme pride naša družba tudi vuk76 1
vuk76 Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Če bo le vreme pride naša družba tudi Upam,da ista zasedba kot lani...!!! Jaz mam dopust ze rezerviran ))
gody01 Objavljeno December 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2010 Če bo le vreme pride naša družba tudi Vreme ziher bo, še ni blo dneva, da ga ne bi bilo ZdenkoK in casper7 2
ZdenkoK Objavljeno December 3, 2010 Opozori Objavljeno December 3, 2010 Tudi jaz sem dobil zeleno luč....že izpolnjujem prijavnico za vodeni trening, potem pa samo čakat in upat da se vse poklopi pa da se vidimo...
bagio Objavljeno December 3, 2010 Opozori Objavljeno December 3, 2010 Upam,da ista zasedba kot lani...!!! Jaz mam dopust ze rezerviran )) Sem te upošteval brez uprašanja,upam da ne zameriš vuk76 1
Mutika Objavljeno December 3, 2010 Opozori Objavljeno December 3, 2010 (popravljeno) hvala, termin zacajhnan, pa se še kaj vidimo do takrat Kul! Jasno, da se prej kaj vidimo! Če ne drugače, na kakem prostem treningu pri Tušu! (Slikice sem ti dolžna, vem!) Pridem delat zmedo v prijavno službo in na pisto @Mutika a to pomen da morm začet kvihtat :unsure: ? Krasno, Kat, spet bova izvedli eno tako uspešno prijavljanje - gvihtat pač ni treba, jaz že s svojo pojavo poskrbim za dovolj 'teže'. Ti le svoj nalezljivi nasmešek prinesi, pa bo spet super fajn! Upam,da ista zasedba kot lani...!!! Jaz mam dopust ze rezerviran )) Popravljeno December 3, 2010. Popravil Mutika
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se