bass Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Hvala za odgovore, sem se prijavil. Kakšna je procedura, če bo npr. tajfunski dež mešan s točo?
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Hvala za odgovore, sem se prijavil. Kakšna je procedura, če bo npr. tajfunski dež mešan s točo? Prineseš dežnik, gumijaste škornje in dežjaka. Za prvo silo boš malo manj moker kot brez O:-). Marjetice se vozijo v vsakem vremenu. DRVOWP in gsx750f 2
bass Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Tudi po snegu??? Ok, hvala za info. Držim fige, da bomo marjetice ostale suhe. P.S.: Kdo morda ve, kje bi lahko dobil bolj oprijetega dežnjaka z luknjami za kolenčnike? Hope for the best, be prepared for the worst...
marko55 Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Tudi po snegu??? Ok, hvala za info. Držim fige, da bomo marjetice ostale suhe. P.S.: Kdo morda ve, kje bi lahko dobil bolj oprijetega dežnjaka z luknjami za kolenčnike? Hope for the best, be prepared for the worst... Pa si siguren, da boš v morebitnem dežju potreboval kolenčnike? :evilgrin: No, pa šalo na stran. Dobiš pri Labi (Alpinestars), TC (tam sem enkrat gledal nekaj podobnega) in najbrž tudi pri AC (Dainese). Vendar zadeve nisto poceni, med 100-150 EUR. Če je proga le mokra in ne dežuje, potem ne rabiš dežnjaka, če se pripravljaš pa na taprav dež, pa si umisli tudi dežne gume. No naj povem, da sem predlani imel podobne pomisleke. Na koncu sem se na race dneve odpravljal le z dobrimi mislimi, in do sedaj je to zadostovalo.
dive Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Tudi po snegu??? Ok, hvala za info. Držim fige, da bomo marjetice ostale suhe. P.S.: Kdo morda ve, kje bi lahko dobil bolj oprijetega dežnjaka z luknjami za kolenčnike? Hope for the best, be prepared for the worst... Sicer off topic, ampak izdelujejo ga: Rev'it (cca. 100€), Arlen Ness, Berik ter Suomy (zadnji trije so vsi cca. 150€). Za 2011 naj bi ga imel v ponudbi tudi Alpinestars, vendar ga zaenkrat še nisem zasledil. Ne vem, meni se cene zdijo malce pretirane....za dežjaka.
rdeci_vragec Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Tudi po snegu??? Ok, hvala za info. Držim fige, da bomo marjetice ostale suhe. P.S.: Kdo morda ve, kje bi lahko dobil bolj oprijetega dežnjaka z luknjami za kolenčnike? Hope for the best, be prepared for the worst... Na tvojem mestu bi kupu enga poceni (hofer varjanta) , zrežes ven luknje, in mal polepiš s salotejpom...za en dan ki ga boš rabu, bo najbrz dovolj dobro?!? Gabry18 1
ZdenkoK Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Sem v fazi nabav gum za mojo yamahco FZ1S - glede na to da sem prijavljen v modro skupino - voden trening, me zanima kako se obnesejo Dunlop Qualifier II ? Ali mogoče priporočate katere druge ? Kako je z obrabo gum na Panonii ? Lp, Z Gabry18 1
bass Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Na tvojem mestu bi kupu enga poceni (hofer varjanta) , zrežes ven luknje, in mal polepiš s salotejpom...za en dan ki ga boš rabu, bo najbrz dovolj dobro?!? Verjetno res ne bom dal 200€ za dežni kombi...bomo nekaj zimprovizirali. Morda si kupim enega "vrečka za smeti look". Gabry18 1
gsx750f Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Sem v fazi nabav gum za mojo yamahco FZ1S - glede na to da sem prijavljen v modro skupino - voden trening, me zanima kako se obnesejo Dunlop Qualifier II ? Ali mogoče priporočate katere druge ? Kako je z obrabo gum na Panonii ? Lp, Z Pannonia je gumam prijazna. Lani sem bil v hladnem s SportSmart v prosti min vodeni skupini in je blo glede na 7-10 C fajn. slikce gum po dveh dneh in dva šoferja na enem motorju DRVOWP, DXR16, Gabry18 in 2 others 5
Barracuda Objavljeno Marec 22, 2011 Opozori Objavljeno Marec 22, 2011 Sem v fazi nabav gum za mojo yamahco FZ1S - glede na to da sem prijavljen v modro skupino - voden trening, me zanima kako se obnesejo Dunlop Qualifier II ? Ali mogoče priporočate katere druge ? Kako je z obrabo gum na Panonii ? Lp, Z Priporočam SportSmartke Gabry18 in ZdenkoK 2
Mutika Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Kmalu bo konec marca. Potem pa samo še april, vmes bo kar nekaj priložnosti za 'treninge' na Grobniku, pa še kje ... pa prvomajski prazniki bodo švignili mimo kot blisk, nato pa le še 18 dni in - DEYZIKA nas čaka! Ninč in Gabry18 2
Jure Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Jp Set novih gum za Pannonio je že pripravljen.. :evilgrin: Letos se vidmo ZdenkoK, gsx750f, Gabry18 in 1 other 4
kat Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Jp Set novih gum za Pannonio je že pripravljen.. :evilgrin: Letos se vidmo O superca bomo lahko še kakšno smučarsko rekl Gabry18 1
Ninč Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 glede na to, da mamo panonci mile zime in vroča poletja, se snega ni za bat :grrr če bo kakšna ploha vmes... bo vsaj mal živčke in podivjane hormone ohladila (még egy piciiiit ) BIZIXXX in Gabry18 2
bajsi Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 v petek so imeli prijetnih 20°C in polne bokse, po dolgem času sem slišal dvotaktno renmašino na pisti, zadnji na posnetku "juri ostale"... LP Bajsi Eh je prevelik posnetek 19Mb...
Guest kltamani Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 živ ali gre kdo iz Kamnika na panonijo in ima še prostor v kombiju oz. na prikoli Gabry18 1
bass Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Jaz grem iz Ljubljane dan prej, 17.ga popoldan tja, 18.ga furat in dan kasneje zjutraj nazaj. Najel bom kombi in mam plac še za koga. Lahko delimo tudi sobo v motelu ob progi, mam že rezervirano. ZdenkoK 1
Popularna objava Mutika Objavljeno Marec 30, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30, 2011 NOVO!!! Novost na letošnji prireditvi Dey-Zi Days! Za tiste, ki se na našem dogodku pomerijo tudi na dirki, se obeta zanimiva novost. Letos bomo zmagovalcem (obe skupini, do 600 in 1000 ccm) razen pokalov podelili tudi privlačne nagrade! Absolutni zmagovalec - torej tisti, ki bo v dirki hitrejših prvi prečkal ciljno črto, prejme PAR PNEVMATIK PIRELLI DIABLO SUPERCORSA! Vsi ostali zmagovalci v konkurenci prejmejo BON za nakup moto pnevmatik v vrednosti 50 €. Vse nagrade za zmagovalce prispeva PNEVMATIK CENTER ŠIRNIK iz Radelj ob Dravi. sesir, ZdenkoK, Ninč in 9 others 12
gody01 Objavljeno Marec 31, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2011 Hojla, Še samo 47 dni do prireditve Še do 30.04.2011 velja za popolne prijave znatno znižana startnina. Pohititie s prijavo, saj je zasedenost že več kot 33%. Ninč 1
Ninč Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 evo, so mi že popestril z dopustom... en mesec prehitr... jutr moram šeflo na raport poklicat... ker tak grdo spet ne pišem, da ne ve razbrat al je 4. ali 5. mesec :wacko: :blink: :angry: :glare: MetodT, ZdenkoK, Mutika in 1 other 2 2
rude Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Hojla, Še samo 47 dni do prireditve ... ... in šefi še ne trenirajo, ccc Še dobro, da je vsaj en del ekipe resen in se intenzivno pripravlja na marjetice. Mutika 1
gody01 Objavljeno April 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2011 ... in šefi še ne trenirajo, ccc Še dobro, da je vsaj en del ekipe resen in se intenzivno pripravlja na marjetice. So prišli šefi v kontrolo in ne vem ali kaj trenirajo ali samo čevapirajo :evilgrin: Je pa 41 dni pred dogodkom prijavljenih že 41 udeleženecev ! Znižana startnina velja samo za popolne prijave do 30.04.2011, kasneje (od 01.05 do 17.05) smo zaradi podražitve najema primorani imeti 30% višjo startnino. Tako, da prijavite se čimpreje, ker je število udeležencev omejeno na 100. Gabry18 in rude 2
marko55 Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 So prišli šefi v kontrolo in ne vem ali kaj trenirajo ali samo čevapirajo :evilgrin: Trenirajo, trenirajo... Gabry18, Mutika in DXR16 3
DRVOWP Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Prijavljen...plačano....nove gume (bodo)..........žena noče zraven.... Mutika, gsx750f, DXR16 in 1 other 4
Mutika Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 ... in šefi še ne trenirajo, ccc Še dobro, da je vsaj en del ekipe resen in se intenzivno pripravlja na marjetice. Šefi res ne trenirajo na pistah, se pa zato po Evropi vozijo - pa še to en del po napačni strani ceste! Mi, črnci, pa se pripravljamo na testiranje steze s peciklom, na predvečer dirke ... za krave ni seno, pravijo, torej, črnci ne gremo na pisto. Razen, če bi si upali v dvojcu ... ha, Rude? Prijavljen...plačano....nove gume (bodo)..........žena noče zraven.... :notworthy: Gabry18 in gsx750f 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se