Skoči na vsebino

PANNONIA RING - DeyZi-Days

gody01

Priporočene objave

lahko peljem 3 motorje in voznike,gor in dol,od ljubljane do maribora jih poberem,cena 80 euro po motorju,ali po dogovoru

obvezno morajo biti 3-trije,interesenti pokličite 040 266 666

To je pa kr huda cena, glede na to, da so stroški bencin in vinjeta za 700km (Pannonija-LJ) tam 70-80E, za 160E lahk pa kombi za 3 dni najameš za 3 motorje, ne samo za 1 dan :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je pa kr huda cena, glede na to, da so stroški bencin in vinjeta za 700km (Pannonija-LJ) tam 70-80E, za 160E lahk pa kombi za 3 dni najameš za 3 motorje, ne samo za 1 dan :headbang:

Kje pa imaš najem kombija tako poceni?

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam pa eno vprasanje oziroma prosnjo.

A ima gdo od vas kake grelce gum viska za posodit, seveda za ugodno ceno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam pa eno vprasanje oziroma prosnjo.

A ima gdo od vas kake grelce gum viska za posodit, seveda za ugodno ceno.

zbibii?

se bos letos tudi udelezeil ocitno...

se bos peljal z motorjem gor kot lani ali organiziran prevoz?

jaz pa na grem...

od lanskega poletja imamo 80% place, napovedujejo pa se še dodatni "popusti" :(

tako, da tudi km letos ne padajo kot prejsna leta :(

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo sem spremljal temo, pa vidim da neke skupinske vožnje do Panonije v torek nebo.

Jaz se bom kar sam zapeljal, ker je iz MB ene 200km. Je še kak interesent za furo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prvi link, ki mi jga je google vn vrgel: http://najel.bi/najem_kombija/0/2 od 50E dalje

Catch je v teh 'od 50€ dalje' - ko pa ga hočeš zares najet, pa ugotoviš, da imajo pri tej ceni cel kup omejitev (denimo max. 200 kilometrov) ali kakih drugih fint...

Sem pa zdaj poslal povpraševanje enim od teh, pa da vidimo, kak bo odgovor.

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Catch je v teh 'od 50€ dalje' - ko pa ga hočeš zares najet, pa ugotoviš, da imajo pri tej ceni cel kup omejitev (denimo max. 200 kilometrov) ali kakih drugih fint...

Sem pa zdaj poslal povpraševanje enim od teh, pa da vidimo, kak bo odgovor.

D.

http://najel.bi/o/13...ALJ%25C5%25A0AN

se pravi 60E + 18E razlika za km.

Pod 100E dan 100% dobiš kombi.

Popravljeno . Popravil svobodnaptica01
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje pa imaš najem kombija tako poceni?

pred 2 leti enodnevni najem 60E.

omejitev ni blo.

Rebernik v Lj na Šmartinki.

Popravljeno . Popravil gsx750f
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zbibii?

se bos letos tudi udelezeil ocitno...

se bos peljal z motorjem gor kot lani ali organiziran prevoz?

Letos tudi pridem, ampak z drugim motorjem in seveda nalozenim na prkolici....bo velik manj zivcnosti na pisti :)

Skoda ker se letos ne vidimo, samo ce ne gre ne gre. Jaz bom tudi letos bolj malo km po cesti nredil...ce stoji nic ne pije :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

Pravkar naredil prerez prijavljenih.

Kaj si ti ja nor, kak bojo vodeni letos uživali.

Zaenkrat samo 19 prijavljenih v vodene skupine. To bo boljše kot na moto-academy, manj kot štirje na instruktorja :)

Očitno so lani instruktorji opravili zelo dobro svoje delo, saj gre večina lanskih vodenih na proste treninge.

Ne vem, če ne bom letos še sam šel malo potrenirat v katero skupino.

Popravljeno . Popravil gody01
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se že kažejo posledice moje namere, da se prvlečem na marjetice.....neki črni oblaki se zbirajo za 18ga :unsure:.......ti hudič :devil: babji a ?!.....ampak bo pa idealno za pingvine :whistle:

• Ni mi všeč 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se že kažejo posledice moje namere, da se prvlečem na marjetice.....neki črni oblaki se zbirajo za 18ga :unsure:.......ti hudič :devil: babji a ?!.....ampak bo pa idealno za pingvine :whistle:

Ne klič hudiča :D

Če bo tko k lani, bo še nekak šlo, slabše pa res ne sme bit....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če še kdo rabi prevoz, naj me kontaktira na ZS, najel si bom kombi.

Peljem se 17.05. iz Ljubljane, prostora je še za enga ali pa dva...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js grem v torek po kosilu oz tm enkrat okol 4ih iz LENDAVE. če kdo želi, se mi lahko pridruži... dosegljiva sem na ZS (ostale detajle se sproti zmenimo)

z Lendave do gor je cca 110km, tko da računam kako urco, urco pa pou vožnje... lagano sportski, ker ceste ne poznam... mogoče se mal zgubim (dobr da govorit znam :rolleyes:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar naredil prerez prijavljenih.

Kaj si ti ja nor, kak bojo vodeni letos uživali.

Zaenkrat samo 19 prijavljenih v vodene skupine. To bo boljše kot na moto-academy, manj kot štirje na instruktorja :)

Očitno so lani instruktorji opravili zelo dobro svoje delo, saj gre večina lanskih vodenih na proste treninge.

Ne vem, če ne bom letos še sam šel malo potrenirat v katero skupino.

uuuu, to ga bomo žgal :evilgrin: :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo sem spremljal temo, pa vidim da neke skupinske vožnje do Panonije v torek nebo.

Jaz se bom kar sam zapeljal, ker je iz MB ene 200km. Je še kak interesent za furo?

se eden kavboj od lanske skupine, ko smo se zbrali v mb in nadaljevali proti sarvarju :)

Letos tudi pridem, ampak z drugim motorjem in seveda nalozenim na prkolici....bo velik manj zivcnosti na pisti :)

Skoda ker se letos ne vidimo, samo ce ne gre ne gre. Jaz bom tudi letos bolj malo km po cesti nredil...ce stoji nic ne pije :P

je to drugi motor - tisti 750 ko si omenjal ali si ze kaj tretjega nabavil?

ja, res je, ce stoji nic ne pije...ampak tako zelo pa spet ne abstiniram :D

grem malo na terensko voznjo za 3-4h in sem priblizno enako utrujen kot v enem dnevu v črno goro ali nazaj po asfaltu (brez ac).

VSEM PRIJAVLJENIM IN ORGANIZATORJEM ŽELIM LEPŠI DAN KOT JE BIL LANSKI :) :) :)

NAJ BO DEZ 14.-15.5 DA SCISTI STEZO, POTEM PA SONCE 3 DNI SKUPAJ, DA BODO GUME LEPLJIVE :)

ZA NOVINCE PA NASVET:

SAMO GOTOVINA ! ! !

Popravljeno . Popravil Strominator
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Črne oblake bomo odgnal :010, Šarpninđo pa doma zvezal :evilgrin:

Popravljeno . Popravil kat
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo dva prostorčka sta še fraj :)

Pol pa samo, če kdo ne bo poravnal startnine ali prišel na Pannonijo ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

VSEM PRIJAVLJENIM IN ORGANIZATORJEM ŽELIM LEPŠI DAN KOT JE BIL LANSKI :) :) :)

NAJ BO DEZ 14.-15.5 DA SCISTI STEZO, POTEM PA SONCE 3 DNI SKUPAJ, DA BODO GUME LEPLJIVE :)

ZA NOVINCE PA NASVET:

SAMO GOTOVINA ! ! !

Hvala, hvala ... super želje, verjamem, da bodo delovale.

Pa dal si zelo dober nasvet, bravo - ne zanašajte se na kreditne ali kakršnekoli kartice. Madžari imajo mnogo raje papir kakor plastiko.

Hehehe, Katika, bereš mi misli!

Šarpi, samo pingvini lahko onega tam zgoraj prepričajo, da ne bo lulal ... pa Duo Dizaster itak tega ne sme jest, torej bo več zame ostalo. Sicer jaz tudi ne bi smela, ampak se na to požvižgam. :P

MARJETICE,

maksimalno se trudimo, le idealnega vremena (še) ne znamo pripravit. Lani je pihalo 'ko svija', pa neke tropske vročine ravno ni bilo.

Imam pa zelo dober občutek, ko berem tole temo, toliko pozitivnega vzdušja je že zdaj, kaj šele bo tam!

Če bo vsaj tako, kot je bilo lani, bo špica!

:010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali sprejemajo tudi eure, vsaj na pannonii?

ne vem kje boš spala, ampak v motelu majo cene samo v evrih... najbrž da tudi na pisti ne bo bistveno drugače... verjem da majo eure raj kot pa domačo valuto :D vzem ene 200-250€ (suma sumarum stroškov) pa 10000 Ft (okol 30€) pa si zmagala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No go, sm že na štartu.......pridem in to z marelo :evilgrin: :evilgrin:, mwahahahaha.

Šarpi, samo pingvini lahko onega tam zgoraj prepričajo, da ne bo lulal ... pa Duo Dizaster itak tega ne sme jest, torej bo več zame ostalo. Sicer jaz tudi ne bi smela, ampak se na to požvižgam. :P

Muti, pingvini tud že pakirajo :grim.....tako da kr dejte vsi trije žvižgat :whistle: .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!