svobodnaptica01 Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 lahko peljem 3 motorje in voznike,gor in dol,od ljubljane do maribora jih poberem,cena 80 euro po motorju,ali po dogovoru obvezno morajo biti 3-trije,interesenti pokličite 040 266 666 To je pa kr huda cena, glede na to, da so stroški bencin in vinjeta za 700km (Pannonija-LJ) tam 70-80E, za 160E lahk pa kombi za 3 dni najameš za 3 motorje, ne samo za 1 dan Gabry18 in P182 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 To je pa kr huda cena, glede na to, da so stroški bencin in vinjeta za 700km (Pannonija-LJ) tam 70-80E, za 160E lahk pa kombi za 3 dni najameš za 3 motorje, ne samo za 1 dan Kje pa imaš najem kombija tako poceni? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zbibii Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Jaz imam pa eno vprasanje oziroma prosnjo. A ima gdo od vas kake grelce gum viska za posodit, seveda za ugodno ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Jaz imam pa eno vprasanje oziroma prosnjo. A ima gdo od vas kake grelce gum viska za posodit, seveda za ugodno ceno. zbibii? se bos letos tudi udelezeil ocitno... se bos peljal z motorjem gor kot lani ali organiziran prevoz? jaz pa na grem... od lanskega poletja imamo 80% place, napovedujejo pa se še dodatni "popusti" tako, da tudi km letos ne padajo kot prejsna leta malakai in svobodnaptica01 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Kje pa imaš najem kombija tako poceni? D. Prvi link, ki mi jga je google vn vrgel: http://najel.bi/najem_kombija/0/2 od 50E dalje P182 in Gabry18 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k1r2t3 Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Malo sem spremljal temo, pa vidim da neke skupinske vožnje do Panonije v torek nebo. Jaz se bom kar sam zapeljal, ker je iz MB ene 200km. Je še kak interesent za furo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Prvi link, ki mi jga je google vn vrgel: http://najel.bi/najem_kombija/0/2 od 50E dalje Catch je v teh 'od 50€ dalje' - ko pa ga hočeš zares najet, pa ugotoviš, da imajo pri tej ceni cel kup omejitev (denimo max. 200 kilometrov) ali kakih drugih fint... Sem pa zdaj poslal povpraševanje enim od teh, pa da vidimo, kak bo odgovor. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepsi Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Prvi link, ki mi jga je google vn vrgel: http://najel.bi/najem_kombija/0/2 od 50E dalje Slabo si prečital ta cena velja do določenih kilometrov (400-600).Potem se vsak km računa posebej, nekateri imajo še dotatno ceno na tujino pa še na varščino ne pozabi od 100-300 evrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 (popravljeno) Catch je v teh 'od 50€ dalje' - ko pa ga hočeš zares najet, pa ugotoviš, da imajo pri tej ceni cel kup omejitev (denimo max. 200 kilometrov) ali kakih drugih fint... Sem pa zdaj poslal povpraševanje enim od teh, pa da vidimo, kak bo odgovor. D. http://najel.bi/o/13...ALJ%25C5%25A0AN se pravi 60E + 18E razlika za km. Pod 100E dan 100% dobiš kombi. Popravljeno Maj 9, 2011. Popravil svobodnaptica01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 (popravljeno) Kje pa imaš najem kombija tako poceni? pred 2 leti enodnevni najem 60E. omejitev ni blo. Rebernik v Lj na Šmartinki. Popravljeno Maj 9, 2011. Popravil gsx750f malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 http://najel.bi/o/13...ALJ%25C5%25A0AN se pravi 60E + 18E razlika za km. Pod 100E dan 100% dobiš kombi. kombi 100€ najem bencin lj - pan -lj = 700 km *12 l/100 km * 1,3€ liter = 110€ ---- 210€ / 3 = 70€ po motorju tip bi pa tut kaj zaslužil ane? MihaJ in svobodnaptica01 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zbibii Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 zbibii? se bos letos tudi udelezeil ocitno... se bos peljal z motorjem gor kot lani ali organiziran prevoz? Letos tudi pridem, ampak z drugim motorjem in seveda nalozenim na prkolici....bo velik manj zivcnosti na pisti Skoda ker se letos ne vidimo, samo ce ne gre ne gre. Jaz bom tudi letos bolj malo km po cesti nredil...ce stoji nic ne pije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Maj 9, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2011 (popravljeno) Pravkar naredil prerez prijavljenih. Kaj si ti ja nor, kak bojo vodeni letos uživali. Zaenkrat samo 19 prijavljenih v vodene skupine. To bo boljše kot na moto-academy, manj kot štirje na instruktorja Očitno so lani instruktorji opravili zelo dobro svoje delo, saj gre večina lanskih vodenih na proste treninge. Ne vem, če ne bom letos še sam šel malo potrenirat v katero skupino. Popravljeno Maj 9, 2011. Popravil gody01 Ninč in svobodnaptica01 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Se že kažejo posledice moje namere, da se prvlečem na marjetice.....neki črni oblaki se zbirajo za 18ga :unsure:.......ti hudič babji a ?!.....ampak bo pa idealno za pingvine P182, BIZIXXX in Ninč 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Se že kažejo posledice moje namere, da se prvlečem na marjetice.....neki črni oblaki se zbirajo za 18ga :unsure:.......ti hudič babji a ?!.....ampak bo pa idealno za pingvine Ne klič hudiča Če bo tko k lani, bo še nekak šlo, slabše pa res ne sme bit.... Ninč 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bass Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Če še kdo rabi prevoz, naj me kontaktira na ZS, najel si bom kombi. Peljem se 17.05. iz Ljubljane, prostora je še za enga ali pa dva... MetodT in exclan 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 10, 2011 Deli Objavljeno Maj 10, 2011 js grem v torek po kosilu oz tm enkrat okol 4ih iz LENDAVE. če kdo želi, se mi lahko pridruži... dosegljiva sem na ZS (ostale detajle se sproti zmenimo) z Lendave do gor je cca 110km, tko da računam kako urco, urco pa pou vožnje... lagano sportski, ker ceste ne poznam... mogoče se mal zgubim (dobr da govorit znam ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 10, 2011 Deli Objavljeno Maj 10, 2011 Pravkar naredil prerez prijavljenih. Kaj si ti ja nor, kak bojo vodeni letos uživali. Zaenkrat samo 19 prijavljenih v vodene skupine. To bo boljše kot na moto-academy, manj kot štirje na instruktorja Očitno so lani instruktorji opravili zelo dobro svoje delo, saj gre večina lanskih vodenih na proste treninge. Ne vem, če ne bom letos še sam šel malo potrenirat v katero skupino. uuuu, to ga bomo žgal :evilgrin: Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Maj 10, 2011 Deli Objavljeno Maj 10, 2011 (popravljeno) Malo sem spremljal temo, pa vidim da neke skupinske vožnje do Panonije v torek nebo. Jaz se bom kar sam zapeljal, ker je iz MB ene 200km. Je še kak interesent za furo? se eden kavboj od lanske skupine, ko smo se zbrali v mb in nadaljevali proti sarvarju Letos tudi pridem, ampak z drugim motorjem in seveda nalozenim na prkolici....bo velik manj zivcnosti na pisti Skoda ker se letos ne vidimo, samo ce ne gre ne gre. Jaz bom tudi letos bolj malo km po cesti nredil...ce stoji nic ne pije je to drugi motor - tisti 750 ko si omenjal ali si ze kaj tretjega nabavil? ja, res je, ce stoji nic ne pije...ampak tako zelo pa spet ne abstiniram grem malo na terensko voznjo za 3-4h in sem priblizno enako utrujen kot v enem dnevu v črno goro ali nazaj po asfaltu (brez ac). VSEM PRIJAVLJENIM IN ORGANIZATORJEM ŽELIM LEPŠI DAN KOT JE BIL LANSKI :) NAJ BO DEZ 14.-15.5 DA SCISTI STEZO, POTEM PA SONCE 3 DNI SKUPAJ, DA BODO GUME LEPLJIVE ZA NOVINCE PA NASVET: SAMO GOTOVINA ! ! ! Popravljeno Maj 10, 2011. Popravil Strominator casper7 in Gabry18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Maj 10, 2011 Deli Objavljeno Maj 10, 2011 (popravljeno) Črne oblake bomo odgnal , Šarpninđo pa doma zvezal :evilgrin: Popravljeno Maj 10, 2011. Popravil kat svobodnaptica01, ZdenkoK, SharpNinja in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Maj 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2011 Črne oblake bomo odgnal , Šarpninđo pa doma zvezal :evilgrin: Samo dva prostorčka sta še fraj Pol pa samo, če kdo ne bo poravnal startnine ali prišel na Pannonijo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Maj 10, 2011 Deli Objavljeno Maj 10, 2011 VSEM PRIJAVLJENIM IN ORGANIZATORJEM ŽELIM LEPŠI DAN KOT JE BIL LANSKI :) NAJ BO DEZ 14.-15.5 DA SCISTI STEZO, POTEM PA SONCE 3 DNI SKUPAJ, DA BODO GUME LEPLJIVE ZA NOVINCE PA NASVET: SAMO GOTOVINA ! ! ! Hvala, hvala ... super želje, verjamem, da bodo delovale. Pa dal si zelo dober nasvet, bravo - ne zanašajte se na kreditne ali kakršnekoli kartice. Madžari imajo mnogo raje papir kakor plastiko. Črne oblake bomo odgnal , Šarpninđo pa doma zvezal :evilgrin: Hehehe, Katika, bereš mi misli! Šarpi, samo pingvini lahko onega tam zgoraj prepričajo, da ne bo lulal ... pa Duo Dizaster itak tega ne sme jest, torej bo več zame ostalo. Sicer jaz tudi ne bi smela, ampak se na to požvižgam. MARJETICE, maksimalno se trudimo, le idealnega vremena (še) ne znamo pripravit. Lani je pihalo 'ko svija', pa neke tropske vročine ravno ni bilo. Imam pa zelo dober občutek, ko berem tole temo, toliko pozitivnega vzdušja je že zdaj, kaj šele bo tam! Če bo vsaj tako, kot je bilo lani, bo špica! Ninč 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urška Objavljeno Maj 11, 2011 Deli Objavljeno Maj 11, 2011 Ali sprejemajo tudi eure, vsaj na pannonii? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 11, 2011 Deli Objavljeno Maj 11, 2011 Ali sprejemajo tudi eure, vsaj na pannonii? ne vem kje boš spala, ampak v motelu majo cene samo v evrih... najbrž da tudi na pisti ne bo bistveno drugače... verjem da majo eure raj kot pa domačo valuto vzem ene 200-250€ (suma sumarum stroškov) pa 10000 Ft (okol 30€) pa si zmagala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 11, 2011 Deli Objavljeno Maj 11, 2011 Črne oblake bomo odgnal , Šarpninđo pa doma zvezal :evilgrin: No go, sm že na štartu.......pridem in to z marelo :evilgrin: :evilgrin:, mwahahahaha. Šarpi, samo pingvini lahko onega tam zgoraj prepričajo, da ne bo lulal ... pa Duo Dizaster itak tega ne sme jest, torej bo več zame ostalo. Sicer jaz tudi ne bi smela, ampak se na to požvižgam. Muti, pingvini tud že pakirajo :grim.....tako da kr dejte vsi trije žvižgat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se