easyrider Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 ... se letos kaj obeta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 letos pa pridem, tud če sekire padejo... družba bo, tko da... če hoče ker pir plačat, me mora sam za rokav pocukat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 letos pa pridem, tud če sekire padejo... družba bo, tko da... če hoče ker pir plačat, me mora sam za rokav pocukat :krneki: Kje pa te mora pocukat za ono drugo ? klimbra in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Kje pa te mora pocukat za ono drugo ? to te bo pa ona Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Kje pa te mora pocukat za ono drugo ? druge opcije ni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Kaj pa je to MNZ ne se smejat ko ne vem:blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Kaj pa je to MNZ ne se smejat ko ne vem:blink: to pomeni... Motosvetova Novoletna Zabava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 sej se mi je neki sanjalo v tej smeri ja Me že ma da bi prišla :naughty: upam, da se mi še kdo iz koroškega konca pridruži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 pridem, će me ma kiri namen na lape zasekat naj prej pove, da se z mojim dentistom zmenim, da nebom preveč dolgo čakal sesir, thumper in vuk76 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 pridem, će me ma kiri namen na lape zasekat naj prej pove, da se z mojim dentistom zmenim, da nebom preveč dolgo čakal Čuj Kenny se je nekaj zanimo... vuk76 in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Čuj Kenny se je nekaj zanimo... si bom dal natisnit majco i am hilton)( spredaj) hu da fak ist kenny( bo pa na zadnji strani) thumper in vuk76 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 to pomeni... Motosvetova Novoletna Zabava Pojma nimaš!!!!! :angry: Ministrstvo za notranje zadeve!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja Easy....se obetajo hude spremembe. Predvsem to, da se bo selilo v Ljubljanski nebotičnik.......in, da je naročilo nova vozila za prevoz VIP oseb!!!! Mašina.......spet postajaš .......... potreben :yawn: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 pridem, će me ma kiri namen na lape zasekat naj prej pove, da se z mojim dentistom zmenim, da nebom preveč dolgo čakal za mano so baje vsako leto pol, ko sem šel, lapali ... "joj, če ne bi tip šel, bi ga tak fsekal ..." kaj češ, vrtec pač Fritz, sesir, GRUNF in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 a prav razumem, da se rad kdo na MNZ rad mal stepe in frajerja špila, ne razumem, če se gre na zabavo zato, da se druži in spoznava nove ljudi, da se zabava, sreča stare in nove prijatelje. WE ARE ONE BIG FAMELY a ne ! domina in zziga 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 a prav razumem, da se rad kdo na MNZ rad mal stepe in frajerja špila, ne razumem, če se gre na zabavo zato, da se druži in spoznava nove ljudi, da se zabava, sreča stare in nove prijatelje. WE ARE ONE BIG FAMELY a ne ! Januška ti marsikaj ne razumeš...;)ti sam prinesi kokice in bodi tiho...:krneki:vse ostalo zveš sproti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno November 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2009 Mašina.......spet postajaš .......... potreben :yawn: Ti to misliš mene? Krucifiks, komaj se "zbudim" iz zimskega spanja, že dobim "kepo" na glavo ... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Januška ti marsikaj ne razumeš...;)ti sam prinesi kokice in bodi tiho...:krneki:vse ostalo zveš sproti.. ridrca, ne tako oštro :unsure: ... naša janči je čist prijazna punčka... :yes: GRUNF in JANUSKA 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 a prav razumem, da se rad kdo na MNZ rad mal stepe in frajerja špila, ne razumem, Ne,ne!To niso korošci to so samo taki,ki puno lapajo :evilgrin: pol jih pa mora kak korošc ali štajerc mal opozorit :grim da je pol vse SCORPIONS, thumper, JANUSKA in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ne,ne!To niso korošci to so samo taki,ki puno lapajo :evilgrin: pol jih pa mora kak korošc ali štajerc mal opozorit :grim da je pol vse da te popravim, ninč je prekmurka O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 da te popravim, ninč je prekmurka O:-) Nina sej za prekmurce se tako na splošno ve, da so družabni ljudje, ki ga raje pijejo, kot pa da bi se sekirali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 a prav razumem, da se rad kdo na MNZ rad mal stepe in frajerja špila, ne razumem, če se gre na zabavo zato, da se druži in spoznava nove ljudi, da se zabava, sreča stare in nove prijatelje. WE ARE ONE BIG FAMELY a ne ! Ti NIČ nea razumeš DESIM, SCORPIONS in vuk76 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 a prav razumem, da se rad kdo na MNZ rad mal stepe in frajerja špila, ........ ja kako drugače si pa ti predstavljaš zabavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ti NIČ nea razumeš ja kako drugače si pa ti predstavljaš zabavo DEJ PUSTE ME PRI MIRU, KO MI NI DO PODJEBAVANJA, NIKAKRŠNEGA SCORPIONS, thumper, jupiter in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 DEJ PUSTE ME PRI MIRU, KO MI NI DO PODJEBAVANJA, NIKAKRŠNEGA Janči, samo oštro! tle drugo ne pomaga :grrr SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 DEJ PUSTE ME PRI MIRU, KO MI NI DO PODJEBAVANJA, NIKAKRŠNEGA Bog ne daj to objavljat tu....ps. malo si smešna s takimi izjavami tu na forumu.... jupiter, vuk76, pajkica in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se