ciciban Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Mogoče se pa letos celo nasankam :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 letos pridem, ker morem eno poiskat thumper, vuk76, DESIM in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 WE ARE ONE BIG FAMELY a ne ! Ne. GRUNF in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 14, 2009 Deli Objavljeno November 14, 2009 a prav razumem, da se rad kdo na MNZ rad mal stepe in frajerja špila, ne razumem, če se gre na zabavo zato, da se druži in spoznava nove ljudi, da se zabava, sreča stare in nove prijatelje. Family s tabo zihr nism. Kar se pa pretepov in frajarjenja tiče - ne, so bistveno bolj ... Backi pač :-) Furioso, klimbra, DESIM in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 DEJ PUSTE ME PRI MIRU, KO MI NI DO PODJEBAVANJA, NIKAKRŠNEGA dons smo 16 - tega... a je šla teta po svoje ? da ne bom še jaz kake ujel .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozica66 Objavljeno November 22, 2009 Deli Objavljeno November 22, 2009 no in gdaj in kje bo zabava? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Torej a bo kej al ne? Lani ob takem času se je že vedelo kje bo potekalo in kdaj A letos ne bo nič? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Torej a bo kej al ne? Lani ob takem času se je že vedelo kje bo potekalo in kdaj A letos ne bo nič? Eno ekstra temo se bo odprlo, pa bomo vsak s svojega konca not nabijali neumnosti sesir in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Eno ekstra temo se bo odprlo, pa bomo vsak s svojega konca not nabijali neumnosti Boljše to... kot pa, da se ne dobimo... ker nekatere, na žalost, res samo še na MNZ vidim SCORPIONS in pajkica 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 Torej a bo kej al ne? Lani ob takem času se je že vedelo kje bo potekalo in kdaj A letos ne bo nič? mogoče nas bo nose letos na bora-bora al pa na bali povabu pajkica in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 Zgleda ne bo nič! Lahko bi vsaj kdo od odgovrnih napisu, ne pa da špekuliramo SCORPIONS, klimbra, xyznanixyz in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Nič ne bo. Gospodarska kriza. SCORPIONS in pajkica 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Zgleda ne bo nič! Lahko bi vsaj kdo od odgovrnih napisu, ne pa da špekuliramo Tisti, ki ste željni žura - naredite si svoj žur, pa je sesir, SCORPIONS, domina in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Tisti, ki ste željni žura - naredite si svoj žur, pa je klimbra, SCORPIONS, ImenitnaPriložnost in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Yes, you are? Furioso, SCORPIONS, sesir in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Yes, you are? pomojem tesko kdo tebe prekaša klimbra, SCORPIONS, pajkica in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 pomojem tesko kdo tebe prekaša Tebi je uspelo, v vseh možnih in nemožnih disciplinah :evilgrin: domina, v3sn4, SCORPIONS in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Tisti, ki ste željni žura - naredite si svoj žur, pa je Pridem... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 na ta žur, ki ga ne bo .. tut js pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 na ta žur, ki ga ne bo .. tut js pridem Itaq! Nihče ne bo manjkal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Jaz bom. :closedeyes: Ker se mi ne da pridet :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 na ta žur, ki ga ne bo .. tut js pridem Itaq! Nihče ne bo manjkal Mal sta kičasta ... čist preveč po teh žurih okol lazita ... sesir in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 za mano so baje vsako leto pol, ko sem šel, lapali ... "joj, če ne bi tip šel, bi ga tak fsekal ..." kaj češ, vrtec pač Uh, saj sem te hotel jaz že ene parkrat klofnit sam, ker te je še enmal tok skupaj kot mene bi lah še kej nazaj dobil pa sem kar frenda špilal in nekaj nazdravljal. Je pa res, da se potem okrog ne hvalim, da nimam jajc xyznanixyz in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 12, 2009 Deli Objavljeno December 12, 2009 Kdaj bo pol moto svet ova zabava, naj se kdo zjasne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 a ni blo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se