maus Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 a ni noben drug preživel noči na MNZ-ju ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Ma super je blo.. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 a ni noben drug preživel noči na MNZ-ju ... Nop.....sem pa na UJV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Nop.....sem pa na UJV spet nisi vredu prebral vabila,a ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 a sem kaj zamudil ? al moram povedat kako je bilo!? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 ... o povej da slišmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 ... o povej da slišmo tako, kot mora bit sesir in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 tako, kot mora bit Ste pa svije, da nama z vapotom niste povedali.... vuk76 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Ste pa svije, da nama z vapotom niste povedali.... še za nas je bilo komaj dosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Hola, prav fletno je blo včeraj (čeprav ni bil MNZ) banda hvala za prijetno družbo bladzo Tomaz čestitke za :hooray: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Ste pa svije, da nama z vapotom niste povedali.... Vapo je vedel. Zmeni se z njim zakaj ti ni povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 ugotavljam da jih recesija jebe, da ne morejo ene pametne zabave zorganizirat ali pa se nobenemu preprosto ne da ukvarjat z organizacijo:whistle: xyznanixyz, Fritz, sesir in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Hola, prav fletno je blo včeraj (čeprav ni bil MNZ) banda hvala za prijetno družbo bladzo Tomaz čestitke za :hooray: Se strinjam s Suzukijem, čeprou me učer neki ni poznal, jest upam, da se nism tolk spremenu oz. postaru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 .... biu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Sicer sm vedu...Sam ni zneslo pridt... :whistle: oz. ni blo sposobno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Se strinjam s Suzukijem, čeprou me učer neki ni poznal, jest upam, da se nism tolk spremenu oz. postaru... Hola mojster, ooo sorry k sem te sfalil, stari je pa res da nas je blo menda čez 80, pa si se mi skril... zakaj me nisi pocukal?!?! SharpNinja in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Hola mojster, ooo sorry k sem te sfalil, stari je pa res da nas je blo menda čez 80, pa si se mi skril... zakaj me nisi pocukal?!?! Ko si ene 2x šel tja, kamor gre še cesar peš, smo se vidl, ko smo 1 mizo pred koncem sedel ob šipah. Sej jest sm te sicer pozdravu sam nis verjetno face prepoznal. Ni panike! Se še srečamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Mimogrede, jas sn še pravi cajt spizdo ko sta me hotla Danči pa Gody narezat ... Alla, sesir, domina in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Mimogrede, jas sn še pravi cajt spizdo ko sta me hotla Danči pa Gody narezat ... Kaj hotla, kri je špricala na vse strani, ko sva te rejzala ... Nea se zdaj vun vleči ... sesir in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se