Frips Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 valda, pa prometno in voznisko se lahko zahteva :grim lahko tudi to:)
sayo Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Vse lahko dela samo v avto ne sme, lahko gleda vinjeto z mikroskopom samo OD ZUNAJ sayo 1
Frips Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 kje pa piše, da ne sme z roko v avto? Čisto tako, zanima me.....
bikez Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 valda, pa prometno in voznisko se lahko zahteva :grim pa se v prtljaznik mi lahko premece.. itn... roko mu priprem v sekundi dvajset Me zanima, če si tak junak ko te ustavijo organi?
bikez Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 kje pa piše, da ne sme z roko v avto? Čisto tako, zanima me..... Tudi, če ne sme, te drugače zrihta. Lepo pokliče Policijo, itd....
danci1973 Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 kje pa piše, da ne sme z roko v avto? Čisto tako, zanima me..... Kje pa piše, da sme? D.
hilton Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Me zanima, če si tak junak ko te ustavijo organi? definitivno vem kaj lahko in kaj nesmem... in ce sem zaradi tega junak? odvisno kateri organi? do policistov sem ponavadi prijazen, ker lepa beseda ponavadi vedno deluje.... btw...... nas dars bi lahko zadeve reseval na podoben nain kakor asfinag.... na pocivalisce pa pogledajo nalepkice in ne delajo zmede na cestninskih.. ker so pa kekci... pa pac daljnogled party trebor 1
bikez Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 (popravljeno) definitivno vem kaj lahko in kaj nesmem... in ce sem zaradi tega junak? To si predstavljaš, da veš in kaj lahko in kaj ne. Ko pridejo pravniki v igro hitro vidiš, da nič ne veš. btw...... nas dars bi lahko zadeve reseval na podoben nain kakor asfinag.... na pocivalisce pa pogledajo nalepkice in ne delajo zmede na cestninskih.. ker so pa kekci... pa pac daljnogled party Tudi na počivališča na bencinskih preusmerjajo promet. Verjetno se premalo voziš po slo AC. in če mene vprašaš ni nobene zmede na cestninskih zaradi tega, pa jih vidim skoraj vsaki dan. Zmedeni so samo tisti, ki "kao" ne vedo, da rabijo vinjeto. Popravljeno November 24, 2011. Popravil bikez
Frips Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 (popravljeno) @danci: 75c clen, 2.odstavek, 3 alineja (med vrsticami) pol je se caka z "cim manj" itd. Vse to so po moje pravniske finte,kot so z "in","ali" oz z razlicno postavitvijo vejic oz pik v clenih zakona. Ce pa kje obstaja zapis,ki mu to izrecno prepoveduje,bi pa bil zelo hvalezen za objavo le-tega. Popravljeno November 24, 2011. Popravil Frips
sayo Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Tudi, če ne sme, te drugače zrihta. Lepo pokliče Policijo, itd.... V notranjost avta lahko posega samo CARINIK hilton in sayo 2
Frips Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 ...tudi policaj v primeru suma "kaznivega dejanja"...ta sum je pa zelooo fleksibilen,pa se ti kregaj znjim:)
bikez Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 V notranjost avta lahko posega samo CARINIK To bi te pa prav rad videl, ko bi se pogovarjal .
hilton Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 To si predstavljaš, da veš in kaj lahko in kaj ne. Ko pridejo pravniki v igro hitro vidiš, da nič ne veš. Tudi na počivališča na bencinskih preusmerjajo promet. Verjetno se premalo voziš po slo AC. in če mene vprašaš ni nobene zmede na cestninskih zaradi tega, pa jih vidim skoraj vsaki dan. Zmedeni so samo tisti, ki "kao" ne vedo, da rabijo vinjeto. definitivno imam malce boljso pravnisko podporo kakor ti ...... in glede koliko se jaz prevozim na ac.... po sloveniji je je 6000 km mesecno premalo, pol pa res ne vem ali :grrr no pa da ne bom off topic.. kaj pa letosnja barva vinjete :grrr
bikez Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 (popravljeno) definitivno imam malce boljso pravnisko podporo kakor ti ...... Ka si me nasmejal in glede koliko se jaz prevozim na ac.... po sloveniji je je 6000 km mesecno premalo, pol pa res ne vem ali :grrr Očitno je na štajerskem koncu drugačen režim kot na dolenjskem . Nažalost sem tudi jaz vsak dan na AC. no pa da ne bom off topic.. kaj pa letosnja barva vinjete :grrr če mi jo kdo šenka potem mi ni važna barva :grrr . Popravljeno November 24, 2011. Popravil bikez trebor in Frips 2
Frips Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 ...barva mi mal bl pase k hello kity, sam ni to se to. Kdaj bojo "bež" haha? bikez 1
bikez Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 ...barva mi mal bl pase k hello kity, sam ni to se to. Kdaj bojo "bež" haha? Pa ne moreš. Zdej k smo v krizi treba žive barve
bikez Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 ...crna,ha? . Al pa nekaj v stilu rdeč križ.
DAMI34 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 ma js bi tut črno, al pa vsaj zatemnjeno...
Robertjur Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Danes mi je mulo zvrnil avto!! :surrender: Streha je potlačena in šipa popokana. Avto je star in ga ne bom popravljal čeprav se še vedno lepo pelje. Se mi zdi da sem nekje bral da se vinjeta lah nekak dobi nova ker je lihkar bla nalimana. Ima kdo kake izkušnje??
urkoman Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Danes mi je mulo zvrnil avto!! :surrender: Streha je potlačena in šipa popokana. Avto je star in ga ne bom popravljal čeprav se še vedno lepo pelje. Se mi zdi da sem nekje bral da se vinjeta lah nekak dobi nova ker je lihkar bla nalimana. Ima kdo kake izkušnje?? Carglass
RSTDRIVER Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Danes mi je mulo zvrnil avto!! :surrender: Streha je potlačena in šipa popokana. Avto je star in ga ne bom popravljal čeprav se še vedno lepo pelje. Se mi zdi da sem nekje bral da se vinjeta lah nekak dobi nova ker je lihkar bla nalimana. Ima kdo kake izkušnje?? http://www.dars.si/Dokumenti/Izdaja_nadomestne_vinjete_260.aspx
stuhec Objavljeno Januar 31, 2017 Opozori Objavljeno Januar 31, 2017 rabi kdo še vinjeto ? bo kaj ugodneje
Bmflar Objavljeno Januar 31, 2017 Opozori Objavljeno Januar 31, 2017 pred 36 minutami, stuhec pravi: rabi kdo še vinjeto ? bo kaj ugodneje Kupil pred pol ure
VS800 Objavljeno Januar 31, 2017 Opozori Objavljeno Januar 31, 2017 pred 12 minutami, HD-Dyna pravi: Kupil pred pol ure Jest pa za božička dubu pa še kr nism nalepu..si me zdele spomnu, da jo sploh mam Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se