Kmet2 Objavljeno November 16, 2015 Opozori Objavljeno November 16, 2015 Evo tako pa pa počnejo fantje iz fitnesa kamor hodim ...noro .... Na motorju Matjaž ,za objektivom Franci mogoče jih kdo pozna od hard endurašev ..... DAMI34, stuhec, UnionJack in 1 other 4
BRANE Objavljeno November 16, 2015 Opozori Objavljeno November 16, 2015 pred 16 minutami, Kmet2 pravi: Na motorju Matjaž ,za objektivom Franci mogoče jih kdo pozna od hard endurašev .. softiči so to... Nearrain in VS800 2
Popularna objava celjan89 Objavljeno November 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2015 (popravljeno) Še en poseben dan.. Zjutraj vstanem, uff kakšen dan akcija. Novim zmagam na proti. Ker se mi ni dalo nekaj dosti vozit po glavnih cestah sem se odločil, da grem solo po naših okoliških hribih iskat nove sproščajoče poti.. kaj več povejo slikce. Za tem me vstavi v gozdu logar. Kot prijateljski nasvet me opozori da je na tej poti vožnja kaznovana tudi brez padcev ne gre. Nikakor nisem mogel počakat pa me je gravitacija pobrala. Ker mi je ob padcu zagrabilo sprednjo bremzo sem se še dvakrat prevrnil nič kaj hujšega! Poškodovalo mi je bremz ročico za sprednjo in zadnjo zavoro oboje mi je malo zvilo ! Hvala Poggy za nasvet! Slika pa kot vedno skrije globino. ko misliš da je mala lužica.. Komaj prideš ven. Relacija: Resevna - Svetina - Šentrupert - Slivniško jezero Popravljeno November 18, 2015. Popravil celjan89 builder, MiNa, pik1 in 16 others 19
Popularna objava Kras Objavljeno November 19, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 19, 2015 Celjan očitno nisva imela sreče jst sm se potepal po vremščici ko mi na eni fejst grbini gre u maloro tablica... zdej sm pa jo kr direkt pršravfu miklavc, AJ, celjan89 in 13 others 16
Ni3ous Objavljeno November 19, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2015 Sami lepi motorji:) Spomladi mormo narest Tenere owners srečanje! MiNa, Kras in celjan89 3
Popularna objava NX650 Objavljeno November 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 30, 2015 Evo včerajšnji potep po vrhovih posavja pa makadam ob meji med slo in hr... malo po naši malo po njihovi strani Planinska koča na Velikem Cirniku, včeraj bilo ravno pravo vreme, blato..sneg.. listje.. pot kot drča super... Pogleda na dolino ni, gozd.. gozd... Zadnji del poti proti vrhu... izgleda kot ravnica.. a ni C02 je suverena na teh podlagah... z njo mi je res v užitek, slabši teren..bolje je Meja med slo in hr..... uradno naj bi bila zelena meja kje pa nebi razlagal Pogled iz Šentvida proti Brežicam, pri cerkvi Sv. Vid Več bi lahko slikal če bi bili dnevi daljši, na tej relaciji se najde vse... lep makadam, gozdne poti, blato.. vzponi... meni taka všečna destinacija imam blizu pa grem ko ni veliko časa. Kmet2, KyoKon, igc1 in 14 others 17
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno November 30, 2015 Proti Štirovači ......daleč nisem pršu Prejšnje dni je pihala burja in je bila spodnja podlaga dobesedno ledena,čez je zapadel sneg in Versys je fasu padavico Ostal sem brez prve šipe in meglenke,prvo sem od jeze potrgal dol ,slednjo pa zalimal z izolir trakom .... Pobral naredu še fotko .... No ja ni hard ni makedam je pa dober dramski vložek za par km po snegcu lp pik1, builder, DXR16 in 9 others 12
Igi Pop Objavljeno November 30, 2015 Opozori Objavljeno November 30, 2015 A imaš to doma narejen kao MRA?
pik1 Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 . ... pripravljena "prva pomoč" za na pot ... Kmet2, gsxf750, DXR16 in 6 others 9
miklavc Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 pred 39 minutami, pik1 pravi: . ... pripravljena "prva pomoč" za na pot ... 3x zračni filter? Se odpravljaš v Tunizijo? pik1 1
pik1 Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 pred 36 minutami, miklavc pravi: 3x zračni filter? Se odpravljaš v Tunizijo? ... ja, v peskovnik se grem metat ... builder, DAMI34, DXR16 in 2 others 5
Popularna objava hajoktejn Objavljeno December 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2015 No, jst sm šel pa mal naokol; abstinenca je jeba ... Na takihle makadamih vem zakaj mam tak motor ne pa hard endure ... Ampak življenje je treba včas mal zakomplicirat ane? En "izzivček" Osvojen Tale spustek je obetal veliko ... na konc je bla pa konkretna jeba ... tolk razmočenga terena že en cajt ne. Jasno da sem moral obrnit in tkole sm se igral cirka 20 min ... Kapa je bla polna, popoldan skor večer in treba je blo domov. Še ena pred "avtocestnim" odsekom proti domu. I'm happy, again igc1, DAMI34, builder in 17 others 20
Popularna objava pik1 Objavljeno December 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2015 . ... še zadnji "giro" ožemanja pred odhodom .... .... res da samo 45 km .... .... ampak teh z guštom ... hajoktejn, DXR16, AJ in 16 others 19
Kmet2 Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 Tolk blata pa čist motor DAMI34, pik1, igc1 in 1 other 4
stuhec Objavljeno December 6, 2015 Opozori Objavljeno December 6, 2015 če ima ker zdaj sredi decembra za vožnjo po goričkem sam brez snega naj se najavi
Popularna objava NX650 Objavljeno December 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2015 Še ena nedeljska v hribe ven iz megle... megla.. cesta mučenje.. tu se pa začne lepše Dolina v megli.... v hrib po listju za C 02 no problem Sem potem opazil da to drevo komaj samo stoji, pa je vseeno stala naslonjena Drift teren... gsxf750, Janezs, Kras in 17 others 20
gsxf750 Objavljeno December 21, 2015 Opozori Objavljeno December 21, 2015 (popravljeno) da še enkrat ne vnašam. po 45 dni abstinence je pasalo, da ni za povedat ;-) post je bil objavljen ob ca 12ih Popravljeno December 21, 2015. Popravil gsxf750 Kmet2 1
Popularna objava NX650 Objavljeno December 28, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2015 Še ena pobožična dnevi so lepi..greh ne izkoristit Odneslo me v hribovje po Kozjanskem.... Nekje za nosom, ko ni poti...... samo gozd... Potem najdem pot Še lepši makadam- drift teren čik pavza... dol se ni blo za spustit, ker še peš me ni vleklo prišel do civilizacije Počasi domov... dnevi so kratki... zadaj se vidi cerkev stare svete gore... prej nisem vedel za to.. Upam na še kaj takega letos Da ne pozabim, vse te kilometrčke prednovoletne, res da jih ni veliko so pa lepi... posvečam vsem ki si ližejo rane od letošnjega leta... Ferrarist, AJ, jskrablin in 17 others 20
stuhec Objavljeno December 29, 2015 Opozori Objavljeno December 29, 2015 Jz sem pa na samih ravninah doma
Popularna objava hajoktejn Objavljeno December 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2015 Mal po lokalnem "peskovniku" Kmet2, RobiRoberto, gsxf750 in 10 others 13
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Januar 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 9, 2016 Vrhunsko celjan89, jskrablin, builder in 15 others 18
Ni3ous Objavljeno Januar 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 Hoj enduraši, prilagam vabilo dogodka, ki ga organiziramo naslednji vikend dolenjci. Pridite naokol pa na kak deci cvička po dogodku. Itak ni nekih idealnih temperatur za vozit te dni... Zdravo dragi motoristi! Vabimo vas na avanturistični večer s človekom, ki mu je motor način življenja že skoraj 40 let. Motorist, avanturist in svetovni popotnik, Zvone Šeruga, prihaja v Šentjanž v petek, 29. januarja 2016, ob 19. uri, v kulturni dvorani Šentjanž. Zvone bo v tem večeru ob fotografijah malo bolj na široko razmišljal o motorju kot načinu življenja - od prvega 100-kubičnega Suzukija v Centralni Afriki pred 37 leti, prek 4-letnega potovanja z motorjem okoli sveta pred tremi desetletji, pa naprej do raznih kontinentalnih tur v zadnjih desetih letih. Zagotovo zanimivo za vsakogar in ne samo za motoriste. Da bo udeležba čimbolj pestra, povabite s sabo še svoje najbližje, prijatelje in še kakega motorističnega navdušenca, ki bi ga tovrsten dogodek utegnil zanimati. Se vidimo v kulturni dvorani v Šentjanžu ob 19.00! Posredujte to vabilo naprej! Synth, celjan89, Kmet2 in 5 others 8
Popularna objava TobyG Objavljeno Januar 27, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 27, 2016 Nemčija in Češka v zimskem času Zgodaj zjutraj. MiNa, builder, mladench in 15 others 18
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Januar 27, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 27, 2016 Ena zadnjih v 2015, v zadnjem tednu decembra. 1. Soteska Vintgar (Podhom) - Mežakla (vrh Jerebikovec 1593mnm, zadnjih 100 višincev peš) in nazaj 10% asfalta ostalo makadam z nekaj ledu in snega start pri 14 celzijih, na soncu seveda, v zadnjem tednu decembra :-) Julijci s Stenar-jem vzpenjanje po južnem bregu in v soncu :-) zadnjih 100 višincev je treba peš a je nagrada v obliki razgleda prekrasna pogled po Gorenjski Krma levo Kot, na desni dolina Vrat pogled z vrha proti Stol-u, ostanki nekdanje oskrbovalne postaje GRS srečal vsega 2 popotnika in 2 planinska orla v zatišnih legah je bilo kar precej ledeno, mestoma odlično spolirano! snega na cesti pa le bolj za vzorec Zahladilo je le ob povratku v dolin. Nepozabno za 27-ti december še ena zadnjih v 2015 ko je bil v dolini hladneje. En mesec bo že tega. Gorenja vas - okoli Blegoša - smučišče Cerkno - Gorenja vas ca 40% makadama današnji cilj iznad Gorenje vasi. Sem prej v eno stezo na robu vas krenu (diretissimo), pa sem moral obrnt in po asfaltu okrog. Je bilo na sončni strani in premehko za že zlizano zadnjo gumo ter preozko. proti severu in karavankam severno od vrha Blegoša proti Triglavu še enkrat Karavanke smućišče Cerkno (severni krak) Na vrh Blegoša je uradno prepovedano (tabla). Je blo tolko avtov spodaj, da me ni povleklo. Drugič. MiNa, motolover, Kras in 18 others 21
stuhec Objavljeno Januar 27, 2016 Opozori Objavljeno Januar 27, 2016 uuu rabim nove bregove za osvajanje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se