Popularna objava Ni3ous Objavljeno April 25, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2016 Preden nadaljujem, dodam še nekaj slik kompanjonov posnetih prvi dan vožnje... Glažuta: Slovenske hoste... Hrvaška severni del Velebita Pavza v Senju, nato asvaltnih 25 km ovinkov do trajekta: Čakanje na trajekt ki je štatal s celine ob 20.00 GES team: Ob 21. 4. 2016 at 6:23, poggy pravi: GRAND enduro Poggy pa si se ti s svojo 1200 tko tut peljal po teh jebah al si jih samo slikal ? Ker vem da je s tako težkim motorjem kar zahtevno in utrujajoče. No pa tut ne sme se ti preveč smilit motor. celjan89, TobyG, aders in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno April 25, 2016 Deli Objavljeno April 25, 2016 Kolker sem ga sam videl kdaj mislim da mu je tole mala malica Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 26, 2016 Deli Objavljeno April 26, 2016 pred 22 urami, Ni3ous pravi: Preden nadaljujem, dodam še nekaj slik kompanjonov posnetih prvi dan vožnje... Glažuta: Slovenske hoste... Hrvaška severni del Velebita Pavza v Senju, nato asvaltnih 25 km ovinkov do trajekta: Čakanje na trajekt ki je štatal s celine ob 20.00 GES team: Poggy pa si se ti s svojo 1200 tko tut peljal po teh jebah al si jih samo slikal ? Ker vem da je s tako težkim motorjem kar zahtevno in utrujajoče. No pa tut ne sme se ti preveč smilit motor. Po teh kamnih sem se peljal navzdol. Ostalo je pa itak normalno prevozno na kramparcah... celjan89, MiNa in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 28, 2016 Deli Objavljeno April 28, 2016 Ob 21. 4. 2016 at 20:35, poggy pravi: Ke te to greš gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 29, 2016 Deli Objavljeno April 29, 2016 Taprav desc gre čez Krvavico... hajoktejn in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno April 30, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2016 Mal sva se z SFom drvajsala ... Jasno je blo treba takoj blat najdt ... Pol sva iskala in najdla sneg. Pa jasno breg Na idilicno lokacijo sva prsla zejna k ose Pol sva sla pa se vodo iskat za kemlbeke napolnt Pa mal v breg po klizavom All in all vrhunsko. I'm happy again . DAMI34, Janezs, jskrablin in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jskrablin Objavljeno April 30, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2016 (popravljeno) Odvozil en kratek trening za SXCC na progi Športni park Jernejles pa zdaj res lahko rečem da je tole konkretno garanje. Suvereno med najpočasnejšimi na progi, ko sem gledal tisti breg ob prihodu pa nisem bil več tako prepričan, če bi (prvič tam, proga je klasična MX varianta, gor, dol, s par "tehničnimi" deli)... Pol se pa pojavi znana faca, razloži kje pa kaj pa kako, pa je šlo. Počasi, mal po luftu, predvsem pa ziher. Sem omenil, da je šlo počasi? Motoristov cela horda, na trenutke je bila konkretna gužva, pa še quadi so vletavali mimo. Proti koncu je na delih brez skokov kr krenilo, tu pa tam sem zmagal celo kak drag race iz ovinka. No, pol pa mimo vleti en ~ 1.3m mulo na mini krosu, pa se režiš samemu sebi Zafukan šport je tole, SXCC pa je bolj malo enduro, precej več MX. Za razliko od Brnika zadnjič, tokrat domov nisem privlekel 20kil zemlje. Naslednjič bom zmagal onega mulota. Al pa tudi ne Fotka je bolj švoh, od daleč - zaparkirano je bilo vse do ceste, na progi se mi ni dalo telefona ven vlečti. Popravljeno April 30, 2016. Popravil jskrablin MiNa, aders, pik1 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 30, 2016 Deli Objavljeno April 30, 2016 (popravljeno) Ob Monday, April 04, 2016 at 10:10, SF pravi: Hajotov post Matr tale motosvet... pred 2 urami, hajoktejn pravi: Mal sva se z SFom drvajsala ... Jasno je blo treba takoj blat najdt ... Pol sva iskala in najdla sneg. Pa jasno breg Na idilicno lokacijo sva prsla zej o Pol sva sla pa se vodo iskat za kemlbeke napolnt Pa mal v breg po klizavom All in all vrhunsko. I'm happy again . Končno sem si odprl hladno pivo... Ugotavljam da se je spet pokazal star pregovor ki pravi da taprav mamut zmeri sneg najde... bo pa treba investirat v nove gume. Tole danes je bilo na meji... Popravljeno April 30, 2016. Popravil SF builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno April 30, 2016 Deli Objavljeno April 30, 2016 pred eno uro, jskrablin pravi: Odvozil en kratek trening za SXCC na progi Športni park Jernejles pa zdaj res lahko rečem da je tole konkretno garanje. Suvereno med najpočasnejšimi na progi, ko sem gledal tisti breg ob prihodu pa nisem bil več tako prepričan, če bi (prvič tam, proga je klasična MX varianta, gor, dol, s par "tehničnimi" deli)... Pol se pa pojavi znana faca, razloži kje pa kaj pa kako, pa je šlo. Počasi, mal po luftu, predvsem pa ziher. Sem omenil, da je šlo počasi? Motoristov cela horda, na trenutke je bila konkretna gužva, pa še quadi so vletavali mimo. Proti koncu je na delih brez skokov kr krenilo, tu pa tam sem zmagal celo kak drag race iz ovinka. No, pol pa mimo vleti en ~ 1.3m mulo na mini krosu, pa se režiš samemu sebi Zafukan šport je tole, SXCC pa je bolj malo enduro, precej več MX. Za razliko od Brnika zadnjič, tokrat domov nisem privlekel 20kil zemlje. Naslednjič bom zmagal onega mulota. Al pa tudi ne Fotka je bolj švoh, od daleč - zaparkirano je bilo vse do ceste, na progi se mi ni dalo telefona ven vlečti. Prosim, daj se se žrtvuj za nas forumaše, pa kšno fotko več prlimaj (pa video). Ker nas zanima. Ima da forum, ne umre in se bogati. jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 1, 2016 Deli Objavljeno Maj 1, 2016 Ob 28. april 2016 at 19:24, Kawl pravi: Ke te to greš gor? Povej kdaj bi šel pa ti pokažem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 1, 2016 Deli Objavljeno Maj 1, 2016 pred 10 urami, Janezs pravi: Prosim, daj se se žrtvuj za nas forumaše, pa kšno fotko več prlimaj (pa video). Ker nas zanima. Ima da forum, ne umre in se bogati. Se bom naslednjič bolj potrudil. Itak mam za obletat še kr par prog... pa se še česa naučit Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Maj 2, 2016 Deli Objavljeno Maj 2, 2016 Ko misliš, da poznaš teren in ne more bit pregloboko... DXR16, igc1, MiNa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 2, 2016 Deli Objavljeno Maj 2, 2016 Uf, pozaugal vodo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Maj 2, 2016 Deli Objavljeno Maj 2, 2016 Ja, je malo šlukno, naprej sem rival, sem orodje pustil v delavnici na mizi od zadnjega servisa builder in jskrablin 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 2, 2016 Deli Objavljeno Maj 2, 2016 bo treba drobn pesek sprat če znaš delat sam, ti neu dolgcajt AJ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 2, 2016 Deli Objavljeno Maj 2, 2016 pred 10 minutami, AJ pravi: Ja, je malo šlukno, naprej sem rival, sem orodje pustil v delavnici na mizi od zadnjega servisa Dolgcajt ti ne bo AJ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Maj 4, 2016 Deli Objavljeno Maj 4, 2016 Zanimivo gledanje: http://motologyfilms.com/ Lp gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Maj 4, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2016 pred 15 minutami, Janezs pravi: Zanimivo gledanje: http://motologyfilms.com/ Lp Malo zaostajam z nadaljevanjem reporta iz Raba. Ja ko sem končno našel par ur časa sem se šel pa raje vozit. Tko da za intermezzo par fotk iz našega nedeljskega nekajurnega rajda po okoliških logih. Tema sicer ni namenjena lahkim hrad enduram in kroskam, to je bolj za THEF forum. Jaz sem sicer bil z mojo grand enduro, s sabo pa sem popeljal na poznane terene še 2 kolega z kroslami. Na teren smo šli kar po rahlem dežju, zatem ko je za nameček že 2 dni deževalo. Teren extremno razmočen. Taka super swamper scena je bila. Po makadamu je še šlo... Dežela žhanja kop-oglja Tule gor Krasni traili Nešteto globokih luž Magolnik Nazaj v vlake Sem omenil da je blo mokro? Lepi razgledi proti Kumu Iz višinskega profila je razvidno da je blo kar nekaj ekstremnih uphillow in downhillov. Fajn je blo. Naslednjič pa nadaljevanje iz Raba. hajoktejn, Yoghurt, aders in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 5, 2016 Deli Objavljeno Maj 5, 2016 Za kako tako furo se priporočam kdaj za poleg it. Če je to opcija, seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Maj 9, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Da nadaljujem trip iz Raba.... No, po večerji strašno dobrih raznoraznih morskih specialitet, smo se fajn spočili in v soboto čili in nabriti leteli novim dogodivščinam naproti. Najprej v hrib proti stari progi mimo bajerja Nato par krogov po progi vamo tamo podolgem in počez... Žal nimam nekih fortk..Običajno gre en naprej po kakih zaj. tehnikalijah in hitro se najde še kdo, da poskuša po isti tirnici slediti. Dober način za premikanje mej znanja in učenja. Trasic ne manjka Počitek v senci: Po kolesarski stezi do Loparja Peskovnik v Loparju Drag race: Proti Sahara Beach: Kar zahtevne kozje steze do dol: Ampak se izplača... Kdor bi rad izkusil vsaj približno kako je voziti po saharskem pesku, feš feš in sipine ima na rabu najbližji približek v zelo majhnem obsegu sicer ampak dovolj da spoznaš jebo globokega mehkega peska. Nato je treba bilo še ven priti iz Sahara Beach zaliva od koder ravno tako ni poti, le skale v lasti ovc in koz. Tule je dol vrglo ketno, pa je bilo malo remonta in čez 5 minut gasa naprej. Pot smo nadaljevali po stezah do severneih rtov... Par hitrih kolovoznih odsekov je na poti... Popoldne smo jo mahnili še proti jugu otoka Pa direktiva navzdol od kamnoloma do južne proge... Tradicionalno je blo treba zaviti še do vrha - na vrh Kamenjak Po bogatih doživetjih polnega zajebancij in smeha je šel dan k kraju...na sporedu Konzum, nabava pira in vsega potrebnega za roštiljado na žaru pred apartmajem. Se nadaljuje... Ivana, gsxf750, celjan89 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Par znanih terenov... bo treba kmal kaj it dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Lep fotke, fajn zabava , kr mau fouš Yoghurt in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Kateri motor je zmagal na drag race? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Lep fotke, fajn zabava , kr mau fouš Moj ktm bo tu šu DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 Bi do te plaže prišel z mojimi kravo? RobiRoberto in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se