Kmet2 Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 pred 54 minutami, Joker pravi: Če misliš tole traso od Hrastnika do Kamnika, je še ni... Kar se pa tras lanskega GEM tiče, sem jaz peljal Adventure ruto z GSA brez težav. Tudi bypasa nisem uporabil tako da bi moglo iti z ready to race z lahkoto... Hard traso imam namen odpeljati enkrat letos... Se ti lahko pridružim na hard? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 pred 15 minutami, Kmet2 pravi: Se ti lahko pridružim na hard? Z veseljem! sesir in Kmet2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 pred eno uro, Joker pravi: Z veseljem! Te kontaktiram ,ko se vrnem iz izleta. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 (popravljeno) Ob 10. 4. 2018 ob 9:45, jskrablin pravi: Bi šal poleg, menda bo 690 do takrat že iz servisa. Sam 21.4. je enduro Ribnik... tako da jbg, kdaj drugič (dokler bo 690 še pri hiši). boš pelal Ribnik? Lahko sva uradna predstavnika Motosveta na dirki,no ja pa zihr bo kakšn jurja sponzorskega.... Popravljeno April 11, 2018. Popravil lukec Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 13 urami, lukec pravi: boš pelal Ribnik? Lahko sva uradna predstavnika Motosveta na dirki,no ja pa zihr bo kakšn jurja sponzorskega.... Namen je odpeljati. Tole soboto se gre na trening, čez en teden pa dirka. Sponzorskega jurja (lahko tud sam pol ) se pa tud ne bi branil Če ma @Codeine kje kako Motosvet nalepko jo lahko tud na moped nalimam... lih v čast in slavo ne bo, se pa trudim lukec in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 12 minutami, jskrablin pravi: Sponzorskega jurja (lahko tud sam pol ) se pa tud ne bi branil Verjamem,da glede na razmere bi bil zelo vesel že,če bi dobu kako gumo gratis... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Verjamem,da glede na razmere bi bil zelo vesel že,če bi dobu kako gumo gratis... Gumo??? Pa sej ni Jarvis... hehehe sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 37 minutami, SF pravi: Gumo??? Pa sej ni Jarvis... hehehe Kuk ekstremno propagirajo Mitas...če jih za svoje reklamne namene ne dobijo gratis,še niso niti vprašali,kljub temu,da vprašanje nič ne stane ...pa saj ne rečem več setov...ampak set za @jskrablin bi pa lahko zrihtali.. .naredili lepo gesto,sebi in Mitas pa malo reklame... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Basko Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Včeraj sem preveril prevoznost cest na Menino planino. Žal se pri približno 1200 m nmv konča veselje zaradi zametov snega. Spodaj je na sliki primer zasnežene ceste (iz Okroga pri Motniku proti Biba jezeru): Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 A veš, da se mi je rahlo zdelo, da zna biti takole... Tale Menina je res en fenomen. Kot da bi imela 2000m... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 ali upaš zrihtat kakšno motosvet nalepko pa se prijaviva na dirko pod motosvet dream team... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Kmet2 ti se pa nehi,to so resne zadeve.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ofc Objavljeno April 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2018 Prejšnji vikend sva si s kolegom privoščila malo na OFF Petek po šihtu do Medulina, sobota (en krajši posnetek še v obdelavi) Kamenjak, Ližnjan ob obali, gozdu, pa potem na glavno cesto do Brestove na trajekt za Cres. V nedeljo je padla Osorščica in nato via LJ Za začetnika kar luštn podvig. hladov, jskrablin, 2alsportfunatik in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ofc Objavljeno April 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2018 še par ostalih slikc: svobodnaptica01, hladov, DAMI34 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 16, 2018 Deli Objavljeno April 16, 2018 @ofc - Mitas E-09 (navadno, Dakar ima trde boke za popizdit) se splača probat na LC4 zadaj. Je ne bo takole raztrgalo kot ono na sliki, pa za po takem terenu je zelo dobra guma. Skoz blato je pa sam gas in ne se postavljat počez skoz kanale igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno April 16, 2018 Deli Objavljeno April 16, 2018 Bom rekel kolegu, ko bo naslednjic menjal. Edina k je bila na voljo (sva morala nazaj iz buzeta k Axlu, drugje niso meli nic na zalogi) je bila Michelinka. Zdrzala celo pot Mene je pa mal bolj metalo(e07 navadna zadaj). Sem potem po ene 3.mlakuzi ze dojel da sam gas pomaga do takrat se je pa pocez sam od sebe postavljal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 16, 2018 Deli Objavljeno April 16, 2018 Jaz sem imel na LC4 Rockrider pa je bila super. Plezala je zelo dobr obraba pa minimalna. VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2alsportfunatik Objavljeno April 16, 2018 Deli Objavljeno April 16, 2018 (popravljeno) 1 hour ago, Kawl said: Jaz sem imel na LC4 Rockrider pa je bila super. Plezala je zelo dobr obraba pa minimalna. Dobre gume, z njimi sem obvozil tranzit čez BiH do Durmitorja ČG, Albanijo, Makedonijo, Grčijo do Lefkasa in ob Albanski obali ter jadranki nazaj, cca 4k km 80/20 cesta/teren in še je ostalo 1/4 profila. Drugače je pa tale Kamenjak enkratna otvoritvena turca, Na Televrini pa 1Xna panorama. Na otoku je za obkljukat tudi kolovoz iz Cresa do Valuna, v predsezoni, če se da, ali pa jeseni! Kolega ga naj pa malo manj ožema na asfaltu s tako gumo, in bodo tudi štoflci preživeli Popravljeno April 16, 2018. Popravil 2alsportfunatik ofc, igc1, jskrablin in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno April 16, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2018 No motor je spedenan in pr cca 160 kg z nekaj bencina še zmer spada v Grand Enduro sekcijo tako, da tule najprej pokažem H701 L7 Rally. Kdor bi si jo rad ogledal v živo je vabljen naslednji teden na uradno predstavitev Husqvarna programa v LJ, kjer bo poleg njihovega prodajnega programa na ogled tudi ta motor. Več info sledi. DAMI34, HyperJack, gasperX in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 20, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2018 Zdravo! V torek 24. aprila bo v pivnici BAZA, Špruhova 19 v Trzinu potekala predstavitev novosti iz prodajnega programa in ostalih aktivnosti uvoznika Husqvarna motociklov MotoXgeneration. Mislim da je za enduraše in avanturiste prisotne v tej temi lahko še posebej zanimivo to, da bo poleg stock Husqvarne 701 ob bok postavljena na ogled tudi 701 Rally Adventure predelava, s katero se letos odpravljam na Hellas Rally. To je dobra prilika za motoristični klepet, ogled predelave in druženje. Vabljeni! MotoXgeneration menda časti živo glasbo, pivo in čevape, tako da js pridem Se vidimo! Nagec se je temeljito okopal za show: schwantz, igc1, lukec in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sahbazz Objavljeno April 22, 2018 Deli Objavljeno April 22, 2018 GES (po mojem mnenju) uspel. Boli me celo telo, lahko bi si spremenil priimek v Musklfiber za danes. Samo je tak fajn muskelfiber, ker veš da si se imel lepo. Video posnetki so delno uporabni, ker sem imel malo preveč nizko kamero namontirano za stoječi položaj v katerem sem večinoma vozil, tako da če bo kaj za pogledat, objavim udeležencem na ZS. Slik pa nekaj je...dobrih, dobijo udeleženci pravtako na ZS. igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2018 Zakaj na ZS? Deli to z nami, da nam mal lušte narediš. Če bi v preteklosti delili naše avanture le na ZS bi bila tale tema zelo pusta in bi bil marsikdo prikrajšan za navdih. Vedno ko delim svoje gpx-e med vami je vse kar prosim v zameno le en ride report po furi v tej temi. Kar ne bi smelo biti previsoko povračilo. Jaz si vedno rad pogledam vse reportaze tu, četudi ne pokomentiram vsako. igc1, Fungi, celjan89 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sahbazz Objavljeno April 22, 2018 Deli Objavljeno April 22, 2018 Udeleženci so me prosili da ne kažem tablic, tako da najprej dobijo vsi na ZS, potem pa ko se spravim nad tablice postam še tu kako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2018 Naši modri ti nimajo kaj če rovariš po bosanskih kolovozih kjer voznja v naravnem okolju ne pozna omejitev. lukec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 22, 2018 Deli Objavljeno April 22, 2018 GES definitvno uspel. Muskelfibra sicer pri meni ni oz ni bilo, me pa trtica boli za znoret. Za moj okus sicer preveč hitro po makedamih, bi pa seveda pohvalil voznika ki je vozil za mano, mel je WR250 R, ki me je opominjal na napake in dajal pomebne inštrukcije. Pohvala in zahvala seveda tudi vsem organizatorjem. In sotrpinim, da so me v hudih klancih čakali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se