motolover Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 Ali je to GPSMAP in ali ga polniš med vožnjo?
Biker87 Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 Gpsmap 60csx dela na AA baterije, zanemarljiva poraba, ne rabim polnit. Res pa da ni ko LCD motolover 1
SF Objavljeno Oktober 17, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2018 Ob 2. 10. 2018 ob 19:32, Janezs pravi: Kdo ve če pride to tudi v slovenijo? Po predstavitvi sodeč je honda zadela v terno. Lp Honda zadela v TEMO? Tisti R ti je verjetno ušel... hahhaa Zakaj gre? Kdor hoče hard enduro, ima polno tržišče boljših in cenejših motorjev. Oni prodajajo hard enduro za dual sport kar 450l seveda ni. Kdor hoče dual sport ima na izbiro PAZI TO!!! cenejšo Husquarno 701! Mene tole spominja na bivšo državo, kjer je Zastava stoenko oblekla v cenejši skaj, zmontirala še bolj plastičen volan volan, na zadnjo havbo nabila drugo značko in dvignila ceno za 10 procentov... Fungi, jskrablin in Nearrain 2 1
Janezs Objavljeno Oktober 17, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2018 pred 1 uro, SF pravi: Honda zadela v TEMO? Tisti R ti je verjetno ušel... hahhaa Zakaj gre? Kdor hoče hard enduro, ima polno tržišče boljših in cenejših motorjev. Oni prodajajo hard enduro za dual sport kar 450l seveda ni. Kdor hoče dual sport ima na izbiro PAZI TO!!! cenejšo Husquarno 701! Mene tole spominja na bivšo državo, kjer je Zastava stoenko oblekla v cenejši skaj, zmontirala še bolj plastičen volan volan, na zadnjo havbo nabila drugo značko in dvignila ceno za 10 procentov... Se strinjam z vsem zgoraj povedanim.
Popularna objava Ni3ous Objavljeno November 2, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 2, 2018 Ga nmčkn grandenduriram Tule že nekaj časa nisem aktiven kot bi hotel. Če koga zanima, naj me na FB pocuka za rokav, je bolj ažurno. Lp DXR16, Janezs, franc in 19 others 17 5
Dimen Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 On 11/2/2018 at 9:08 PM, Ni3ous said: Tule že nekaj časa nisem aktiven kot bi hotel Ti takoj "odpustimo" ce bos zorganiziru GEM 2019, hehe Ste imeli vodica? Iz kje ste napadli jezera? Iz Kshar Gilane ali iz Douza preko Tembaina? Kolko ste rabli, dva dni?
Fungi Objavljeno November 5, 2018 Opozori Objavljeno November 5, 2018 Ah ne se hecat!!! Ta slikca je pa čisti rajcanje Ni3ous 1
Popularna objava Ni3ous Objavljeno November 10, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 10, 2018 On 11/4/2018 at 12:09 PM, Dimen said: Ti takoj "odpustimo" ce bos zorganiziru GEM 2019, hehe Ste imeli vodica? Iz kje ste napadli jezera? Iz Kshar Gilane ali iz Douza preko Tembaina? Kolko ste rabli, dva dni? Kar začni odpuščat Konec maja bo verjetno datum Brez asistence ne gre, ker je pregloboko v puščavi, da bi tja prišel brez dodatnega goriva in vode. Štartali iz Douza bolj pozno, 3 dni je bila pot sama po globji puščavi. Ostalo pa pač mal enduro trippin. bosa, igc1, RobiRoberto in 18 others 21
Popularna objava Dimen Objavljeno November 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 12, 2018 celjan89, ofc, Biker87 in 15 others 14 4
spuzvica Objavljeno November 13, 2018 Opozori Objavljeno November 13, 2018 Pozdravljeni, ce koga zanima testna voznja ali nakup AJP PR7 motorja za grand enduriranje sem odprl eno temo tu: igc1 1
Popularna objava spuzvica Objavljeno December 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2018 Danasnje planiranje naslednjega GEMa, krasen dan za mal braaap braaap. Hvala @Dimen za dobro druzbo! DXR16, MiNa, DAMI34 in 13 others 14 2
Ni3ous Objavljeno December 10, 2018 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2018 Težko pričakovani Grand Enduro Meeting bo kot tradicionalno spet na sporedu naslednjo sezono! celjan89, Joker in spuzvica 2 1
SF Objavljeno December 12, 2018 Opozori Objavljeno December 12, 2018 Samo v vednost: Sosedje so odprli prijave za Benduro 9...
Ni3ous Objavljeno December 12, 2018 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2018 Kdaj majo? Upam da se ne prekriva, smo ravno zato dali teden dva kasneje GEM.
svobodnaptica01 Objavljeno December 12, 2018 Opozori Objavljeno December 12, 2018 pred 7 minutami, Ni3ous pravi: Kdaj majo? Upam da se ne prekriva, smo ravno zato dali teden dva kasneje GEM. 25.5. Ni3ous 1
jskrablin Objavljeno December 23, 2018 Opozori Objavljeno December 23, 2018 Debata o gumah se naj nadaljuje v ustrezni temi.
spuzvica Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 Ena barjanska, vreme nam lepo sluzi Razen streifixa, ene krpe in spucane in namazane ketne, a po furi se s kakimi spreji mazete kaj? Janezs, RobiRoberto, lukec in 5 others 8
Biker87 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 6 minutes ago, spuzvica said: Ena barjanska, vreme nam lepo sluzi Razen streifixa, ene krpe in spucane in namazane ketne, a po furi se s kakimi spreji mazete kaj? 100 ljudi - 100 čudi, 100 žena - 200 sisa... verjetno ima vsak svoj ritual. - jaz ga po furi vedno parkiram - perem ga med furami ko je hladen in da se posuši - mažem ga pred furo ali je to prav ali ne, mi je pa gladko ravno. Vreme je pa res solidno...kako vozi AJP?
spuzvica Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 @Biker87 zelo zadovoljen, to je tocno kompromis med Africo in kakimi hard endurami oz ostalimi enocilindrasi. 165kg ready to ride je drug svet. Da ne recem vzmetenje, poezija. Glede na to da so te masine narejene za rivercrossings najbrz ni problem ce se toplega operes v Supernovi na poti domov?
Biker87 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 Me veseli da ti ustreza. Na kak interval je servis in koliko Km narediš s tankom? ma uničil ga ne boš, don’t worry Africo boš prodal?
jskrablin Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 2 urami, spuzvica pravi: Ena barjanska, vreme nam lepo sluzi Razen streifixa, ene krpe in spucane in namazane ketne, a po furi se s kakimi spreji mazete kaj? Muc off sprej po čiščenju. Morem pogledati točno kateri, sam motor se pol sveti ko nov in zadeva ne drsi tako da lahko sedež, ročke in vse ostalo nasprejaš. Pa umazanija se motorja manj prime. Poleg tega še vse bolj izpostavljene dele s kakim multisprejem našpricam. Tačke, glava menjalne ročice, vpetje nožne zavore in prenos na zavorni cilinder... Karkoli se premika in more biti podmazano skratka.
spuzvica Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 Interval na 5000km, en tank cca 400km Z Africo mam pa hudo dilemo, neznansko mi je prirasla k srcu, pa se zrihtal sem jo lepo za adventure riding. Na njej se clovk res pocut kot prav dec hehe... Legenda itak. Morda ce bi sla res v prave roke, drugac bo pa pocakala se kake dve leti, da najdem par mesecev casa za en vecji moto trip. Za tega bo Africa verjetno boljsi kandidat
spuzvica Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 (popravljeno) @jskrablin A tole? Majo v Extrem Vitalu...Za tega pisejo, da je tudi za vse kovinske dele, preprecuje rjo, odbija vodo, itd. Ko Amway, se zobe si verjetno lahko peres z njim Kak multispray pa uporablas? Popravljeno December 29, 2018. Popravil spuzvica
Kmet2 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 22 minutami, spuzvica pravi: Interval na 5000km, en tank cca 400km Z Africo mam pa hudo dilemo, neznansko mi je prirasla k srcu, pa se zrihtal sem jo lepo za adventure riding. Na njej se clovk res pocut kot prav dec hehe... Legenda itak. Morda ce bi sla res v prave roke, drugac bo pa pocakala se kake dve leti, da najdem par mesecev casa za en vecji moto trip. Za tega bo Africa verjetno boljsi kandidat Če boš prodajal me prosim kontaktiraj , hvala, lp
Biker87 Objavljeno December 30, 2018 Opozori Objavljeno December 30, 2018 @spuzvica če si navlekel toliko dodatne opreme nanjo je nima smisla prodat - naslednje ne boš več spravil v tako stanje. pa kot si rekel, če te kdaj prime kak Kazahstan, Rus itd. je to Africa boljša izbira.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se