miklavc Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 pred 10 urami, HyperJack pravi: Gre kdo na Dinaric rally? Na Dinaric ne, me pa mika tole: https://www.fourpointsfestival.com/ Sam me j.... korona in cepljenje/pcr/spolirane jajce/itd ostalo sranje odbija od tripa... igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 27, 2021 Deli Objavljeno Julij 27, 2021 pred 13 urami, miklavc pravi: Na Dinaric ne, me pa mika tole: https://www.fourpointsfestival.com/ Sam me j.... korona in cepljenje/pcr/spolirane jajce/itd ostalo sranje odbija od tripa... Pa jaz bom plačal test, za nazaj pa karantena, da se mal odpočijem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 27, 2021 Deli Objavljeno Julij 27, 2021 pred 13 urami, miklavc pravi: Na Dinaric ne, me pa mika tole: https://www.fourpointsfestival.com/ Sam me j.... korona in cepljenje/pcr/spolirane jajce/itd ostalo sranje odbija od tripa... Tale dogodek zgleda zanimiv, oz. poceni za kar vse nudijo. Je pa velik stvari nejasnih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Julij 27, 2021 Deli Objavljeno Julij 27, 2021 pred 3 minutami, HyperJack pravi: Tale dogodek zgleda zanimiv, oz. poceni za kar vse nudijo. Je pa velik stvari nejasnih. Kaj pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 27, 2021 Deli Objavljeno Julij 27, 2021 pred 1 uro, miklavc pravi: Kaj pa? Ja nič mi ni jasno kako to poteka, kaj to sploh je. Sicer pišejo o nekih 800 kilometrov tras... celo enduro proga itd. Vse skupaj mi to bolj zgleda kot nekaj ideja, upam, da se tudi kaj od tega izpelje. Če ne bomo vsaj blizu morja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Julij 27, 2021 Deli Objavljeno Julij 27, 2021 (popravljeno) pred 50 minutami, HyperJack pravi: Ja nič mi ni jasno kako to poteka, kaj to sploh je. Sicer pišejo o nekih 800 kilometrov tras... celo enduro proga itd. Vse skupaj mi to bolj zgleda kot nekaj ideja, upam, da se tudi kaj od tega izpelje. Če ne bomo vsaj blizu morja To je časovnica: Meni karantena ne odgovarja letos, ker sem službo menjal in si je ne smem privoščit. Popravljeno Julij 27, 2021. Popravil miklavc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 24, 2021 Deli Objavljeno Avgust 24, 2021 (popravljeno) Bi šel letos kdo na Enguro? V primeru slabšega vremena grem z avtom, V avtu in na prikolici imam še prostor za enega človeka in en motor. Motor mora biti registriran z zeleno karto. Prostor se deli po načelu "kdor prvi pride", prednost pa imajo iz praktičnih razlogov cepljeni ali preboleli za covid-19... Še link... https://bit.ly/3kmZkUI Popravljeno Avgust 24, 2021. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2021 Deli Objavljeno Avgust 24, 2021 PC brez T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 27, 2021 Deli Objavljeno Avgust 27, 2021 Ob 24. 8. 2021 ob 19:22, DAMI34 pravi: PC brez T Ja. Iz čisto praktičnih razlogov. Ko si v nedeljo zmatran, se ti niti slučajno ne da še testiranja iskat... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Avgust 30, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2021 Ob 24. 8. 2021 ob 19:08, SF pravi: Bi šel letos kdo na Enguro? V primeru slabšega vremena grem z avtom, V avtu in na prikolici imam še prostor za enega človeka in en motor. Motor mora biti registriran z zeleno karto. Prostor se deli po načelu "kdor prvi pride", prednost pa imajo iz praktičnih razlogov cepljeni ali preboleli za covid-19... Še link... https://bit.ly/3kmZkUI Kar je pod 900 km, šume in kamenja, sploh ne grem Če ni kdo spremljal DINARIC Rallyja, bilo je vrhunsko! Napišem v naslednjih dnevih še kak stavek več. Loba, mladench, Erikcslo in 15 others 14 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 1, 2021 Deli Objavljeno September 1, 2021 Ob 24. 8. 2021 ob 19:08, SF pravi: Bi šel letos kdo na Enguro? V primeru slabšega vremena grem z avtom, V avtu in na prikolici imam še prostor za enega človeka in en motor. Motor mora biti registriran z zeleno karto. Prostor se deli po načelu "kdor prvi pride", prednost pa imajo iz praktičnih razlogov cepljeni ali preboleli za covid-19... Še link... https://bit.ly/3kmZkUI Za BiH ne rabiš zelene karte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno September 1, 2021 Deli Objavljeno September 1, 2021 https://www.fourpointsfestival.com/ Jaz in kolega sva prjavlena,še kdo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 1, 2021 Deli Objavljeno September 1, 2021 pred 8 urami, HyperJack pravi: Za BiH ne rabiš zelene karte. Od kdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 2, 2021 Deli Objavljeno September 2, 2021 pred 11 urami, Joker pravi: Od kdaj? Od Aprila letos. GregorM in Joker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 2, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 2, 2021 Trije slovenci tri Husqvarne in vse tri stopničke. Joker, GregorM, IF7 in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2021 Deli Objavljeno September 2, 2021 pred 4 urami, HyperJack pravi: Od Aprila letos. kako zavarovanje pa potem tam velja? Da nisi mislil samo, da je ni potrebno pokazat, kot recimo v Italiji Avstriji, Hrvaški? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 2, 2021 Deli Objavljeno September 2, 2021 (popravljeno) pred 59 minutami, DAMI34 pravi: kako zavarovanje pa potem tam velja? Da nisi mislil samo, da je ni potrebno pokazat, kot recimo v Italiji Avstriji, Hrvaški? Zavarovanje? saj imaš zavarovanje za svoj motor in evropsko poročilo. So nas že en dan prej obvestili, da zelene karte v BiH niso več potrebne, tudi na meji ti je ne more več zahtevat. In res jih niso pregledovali na meji. Je hotel samo prometno in izpit....to se mi je prvič zgodilo, pa sem bil kar nekajkrat v Bosni. Če boš poklical na zavarovalnico, ti bodo podali isto info. ..tudi za Hrvaško ne potrebuješ zelene karte...že nekaj let. Za Bosno pa je to letos na novo...od aprila. Popravljeno September 2, 2021. Popravil HyperJack Satao in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spuzvica Objavljeno September 12, 2021 Deli Objavljeno September 12, 2021 Ce je jutri v ponedeljek kdo za eno furo na primorskem koncu, start ob cca 14h iz LJ, PM me En krog grand enduriranja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2022 Deli Objavljeno April 14, 2022 na 20.10 pove da je iz Slovenije Kdo od naših verjetno 2017 v smeri Magadana? UrošG, Ni3ous in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Julijasav12 Objavljeno Julij 30, 2022 Deli Objavljeno Julij 30, 2022 (popravljeno) Ob 26. 7. 2021 ob 14:25, miklavc pravi: Na Dinaric ne, me pa mika tole: Erasmus home dišave za dom. Sam me j.... korona in cepljenje/pcr/spolirane jajce/itd ostalo sranje odbija od tripa... Pa jaz bom plačal test, za nazaj pa karantena, da se mal odpočijem. O ja te po;itnice so ble zakon! Popravljeno Julij 30, 2022. Popravil Julijasav12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spuzvica Objavljeno Avgust 3, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 3, 2022 Za vikend smo se spet malo druzili po Bosni. Spirit of Grand enduro Slovenija lives on! Bihac - NP Una - Livno - Kupres - Prokosko jezero - Velika Klekovaca pa domov. pik1, kaizer, urke710 in 17 others 18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 23, 2023 Deli Objavljeno September 23, 2023 Letos se je Dinaric Rally-a udeležila tudi Noraly... mladench, UrošG in kaizer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 24, 2023 Deli Objavljeno September 24, 2023 (popravljeno) In nesrečen konec njene dirke... Popravljeno September 24, 2023. Popravil raza kaizer in mladench 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 4 Avtor Deli Objavljeno April 4 Dragi avanturisti! Kot ste nekateri najbrž že zasledili sva s Tomažem Kotarcem, ustanoviteljem MyTeam Motocross, nedavno ustanovila platformo pod imenom ADV Spirit. Na tej platformi bova za vse ljubitelje velikih endur ustvarjala vsebino vezano na ADV enduro. Testi ADV motorjev, ADV opreme, vodeni dnevni treningi na poligonih, vikend treningi z vožnjami in challenge dogodki, kratke video vsebine iz poti, koristni nasveti in še in še...želiva graditi in nadalje razvijati ADV segment v Sloveniji in širše. Vabim vas, da se na spletni strani vpišete na newsletter, ter se pridružite ADV Spirit FB in Instagram profilu. S tem nama boste izjemno pomagali razširiti glas in besedo, da se nam pridruži čim več ljudi s podobnimi interesi, ki bi jih utegnila ADV tematika zanimati v bodoče. Ob tej priložnosti vabim vse interesente, da se prijavite na naš dogodek ADV KAMP ISTRA, ki poteka že naslednji vikend, nekaj mest je še prostih. Več o tem na spletni strani. Vnaprej se zahvaljujem vsakemu, ki si je pripravljen vzeti 5 minut za prijavo na newsletter deljenje spletne strani, ter všečkanje FB in Insta profila. Spletna stran: https://www.advspirit.eu/ FB profil: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556725967368 Instagram profil: https://www.instagram.com/advspirit.eu/ kp-kp, aders, mladench in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Maj 11 Deli Objavljeno Maj 11 (popravljeno) Pozdravljeni.. Informativno me zanima če tukaj še kdo diha? iščem kaj več ljubiteljev vožnje offroda itd! Popravljeno Maj 11. Popravil celjan89 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se