Ni3ous Objavljeno Oktober 15, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 (popravljeno) Vidim da je nekaj interesa. Pol najboljš da naredimo to ornk. Torej se zmenimo spomladi za en termin, ko bo topleje in bolj suho. Ker je tu veliko različnih voznikov in predvsem motorjev, bi blo najboljš da se naredi traso, z nekaj obvozi bolj na hard, kdor hoče gre po lepši poti. Naredil bi traso gpx jo poslal udeležencem, ki imajo GPS ki sprejme gpx fajle. Rabimo pravzaprav vsaj 3 gps-e, torej za 3 skupine. Ena grupa je hitra in z lažjimi motorji, ena neki vmes in ena za nejtežje motorje. Koliko vas je takih, ki uporabljate gpx tracke na gps in bi se udeležili? Imeli bi skupno štartno točko, vmesne postanke ipd ter končali skupaj zvečer, toraj še vedno vse na principu druženja, pa vsak bi vozil tako in tisto kar mu sede. Kaj menite? Koliko je kaj resnih interesentov tule? Javite se, da vidim ali se začnem kaj truditi v tej smeri. Popravljeno Oktober 15, 2015. Popravil Ni3ous miklavc, poggy, hajoktejn in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Ni3ous, count me in Na motorju imam Monterro, tako da bi jo lahko uporabili za GPX... Ni3ous 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Jaz sem za, motor 1200 GS, navigacija telefon Android Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 15, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Kočevske makadame sem dosti prevozil. Lepo za it parkrat, ni pa mi všeč ker je vse v gozdu in se nikamor ne vidi tut če si na hribu. Makadami so lepi in neskončni, vendar vse zgleda isto in dobiš občutek k da se v krogu voziš. Naokoli izven poti pa je precej skalnato in neprsvozno, tko da za hard vožnjo z mojim ne gre. Bi pa šlo z krosko ali trialom, kar pa je že druga liga. gsxf750 in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Mene tut štej zraven... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Tudi mene štej jmm pa xt660za szi navigacijo zumo 390, komi čakm ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 (popravljeno) Sm že reku za, še podrobnosti: ttr600 2000 zsfim enduro gumami in z zumo550 (moto instalacija) tudi topo karta in pa stare vojaške specialke (vsa Slovenija) in se kaka novejša v ruzaku. Vesel bom že poldnevne fure, sam da bo. Na zbirno mesto pridem tudi s 4 kolesi, če bo potreba. Mimo grede, Vremscica in Slavnik sta razgledna. Popravljeno Oktober 15, 2015. Popravil gsxf750 siks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 Js sem tudi za... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 ZA-XT1200Z, Zümo 590, enduro gume Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Tudi za, ni3ous je tole dobro rekel, bistvo je tako druženje ljudi ki ne komplicirajo in pa vsak odpelje kar zmore voznik in stroj Zaenkrat je stara mama xt600, do spomladi se lahko kaj spremeni al pa ne, gume prave za blato in teren navigacijo sem pa uporabljal na telefonu, topografske karte.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Če se plani uresničijo, sem za. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 (popravljeno) FILTER, mujo to bo ja ostalim pa fouš vnaprej Popravljeno Oktober 16, 2015. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Odlično! Štejte me zraven. Če bo treba, grem tudi s penziči... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Tud mene štejte ....motor Versys ,ni da ni če ne bo šlo pa KTM 1050ADV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Tud mene štejte ....motor Versys ,ni da ni če ne bo šlo pa KTM 1050ADV kmet ka pa če bi ti meni posodo 1050, sam bi pa z 1190 šou, ker si bolj vajen...hecam se...ne smem več smetit lepe teme... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 to bo ja ostalim pa fouš vnaprej midva pa do Dinka DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 16, 2015 Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Ode tema.. igc1, gsxf750, aders in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Oktober 16, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2015 Slavnik? Janezs, miklavc, aders in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Oktober 18, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2015 Stvar je sledeča... zaradi zakonov, ki veljajo v Sloveniji se vedno vozimo brez neke najave in v majhni skupini po 2-4 motorjev. Če smo samo 2-3 motoristi si lahko v kakem slabem vremenu ali med tednom privoščimo tudi kaj takega kot je Slavnik, Vremščica, Trnovski gozd... Zakon med drugim navaja: ...da je “na gozdnih cestah in cestah z makadamskim voziščem v gozdnem prostoru ter cestah v območjih, ki so zavarovana s posebnimi predpisi (naravni in gozdni rezervati, narodni, regijski in krajinski parki, vodni rezervati, varovalni gozdovi, gozdovi s posebnim namenom), prepovedano organiziranje voženj z vozili na motorni pogon ali njihova uporaba za testne in kros vožnje, športne tekmovalne in reklamne vožnje ter njim podobne oblike uporabe.” ...Izven cest se torej ne sme voziti, po gozdnih in makadamskih cestah v gozdu pa samo posamezno, ne v skupinah in v nobenem primeru kot tekmovalec ali udeleženec kakšne prireditve... Zaradi takih in podobnih uredb zakonov, žal ne moremo organizirati neke skupne vožnje, katero bi najavili . Jaz se toliko ne morem izpostaviti, prepričan pa sem da se tudi nihče izmad vas ne bo. V večjem številu tudi ne moremo iti na najbolj bleščeče predele Slovenije, ki so priljubljeni iz strani pohodnikov, saj smo zato še bolj izpostavljeni. Ne moremo niti spati zunaj ob ognju, ker bi nas bilo preveč in se ne moremo tako izpostavljat. To si morate posamezniki skup spravit v neki interni zasedbi. Vem pa sedaj kdo ima pravi GPS. In kolikor vem pošiljanje .gpx kart na PM ni nezakonito. Vem, da bom šel na furo enkrat v juniju. Mahnil jo bom najbrž nekje čez kočevske makadame proti Pokolpju, saj tam po tistih terenih ne bom nikogar motil, pa še kar nekaj lepih kotičkov je na poti. V soboto zjutraj ob 9 ih bom v Velikih Laščah spil kofe in do večera prispem v kamp kjer lahko spijem kak pir. To da grem tja sam ni nezakonito in to da nikogar ne vabim, ni nič organizirano. Torej nisem nič izpostavljen in ničesar ne kršim. Če pa se še kaka skupinica po 3-4 motorjev pelje tisti dan na isti relaciji, kjer zlahka zmore ali pa zelo težko zmore tudi babičin clio, to pa res nima nobene veze z mano. Kdo sem pa jaz da ima kak vpliv na druge voznike in nič se me ne tiče kam/kje se drugi vozijo. Torej žal vas moram razočarat, ker ne bo nič organiziranega tako, kot bi si vsi želeli. Peljali se pa zihr bomo. AJ, franc, KyoKon in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava AJ Objavljeno Oktober 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2015 Z malo manjšo kobilo kot sem vajen po Halozah, good times hajoktejn, Janezs, DXR16 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava miklavc Objavljeno Oktober 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2015 Z malo manjšo kobilo kot sem vajen po Halozah, good times Dobra izbira kobile DAMI34, DXR16, Kras in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Oktober 26, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Upam, da ste mojo prejšnjo objavo znali brati med vsticami ... Tole je pa sobotna furca (morda trasiranje?!) Lep dan je bil za vožnjo. Jebemtiš, postavte monitorje na desni bok ! KyoKon, Nearrain, miklavc in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Oktober 26, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Vtisi s petkove popoldanske priložnostne raziskovalne fure okoli in na Lisco. malo pred Velikim Kozjem, pogled na jugo vzhod ena od planinc sever severo vzhod Nekdanje smučišče na Liscivečerni pogled proti Kum-u Lisca z juga travnati zaključek, za gume očistt ;-) DXR16, Kras, sayo in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 26, 2015 Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Vtisi s petkove popoldanske priložnostne raziskovalne fure okoli in na Lisco. malo pred Velikim Kozjem, pogled na jugo vzhod ena od planinc sever severo vzhod Nekdanje smučišče na Liscivečerni pogled proti Kum-u Lisca z juga travnati zaključek, za gume očistt ;-) Naslednjič lahko povabiš zraven .D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Oktober 26, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Naslednjič lahko povabiš zraven .D Četrtkova popoldanska: Katarina z okolico, v iskanju neobljudenega pristopa z juga, z zaključkom mimo Slavkovega doma. proti severo vzhodu, šundr sta delala dva tiča iz hiše Pilatus, nekje na sliki ;-) Da ne bi šlo preveč enostavno, je na koncu spusta sledil fitness vložek za ramenski obroč (malo pred Medvodami). Nazaj v hrib je blo no-go. Balanca je še šla ravno pod komadino. DXR16, celjan89, exclan in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se