FLY Objavljeno Marec 18, 2016 Deli Objavljeno Marec 18, 2016 Brane a si ti na glavo padu !? Cel kup prič te je videlo sosedu švasat ograjo !? Če ni bilo računa in plačanega davka bo lahko štala precej večja kot pa furca po gozdu. Slovenijamojadeželapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 19, 2016 Deli Objavljeno Marec 19, 2016 alora sta mi lovc pa šerif nardili usligo? se jim moram zahvalt in se priporočat za še tega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 19, 2016 Deli Objavljeno Marec 19, 2016 Prvi koraki v 2016 v družbi novega novcatega EXC-ja. Na začetku Jskrablin previdno iz igrače z manj kot 100kg na "stari šoli" s 150kg. Jskrablin: hvala na povabilu, prevozu in družbi. Janezs, hajoktejn, jskrablin in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 19, 2016 Deli Objavljeno Marec 19, 2016 Zgleda fajn, kje pa je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 19, 2016 Deli Objavljeno Marec 19, 2016 (popravljeno) tik pod Vikijem, Viki Burger Črni Kal odcep za Kubed, Buzet, takoj čez mostom čez Rižano, cesta zavije levo, v desno pa makadam k kamnolomu (nekdanjega Primorja). Popravljeno Marec 19, 2016. Popravil gsxf750 pik1 in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 19, 2016 Deli Objavljeno Marec 19, 2016 lepo, da ste prišli na poligon. ma očitno ni blo nobenega tam, sreča. pa saj ste vse nakontra vozili. eni fantje tam pošteno nažigajo in če bi se srečali bi blo hudo. hajkotejn, tam ni nobene njive... če se kdaj tam srečamo, vas popeljem po celi progi. jskrablin in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 19, 2016 Deli Objavljeno Marec 19, 2016 (popravljeno) pred 9 minutami, BRANE pravi: lepo, da ste prišli na poligon. ma očitno ni blo nobenega tam, sreča. pa saj ste vse nakontra vozili. eni fantje tam pošteno nažigajo in če bi se srečali bi blo hudo. hajkotejn, tam ni nobene njive... če se kdaj tam srečamo, vas popeljem po celi progi. se mi je zdelo , bila povsem sama, j....a softiča Popravljeno Marec 19, 2016. Popravil gsxf750 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jskrablin Objavljeno Marec 19, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2016 pred 5 minutami, BRANE pravi: lepo, da ste prišli na poligon. ma očitno ni blo nobenega tam, sreča. pa saj ste vse nakontra vozili. eni fantje tam pošteno nažigajo in če bi se srečali bi blo hudo. Ja, če bi bil kdo tam bi se zmenili kako pa kaj... tako pa sma malo po svoje bluzila naokoli Fino urejen plac mate, se definitivno ob priliki priporočam za kako vodeno turo. Jaz sem prvič sedel na svojem novem holcerju, pa mi niti ni bilo se nekam preveč zaganjat, bolj spoznavat kako se moped odziva Še ena z razgledom za malo lušte delat aders, Joker, Kmet2 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2016 . ... danes ... športni dan s prjatlom SF-jem ... ... vožnja ... po marsičem ... samo po cestah bolj malo ... Yoghurt, kp-kp, jskrablin in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Marec 27, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 27, 2016 Nič se ne dogaja v tej temi! Pa vreme je za to Danes iskanje makedamov čez Barje in po Želimeljkski okolici s Turjakom in mimo Kureščka za zaključek. Asfalta le za pod mus. Malo pod Golo Je bil pa pester zaključek, Za črtico na gatah! Zadnje izogibanje asfaltu na vstopu v Ljubljano iz Lavrice. Na legalen makadamu tik ob AC (južna stran) mimo parcele z živo mejo in s štirimi ali petimi psi. Seveda so jo glasno prihrumeli proti ograji. Ni problema, drsna vrata so bila zaprta. Ha, za vogalom pa psi nč za živo mejo ampak na planem ca 10 m vstran. Odrasek Kraševc tiho najhitrejši za njim pa še nekaj nič manjših a glasnih. Faaaak, rraaappppp rraaapppp rraaappp je bil moj odgovor. Na naslednjem vogalu parcele je bil na srečo le oster ovinek in ne konec ceste. Precej neodgovorno s strani lastnikov. Mimo se lahko pripelje kolesar ali pa kaka športna mami z otrokom . lokacija: vzporedno in pod avto cesto https://www.google.si/maps/@46.0139328,14.5399633,17z DXR16, Kmet2, skalar36 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jskrablin Objavljeno Marec 28, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2016 Cel vikend garal na Rabu. Kaj več fotk pa kako daljši report oddam čez par dni, ko mi pošljejo fotke (nisem kaj dosti slikal, sem rajši moped navijal), zaenkrat pa napopam eno od včeraj. Vreme je bilo krasno, družba je itak krasna, moped pa precej bolj vlaufan kot pred enim tednom builder, Kmet2, HyperJack in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2016 ... priznam, da mi je to, da se dostkrat zgubim, včasih celo všeč ... ... najprej sem mislil it samo po makadamu čez Vremščico, pa mi je moj prirojeni "kompas" izbral tud neke gozdne kamnite poti ... tko da niti ne vem čist točn kje sem se vse pasel danes ... ... zadnje fotke so pa iz kamnoloma, kjer je zahtevnost kar nekej "poti" pa že čist preseglo moje znanje ... Ni3ous, miklavc, aders in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2016 Deli Objavljeno April 3, 2016 Luže ,blato kamni motor pa še vedno kot iz pralnice tastar ,to me boš moral naučit,pa jaz ga bolj zamažem na Jadranki .....pa ne repliciraj ,ker boš spet temo uničil KyoKon, pik1 in igc1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 3, 2016 Deli Objavljeno April 3, 2016 pred 17 minutami, Kmet2 pravi: Luže ,blato kamni motor pa še vedno kot iz pralnice tastar ,to me boš moral naučit,pa jaz ga bolj zamažem na Jadranki .....pa ne repliciraj ,ker boš spet temo uničil . ... stari, jest sem urejen človek ... KyoKon, Kmet2 in figura 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 Če slučajno koga zanima, sosedje hrvati že zbirajo prijave za Benduro... pik1, miklavc in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 pred eno uro, SF pravi: Če slučajno koga zanima, sosedje hrvati že zbirajo prijave za Benduro... Evo še povezave na prijavo - http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,250851.0.html pik1, gsxf750, SF in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno April 20, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 20, 2016 Po dolgem času se spodobi da prispevam spet en ride report... Ta vikend smo jo GES members mahnili proti Rabu. Seveda čimbolj po offroadu že do Raba. Skoraj 90% makadama in gozdnih poti smo imeli od Ribnice do Senja. Čez Glažuto: Zapleti po gozdnih poteh: Blata ni manjkalo, ker je prejšnji dan kar dobrro deževalo po vsej Sloveniji Strojni ometi d.o.o. Tricki odsek z vzponom, jarkom po sredi od erozije vode, ter za nameček še polno listja, ki prekriva podlago Proti Kolpi se je odpiralo Čez mejo in do Delnic smo naredili tranzit po asvaltu, nato pa takoj spet na teren do severnega Velebita Vetrnice na Velebitu so velike ja. Pavza pri vetrnicah In nadaljevanje proti Senju Janezs, Cartman, TobyG in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 20, 2016 Deli Objavljeno April 20, 2016 a ste vidli kej crknjenih ptičev okrog vetrnic? Naše društvo za opazovanje ptic pravi, da so vetrnice kukr protiavionski topovi za luftwafe... exclan in Ni3ous 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 20, 2016 Deli Objavljeno April 20, 2016 pred 5 urami, Ni3ous pravi: Po dolgem času se spodobi da prispevam spet en ride report... Ta vikend smo jo GES members mahnili proti Rabu. Seveda čimbolj po offroadu že do Raba. Skoraj 90% makadama in gozdnih poti smo imeli od Ribnice do Senja. Čez Glažuto: Zapleti po gozdnih poteh: Blata ni manjkalo, ker je prejšnji dan kar dobrro deževalo po vsej Sloveniji Strojni ometi d.o.o. Tricki odsek z vzponom, jarkom po sredi od erozije vode, ter za nameček še polno listja, ki prekriva podlago Proti Kolpi se je odpiralo Čez mejo in do Delnic smo naredili tranzit po asvaltu, nato pa takoj spet na teren do severnega Velebita Vetrnice na Velebitu so velike ja. Pavza pri vetrnicah In nadaljevanje proti Senju Daj drugič povejte kdaj greste celjan89 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno April 20, 2016 Deli Objavljeno April 20, 2016 pred 22 minutami, BRANE pravi: a ste vidli kej crknjenih ptičev okrog vetrnic? Naše društvo za opazovanje ptic pravi, da so vetrnice kukr protiavionski topovi za luftwafe... Vetrnice pobijajo ptiče, ni pa tako grozno. http://www.carbonbrief.org/bird-death-and-wind-turbines-a-look-at-the-evidence Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno April 20, 2016 Deli Objavljeno April 20, 2016 Kaj mate to zaen gps oz mape da kaže notri vrisane gozdne poti??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava poggy Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2016 GRAND enduro DAMI34, pik1, Kmet2 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno April 21, 2016 Deli Objavljeno April 21, 2016 tudi ti bi lahko javil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 21, 2016 Deli Objavljeno April 21, 2016 pred eno uro, celjan89 pravi: tudi ti bi lahko javil Je bil en hiter popoldanski skok Morda pa danes spet? Anyone? celjan89 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava poggy Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2016 kp-kp, pik1, Janezs in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se