stuhec Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 A je poslikano s letalske piste? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 pred 11 urami, Kmet2 pravi: Bi do te plaže prišel z mojimi kravo? kje natančneje pa je ta plaža? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 10, 2016 Deli Objavljeno Maj 10, 2016 (popravljeno) pred 11 urami, Kmet2 pravi: Bi do te plaže prišel z mojimi kravo? Če ga mahneš po cesti (makadam) direkt do južne proge ne bi smelo biti neke drame. Verjetno bi bilo malo lažje s 1050, ko pa s čim večjim. Edino zadnji del poti do proge je malo tečen, ker je podlaga neutrjeno kamenje po strmini... pa zna iti malo po svoje. Ko si enkrat dol, pa gre komot ob progi do plaže. Če sem pravilno pogruntal, kje je tole fotkano... Popravljeno Maj 10, 2016. Popravil jskrablin Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Maj 11, 2016 Deli Objavljeno Maj 11, 2016 pred 9 urami, celjan89 pravi: kje natančneje pa je ta plaža? Po moji forenzični analizi bi moralo biti tole slikano tukaj: https://www.google.si/maps/@44.7165018,14.8611197,941m/data=!3m1!1e3?hl=en LP celjan89, Bostjan L in Ni3ous 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 Ravnokar gledam na hrvaškem konkurenčnem forumu... Na Benduro se je prijavilo že več kot 50 ljudi. Če se ima kdo namen zadeve udeležiti, je smiselno da pohiti s prijavo, ker kolikor je meni znano, postelj ni v neomejenem številu... gsxf750 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 Ali ni v kampu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 12, 2016 Deli Objavljeno Maj 12, 2016 Sem šel na njihovo stran pogledati in se kampira na nogometnem igrišču. http://nk-kamesnica.com/kontakt/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 13, 2016 Deli Objavljeno Maj 13, 2016 (popravljeno) Ob 29. 2. 2016 at 9:27, jskrablin pravi: ne gre mi brez tega pa sam bi rad vprašal, če se kaj tko vozite Popravljeno Maj 13, 2016. Popravil stuhec stuhec in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Maj 14, 2016 Deli Objavljeno Maj 14, 2016 pred 11 urami, stuhec pravi: ne gre mi brez tega pa sam bi rad vprašal, če se kaj tko vozite v glavnem.. ja. Kmet2 in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 15, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Ja Brane je hardenduraš. Ampak razumi, da tukaj nismo v temi hard enduro z 100-120 kilskimi kozami, ampak v grand enduro temi, kjer se vozmo z 190 kg+ kravami. Ok včasih uleti kdo s kako izjemo. ... SF, hajoktejn in celjan89 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 pred 2 urami, Ni3ous pravi: Ja Brane je hardenduraš. Ampak razumi, da tukaj nismo v temi hard enduro z 100-120 kilskimi kozami, ampak v grand enduro temi, kjer se vozmo z 190 kg+ kravami. Ok včasih uleti kdo s kako izjemo. ... ma razumem vas. samo včasih vam zavidam tiste krave in dolge fure. in če bi mel kravo, bi se tudi sam zapelal kam daleč. tako pa v glavnem rijem včasih tam po poligonu, pa po grapah in koronah.. ped leti smo dirkali, enduro. tisto je bilo super. žal je to v upadanju in trenutni kroskantri alias nabijanje krogov mi ne paše. pa tudi prestar sem. ko človeka abraham časti, začne iskat izgovore...po dežju ne, danes me vse boli, prestrmo, prehitro, nevarno... vedno bolj se mi zdi, da sem vedno bolj pisoč in manj aktiven zunaj. ma vseeno upam, da bom spravu pole soseda na trial in bova probala bližnjo dawnhil progo obdelat.. od spodaj nagor... nekoč je bil thef, zdaj ni več tega. ma motomarsu pa ni zanimanja. zato tukaj včasih smetim... franc, SF, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Hja... Brane... Pri takih željah bo potrebno hardmrcino zamenjat za ena taka lahka jajčka, kot je drz400, pa se boš začel kot človek vozit bo svetu... BRANE 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 15, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Brane tebe štekam. Post je bil mišljen bolj v razlago jskablinu. Kul. SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 15, 2016 Deli Objavljeno Maj 15, 2016 Sosedje so za dobro počutje naročili tudi zdravilno blato! igc1, gsxf750, MiNa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Maj 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2016 Je blo treba trenirat za sosede Dva vikenda nazaj se je zgodlo, ko cestak za na pisto ni hteu vžgat po pol letain bencin s Cres-a in je padu rezervni plan: Lj Rabac Platak Klana Mašun Krpanova Cerknica Raketna Lj, 550km s ca 40% šodra Dan 1 (popoldan) Lj Obrov, s slalomom med oblaki, nekaj časa je kazalo, da botreba prek Krasa v Istro. Dan 2: Obrov Rabac, v Rabcu je blo treba bit ob 12:00 (Teleferika 2016) Direkt čez Čičarijo ni šlo, je birt odsvetoval glede na situacijo z begunci/migranti, pravi da je tud vojska prisotna je ratalo precej več asfalta . Starod Mune Račja vas (20km šodra verjetn še iz prve svetovne) Veprinac Rabac spodaj Račja vas Dan se je zaključil na Grobniku. Dan 3. Grobnik Platak Klana Ilirska Mašun Krpanova_pot Carknica Raketna Lj Platak smučišče Proti Klana-i Na Krpanovi poti je bla samo ena tabla, pa se nism ustavu slikat češ, sej bo do še . Biu nč namočen, sam dobre volje in boleče riti. TobyG, SF, DAMI34 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Maj 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2016 Ni ravno grand, je pa enduro. SF, TobyG, DXR16 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 poček? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 pred 8 minutami, celjan89 pravi: poček? Tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 (popravljeno) Borutt, a te je zagrabl? , bo družba. Popravljeno Maj 16, 2016. Popravil gsxf750 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 pred 41 minutami, gsxf750 pravi: Borutt, a te je zagrabl? , bo družba. Take vrste motorjev imam od vedno. Sem bil pa sedaj dve leti brez takšnega stroja. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Ni ravno grand, je pa enduro. Lahko podaš lokacijo tegale objekta? Pred mnogimi leti smo po enih hribih nekje nad Idrijo lazli, in smo na nekaj podobnega naleteli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 Uu ka nimam ktm v Lj Je pa tudi problem da na njega ne morem zaklacit kaj dosti Vse treba spravit v nahrbtnik Mam drug teden folk, mamo center in gremo samo za cca 4 h stran in spet nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 16, 2016 Deli Objavljeno Maj 16, 2016 pred eno uro, izibajker pravi: Lahko podaš lokacijo tegale objekta? Pred mnogimi leti smo po enih hribih nekje nad Idrijo lazli, in smo na nekaj podobnega naleteli. https://www.google.si/maps/@45.7425844,14.2413545,373m/data=!3m1!1e3?hl=sl Ne bo ravno blizu Idrije. Vojaško vadbišče Poček je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 17, 2016 Deli Objavljeno Maj 17, 2016 390 RR? Lep stroj. Bo treba kmal na Poček kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 17, 2016 Deli Objavljeno Maj 17, 2016 pred 7 urami, Borutt pravi: https://www.google.si/maps/@45.7425844,14.2413545,373m/data=!3m1!1e3?hl=sl Ne bo ravno blizu Idrije. Vojaško vadbišče Poček je to. Aha, zato se mi je zdelo nekako znano. Pred mnooogimi leti sem tule bivakiral 350 dni. Dnevne vaje Sovič, bolj tazaresne Bile, Poček... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se