SF Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 Peggy se je v blatu borila kot lev in na koncu v neenakpravnem boju tudi zmagala. Videl na lastne oči. igc1, pik1 in Kmet2 3
BRANE Objavljeno December 4, 2016 Opozori Objavljeno December 4, 2016 ni3ous, a se nista nic pletla po el. pastirju nad ospom? tam so moji tereni...
Ni3ous Objavljeno December 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2016 Brane super tereni so v tvojem koncu... najboljši v SLO! Ja pa sva res morala tam okol Ospa ustavljat, odpet trakove na prehodu in potem spet zapirat za sabo. gsxf750 1
BRANE Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 Ben, drugič Javi kej na pm, ko imate Plan tam mimo...mogoče vam en str vosu kako skrito pot pokaže.. Ni3ous 1
Popularna objava Borutt Objavljeno December 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2016 miklavc, CINDAPP, AJ in 10 others 13
Dr_Jakob Objavljeno December 6, 2016 Opozori Objavljeno December 6, 2016 pred 11 minutami, Borutt pravi: Tole pa vem kje je sem bil gor z Grisotom.
compaq Objavljeno December 6, 2016 Opozori Objavljeno December 6, 2016 @Borutt kako se zadnji zmigavci in registrska tablica obnesejo na Beti o padcih? Oz. a sploh kej padas s tem motorjem?
Borutt Objavljeno December 6, 2016 Opozori Objavljeno December 6, 2016 pred 26 minutami, compaq pravi: @Borutt kako se zadnji zmigavci in registrska tablica obnesejo na Beti o padcih? Oz. a sploh kej padas s tem motorjem? Zaenkrat so še na motorju . Je pa tudi res, da se več ali manj vozim po gumah . Janezs 1
Popularna objava hladov Objavljeno December 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno December 7, 2016 Včeraj sem dobil mamljivo sporočilo. Baje bo tam na vrhu Čičarije malica. Eden izmed udeležencev bo prinesel panceto. Take priložnosti ne gre izpustiti. Šef je dal zeleno luč za polovičko deljenega delovnika, najdražja tudi. Zatorej ni bilo razloga, da ne bi šel. Danes zjutraj, pa so bile temperature malo nižje kot včeraj. Ampak ni kaj. Če je dogovorjeno grem! Nase sem navlekel oblačil, kolikor sem jih lahko, pa dvojne nogavice in dežno obleko. V odprtino pod brado sem zatlačil šal in štartal v -5 C. V Rupi je bilo že malo bolje in očala pod čelado so se nehala megliti. Do Jurdanov, kjer je bilo zborno mesto, so prsti ravno prav pomrznili. Pričakal me je prijatelj Damir. Pila sva kavo in čakala. Kmalu pa sva ugotovila da z panceto ne bo nič, zato sva želela vsaj izkoristiti dan. Odpeljala sva se proti Lisini. Z Damirjem sem že kar nekajkrat vozil po Lisini, pa me še vedno preseneti z novo cestico. Zavila sva na makadam, ki vodi čez prevoj med malim in velikim Planikom. Občasno sva se ustavljala, ko je bilo kaj zanimivega. Na prevoju, pa sem utegnil celo slikati. DR-ja sta si imela tudi kaj povedati. Midva z Damirjem, pa sva si ogledovala, kje bi rezala panceto, če bi jo imela. Spustila sva se na istrsko stran. Ustavila sva se in uživala v spokojni pokrajini. Zavila sva proti vasici Brgudac, kjer sva pred vasjo našla zanimiv spomenik. Tudi sicer je v tej mali od ljudi pozabljeni vasici po moje več spomenikov kot ljudi. Napisi pričajo, da so njeni prebivalci doživeli burne dogodke in jih drago plačali. Z Damirjem sva odpeljala krog po vasi in pozdravila skoraj vse: eno gospo in dva fanta. Spustila sva se v Lupoglav in si privoščila kavo in sproščen pogovor na toplem istrskem soncu. Pozno sem ugotovil, da je ura 14.10 in bom do 15h težko prišel na delo. Zato nisva nič okolišala. Udarila sva enega brzinca po makadamu proti prelazu Poklon pod Učko. To sem se naužival!! Damir pozna bljižnice proti Jurdanom. Malo po asfaltu, malo po makadamu, spusti se na mostiček, pa malo čez dvorišče. Pa sva tam. Se posloviva, malo se zavijem in gas proti domu. Na delo sem zamudi pol urce, ma ker imam dobrega šefa ni bilo nič narobe. Pancete torej ni bilo, je bila pa po delu doma fina večerja. Za kile se ni bat. Joker, Mavti, Kmet2 in 22 others 25
Ni3ous Objavljeno December 8, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2016 Hladov krasna fura! Vaju kar vidim uživača. Sta stisnila zobe in se kljub mrazu kvalitetno podružila. Mah enkrat moram se res namensko zorganizirat, da pridem na furo v vaše konce, tudi z Damirom sva že govorila o tem. Lepi kraji, lepe potke in super družba! hladov, gsxf750 in igc1 3
Popularna objava hajoktejn Objavljeno December 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno December 14, 2016 Današnja blitzkrieg vožnja. Teren Nauk št.1 - ne kupuj kitajskih poviškov balance Rešitev s katero sem odkrevsljal do doma ... In pa posledica ... Še ena šola I guess. All in all I still love my bike aders, GoBobi, DAMI34 in 10 others 13
jskrablin Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 Auch Gleženj bi veljalo dati dohtarju pregledat. Poviški so šli na pol ob kakem skoku? Al še pri manjši obremenitvi?
VS800 Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 Ob 6. 12. 2016 at 16:27, Borutt pravi: Kako maš lahko skos u nulo spucan motor, tut gume k nove in to med vožnjo..... igc1 in SF 2
hajoktejn Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 pred 4 minutami, jskrablin pravi: Auch Gleženj bi veljalo dati dohtarju pregledat. Poviški so šli na pol ob kakem skoku? Al še pri manjši obremenitvi? Poviški so se zlomili ob 30cm skoku ...
Borutt Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 pred 21 minutami, VS800 pravi: Kako maš lahko skos u nulo spucan motor, tut gume k nove in to med vožnjo..... Tiste čarobne krpice imam s seboj in vsake toliko obrišem umazanijo . Žan96 in igc1 2
motolover Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 29 minutes ago, hajoktejn said: Poviški so se zlomili ob 30cm skoku ... Kakšne škornje imaš, da je gleženj tako nastradal?
hajoktejn Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 pred 4 minutami, motolover pravi: Kakšne škornje imaš, da je gleženj tako nastradal? Obute sm mel tcx helium.
VS800 Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 pred 16 minutami, Borutt pravi: Tiste čarobne krpice imam s seboj in vsake toliko obrišem umazanijo . Aha, no kull, sam zanimal me je
franc Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 Ej, samo kako ti pa lahko odtrga poviške? Menda jih pa ja držijo vijaki in so poviški samo "distanca" ? Saj pri mojih je bilo tako (niso bili kitajski (da bi jaz vedel)) . Zdaj jih tako ali tako ne morem uporabljati, ker niso kompatibilni s stabilizatorjem. lp
DAMI34 Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 res da nisem mojster za to, ampak da jih ni odtrgal, ker so bili preveč zategnjeni? Mal me sicer skrbi, ker cel lajf vozim na "china" ročkah, pa neb rad, da mi ročica zavore ostane v roki. Sicer do sedaj mi ni, pa sm jo že stegnil včasih na "mrtvo" Lunatic 1
hajoktejn Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 Preveč zategnjeni? mislim da ne ker jih ponavadi na moment. Precej hujse obremenitve in visje/daljse skoke sm ze delal z drugimi (drazjimi in resnicno iz aluminija, ne pa neke litine ...) poviski in ni blo nikoli problema. Skornje pa prodam po simbolicni ceni ...
franc Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 O, p....a, nič ti ne privoščim. Pa škornji drugače zgledajo "čisto zaresni" . Pozdravi se (brez posledic) . lp hajoktejn in gsxf750 2
blazzarss Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 (popravljeno) haha izgleda imajo inšpektorji dolg nos.. Tudi na spletu previdnost ni odveč ČLANEK Popravljeno December 14, 2016. Popravil blazzarss Žan96 in miklavc 2
SF Objavljeno December 14, 2016 Opozori Objavljeno December 14, 2016 So bili ti adapterji slučajno namenjeni tudi montaži krmila iz fi22mm na fi28mm? Ker v tem primeru imajo zamaknjene vijake... Moram priznati, da mi škornji bele barve niti najmanj niso všeč. Ma niti zastonj jih nočem... gsxf750 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se