hajoktejn Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 33 minutami, Dr_Jakob pravi: link? Ne najdem ... Ma pa tud @Ni3ous take se mi zdi.
Ni3ous Objavljeno December 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2016 Model je iz Grčije, kontaktiraj in bo poslal. To ni odlitek ampak rezkano iz kosa. Če meni še niso popokali, potem mislim da bo kr zadovoljiva trdnost. http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-650-v-strom/handle-bar-riser-44-info.html Dimen 1
Popularna objava jskrablin Objavljeno December 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2016 Včeraj smo se šli 'kje pri naših sosedih se da kak enduro/MX odpelat'. Buzet in Pazin sta bila zimsko poledenela, pa smo pristali v kraju Tar, blizu Poreča. MX proga je bila kr malo nevarna (trda ko kamen, pa sonce nizko, da se je en odsek pelal praktično na slepo), enduro krog pa je sedel ko budali šamar Ni zime za eskime... oziroma enduraše sayo, izibajker, SAR-Solo Adventure rider in 12 others 15
miklavc Objavljeno December 26, 2016 Opozori Objavljeno December 26, 2016 A je kdo od vas, ki se bolj vozite in imate .gpx fajle, razmišljal da bi se pridružil zraven k ustvarjanju trans EU trail? Kolikor sem prebral temo se sliši zelo zanimiva ideja http://advrider.com/index.php?threads/trans-europe-trail-ideas.687130/page-10 http://www.transeurotrail.org/ celjan89, Janezs in igc1 3
Popularna objava Ni3ous Objavljeno December 27, 2016 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 27, 2016 Ja mene so pred časom povabili k razvoju zamisli. Gre za obsežno reč, ki potrebuje nekaj predane ekipe zadaj. Očitno so našli moje reporte na ADV ali drugod in so v meni videli dovolj dobrega poznavalca regije kar se enduriranja po odročnih krajih tiče in seveda tudi upravljanja z .gpx-i. Gre bolj za "closed group" skupino ustvarjalcev in sem že nekaj časa del ekipe, ki razvija to idejo. Sem tudi Country Moderator za SLO, CRO, BIH, MNE in AL. TET in moj input pri razvoju trekov za balkansko regijo, veliko neprespanih noči ter dosedaj kakih 100 ur skeniranja satelitskih posnetkov v namene trasiranja in iskanje najboljših enduro trailov po balkanu je tudi nekakšen krivec za idejo, ki se mi je porodila za 2017! To bo epsko enduraško leto! igc1, SF, Kmet2 in 12 others 15
Ni3ous Objavljeno December 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 27, 2016 (popravljeno) PS: Če je kdo poznavalec ali pa pozna koga, ki pozna dobro Poljsko, Romunijo ali baltske in skandinavske države kar se tiče offroadanja, naj javi. Za take mojstre je še prostor v grupi ustvarjalcev. Popravljeno December 27, 2016. Popravil Ni3ous celjan89 1
celjan89 Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 Se mogoče da dobit oziroma videt kaj materjala za slo? Tko za bolj 1 dnevne izlete ?
hajoktejn Objavljeno December 27, 2016 Opozori Objavljeno December 27, 2016 pred 1 uro, Ni3ous pravi: To bo epsko enduraško leto! Glej da boš kej povabu miklavc, celjan89, gsxf750 in 3 others 6
Popularna objava Ni3ous Objavljeno December 29, 2016 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2016 Ob 27. 12. 2016 at 22:03, celjan89 pravi: Se mogoče da dobit oziroma videt kaj materjala za slo? Tko za bolj 1 dnevne izlete ? Prilagam en praznični pack gpx-ov za vse kar tule. Ob 27. 12. 2016 at 22:51, hajoktejn pravi: Glej da boš kej povabu Evo vabim takoj zdajle tebe in vse ljubitelje velikih endur. Rezervirajte si 22-23 april za srečanje velikih endur. Trasa bo prilagojena za vse! V ospredju je srečanje in druženje vseh lastnikov velikih endur tudi za nove GS, Super Tenere ipd. Tako da si lahko rezervira ta termin vsak, ki ima vsaj še nekaj profila na svojih soft enduro gumah in ki ni ravno prvič na makadamu. Detajli sledijo pravočasno. Lj-Krvava Peč-Bloke-Slap-vintgar-Rakitna huda.gpx Moravče enduro Urejena.gpx Ribnica - Senj odvožena urejena.gpx Žan96, kp-kp, SF in 10 others 12 1
SF Objavljeno December 29, 2016 Opozori Objavljeno December 29, 2016 (popravljeno) Velike endure? Ma kaj pašem notr al ne???? Aja pa hvala za božička!!! Popravljeno December 29, 2016. Popravil SF gsxf750 in igc1 2
Ni3ous Objavljeno December 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2016 Seveda pašeš not. Si pa na skrajni spodnji meji, kar je dobro, da vedo tisti s cca100 kilskimi ralkami. SF in miklavc 2
jskrablin Objavljeno December 29, 2016 Opozori Objavljeno December 29, 2016 pred 19 minutami, Ni3ous pravi: Rezervirajte si 22-23 april za srečanje velikih endur. Trasa bo prilagojena za vse! V ospredju je srečanje in druženje vseh lastnikov velikih endur tudi za nove GS, Super Tenere ipd. Tako da si lahko rezervira ta termin vsak, ki ima vsaj še nekaj profila na svojih soft enduro gumah in ki ni ravno prvič na makadamu. Detajli sledijo pravočasno. Dano na koledar pred 19 minutami, SF pravi: Velike endure? Ma kaj pašem notr al ne???? Glede na to da ma 250L ene tolko kil ko 690 Enduro... bi rekel da ja igc1 in SF 2
Ni3ous Objavljeno December 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2016 Tule prosim za odgovore na anketo: gsxf750 in SF 2
miklavc Objavljeno December 29, 2016 Opozori Objavljeno December 29, 2016 Ob 27. 12. 2016 at 21:04, Ni3ous pravi: Ja mene so pred časom povabili k razvoju zamisli. Gre za obsežno reč, ki potrebuje nekaj predane ekipe zadaj. Očitno so našli moje reporte na ADV ali drugod in so v meni videli dovolj dobrega poznavalca regije kar se enduriranja po odročnih krajih tiče in seveda tudi upravljanja z .gpx-i. Gre bolj za "closed group" skupino ustvarjalcev in sem že nekaj časa del ekipe, ki razvija to idejo. Sem tudi Country Moderator za SLO, CRO, BIH, MNE in AL. TET in moj input pri razvoju trekov za balkansko regijo, veliko neprespanih noči ter dosedaj kakih 100 ur skeniranja satelitskih posnetkov v namene trasiranja in iskanje najboljših enduro trailov po balkanu je tudi nekakšen krivec za idejo, ki se mi je porodila za 2017! To bo epsko enduraško leto! Ravno nate sem se spomnil, ko sem to bral na advriderju. Sedaj ko sem brez motorja mi je tako dolg čas, da potem skos na raznih tujih forumih visim Hvala za trase, gredo v moj arhiv Morda pa do aprila nadomestim mojo LC4, ker močno dvomim da bom zdržal celo sezono samo z EXC300 hajoktejn, igc1 in SF 3
hajoktejn Objavljeno December 30, 2016 Opozori Objavljeno December 30, 2016 Hvala za track-e gsxf750 in SF 2
Popularna objava kp-kp Objavljeno Januar 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 Sezona 2017 se je začela. Srečno ter čim manj padcev, okvar in gumidefektov, hkrati pa čim več novih poti v letu 2017 . Janezs, DAMI34, sayo in 13 others 16
Joker Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 3 urami, kp-kp pravi: Sezona 2017 se je začela. Srečno ter čim manj padcev, okvar in gumidefektov, hkrati pa čim več novih poti v letu 2017 . Lajkam! Še posebej motor... kp-kp 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 Okej, eno vprašanje imam: Če bi človek rad preživel en vikend na brezpotjih, pa recimo s šotorčkom nekje divje bivakiral, kam bi se splačalo it? Lahko tudi tujina, sam ne predaleč. Torej petek, sobota, nedelja? Kje bi bilo mirno, pa lepo, pa primerno za prenočit?
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Januar 3, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 Obrnil si se na pravo temo. Tule imaš skoraj 98 strani samih najboljših namigov. Preberi, saj bo zelo zanimivo in veliko dobrega slikovnega materiala. V grobem pa je meni všeč vse od zahodno od Pivke in južno od Trnovskega gozda. Primorska je najlepša za enduro, lepe pokrajine, ne preveč zaraščeno, tako da še imaš lepe razglede in jase. Običajno je tam najtopleje in je super tudi jeseni in spomladi... No lepo je tut posočje in alpski del ampak tam se ne vozimo. To so zaščitena območja kjer so tudi bolj strogi do vožnje v naravi. Izogibaj se tudi pohodniških destinacij, sploh v lepem vremenu. Če že moraš it na npr Boč, potem raje med tednom in po možnosti ko je vreme slabše in pohodniki in kolesarji niso zunaj, najbolje ko se že pripravlja k nevihti, ti pa izkoristiš eno urco prej. Dež pa potem tudi zabriše vse sledi po makadamu. Drugače je pa bomba tudi Istra. Otok Krk ima nekaj dobrih terenov, otok Rab je pa sploh poznan po tem da je tam na voljo vseh vrst podlag in terenov, kar si jih želiš. Aprila bo srečanje velikih endur. To bo sobotna dnevna legalna enduro vožnja z zaključkom nekje na primorskem v kampu. Vožnja bo zelo lepa, nič pretežkega. Tako da to je tut ena dobra prilika za furo. Maja je Benduro v HR, tut super folk in tudi traso pripravijo odlično. Material se nabira sam od sebe Divje spanje bo pač divje - naskrivaj. Osnovni princip je da iz mesta kjer boš zakuril ni vidnih naselij, hiš in cest, ker to pomeni, da tudi oni tebe ne bodo videli, oz. predvsem ognja ponoči. Ravnaj vestno z ognjem in brez povzročanja škode v naravi in to je to. SF, avtomoto, hajoktejn in 12 others 15
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 2 urami, Ni3ous pravi: Aprila bo srečanje velikih endur. To bo sobotna dnevna legalna enduro vožnja z zaključkom nekje na primorskem v kampu. Vožnja bo zelo lepa, nič pretežkega. Tako da to je tut ena dobra prilika za furo. Maja je Benduro v HR, tut super folk in tudi traso pripravijo odlično. Material se nabira sam od sebe Na aprilsko srečanje verjetno pridem, za Benduro pa me SF fehta že vsaj tri leta, si sploh ne upam ostat doma... je reku, da bo drgač jokcal in to ornk. Bojo poplave. Sej bi šel tud z vami GESovci kam, sam kokr gledam po filmčkih in slikah ste ornk prehitri vozniki. Jst sm začetnik težak pa štor... trmast sicer k kojn, ampak diujat za vami manijaki pa me ne mika. igc1 1
dejcpob Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 Ob 29. 12. 2016 at 21:01, Ni3ous pravi: Prilagam en praznični pack gpx-ov za vse kar tule. Evo vabim takoj zdajle tebe in vse ljubitelje velikih endur. Rezervirajte si 22-23 april za srečanje velikih endur. Trasa bo prilagojena za vse! V ospredju je srečanje in druženje vseh lastnikov velikih endur tudi za nove GS, Super Tenere ipd. Tako da si lahko rezervira ta termin vsak, ki ima vsaj še nekaj profila na svojih soft enduro gumah in ki ni ravno prvič na makadamu. Detajli sledijo pravočasno. Lj-Krvava Peč-Bloke-Slap-vintgar-Rakitna huda.gpx Moravče enduro Urejena.gpx Ribnica - Senj odvožena urejena.gpx Bravo model hvala za tele gpx-e tole mi je zelo všeč. Jest bi se kr prijavil , drugače če pa se ksn gpx prilepiš ti pa pivo-dva ne uideta. A pirelli trail 2 bo ugodna za tole furco¨?
poggy Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 5 urami, dejcpob pravi: Bravo model hvala za tele gpx-e tole mi je zelo všeč. Jest bi se kr prijavil , drugače če pa se ksn gpx prilepiš ti pa pivo-dva ne uideta. A pirelli trail 2 bo ugodna za tole furco¨? Moja izbira bo zagotovo Mitas E-09 celjan89, igc1, Dr_Jakob in 2 others 5
SF Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 ...moja pa "gladial" karkoli bo pač ostalo v garaži...
celjan89 Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 33 minutami, poggy pravi: Moja izbira bo zagotovo Mitas E-09 kdaj odvozima?
poggy Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 16 urami, celjan89 pravi: kdaj odvozima? Ko se malo segreje hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se