pmarijan Objavljeno Oktober 30, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2017 No ja... Komaj smo popravili vse šalabajzarije, ki so se nabrale v nekaj letih... Še nekaj malenkosti, pa bomo na nuli... Joker, bosa in thumper 3
pmarijan Objavljeno Oktober 31, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2017 Tako zgleda trenutno... DAMI34, fazerčk, thumper in 4 others 7
Joker Objavljeno December 27, 2017 Opozori Objavljeno December 27, 2017 Če slučajno kdo rabi, imam viška praktično nove nosilce za stranske kovčke z GIVI vpetjem ter rabljeno osnovno ploščo, prav tako za GIVI. Prodam ugodno! pmarijan 1
pmarijan Objavljeno Februar 27, 2018 Opozori Objavljeno Februar 27, 2018 (popravljeno) A motor še imaš? Da vidim še kakšnega drugega...? stranski nosilci bi me zanimali (zgornjega že imam)...! Kakšni torbi pa prideta na stranska nosilca? Da vidim, če bi kje rabljena staknil...! Popravljeno Februar 27, 2018. Popravil pmarijan
Joker Objavljeno Februar 27, 2018 Opozori Objavljeno Februar 27, 2018 (popravljeno) Nosilci so že našli novega lastnika. Motor seveda še imam, saj sem ga komaj kupil. Kakšna slikca pa bo, ko bo gotov. Trenutno je dobesedno v prafaktorjih... Kakor kaže, mi bo ostalo še kar nekaj kosov... Popravljeno Februar 27, 2018. Popravil Joker pmarijan in MiNa 1 1
pmarijan Objavljeno Februar 27, 2018 Opozori Objavljeno Februar 27, 2018 Škoda da nisem prej videl objave... Kaj boš še kaj od DR rez. dele prodajal...!? Kakšno malenkost bi še jaz rabil...
Joker Objavljeno Marec 2, 2018 Opozori Objavljeno Marec 2, 2018 (popravljeno) Ostaja mi original izpuh skupaj s krivino, tudi Marving dušilec imam, vendar je brez homologacije. Kompletne zadnje stopalke, sprednje stopalke brez nosilcev, zadnji pomožni okvir, žaromet, originalni "žmigavci" in še marsikaj se bo našlo... Bom videl na koncu. Popravljeno Marec 2, 2018. Popravil Joker
pmarijan Objavljeno Marec 2, 2018 Opozori Objavljeno Marec 2, 2018 (popravljeno) No ja - to je pa kar nekaj robe... Komplet zadnjo levo stopalko bi vzel, če bo ostala viška (moja nekaj čudno dolj visi), pa izpušni kolektor za lonca (če ni luknjast), pa če imaš slučajno originalno desno vzvratno ogledalo in pokrov škatle varovalk (ki so pod sedežom)...!? Saj imaš SR43B model (na dva izpušna lonca) ali je še SR42 (ta ima samo en lonec)...? Popravljeno Marec 2, 2018. Popravil pmarijan
Joker Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Ampak kako pa tole rohni... No ja, nekako tako, kot se od 800 kubikov iz enega cilindra pričakuje! Bostjan L, marincspeedshop, igc1 in 3 others 5 1
Joker Objavljeno Maj 14, 2018 Opozori Objavljeno Maj 14, 2018 (popravljeno) Evo, nekaj delov mi je ostalo. Ni čudno, da je 20kg lažji... Povezava na oglas Popravljeno Maj 14, 2018. Popravil Joker MiNa 1
Joker Objavljeno Marec 2, 2020 Opozori Objavljeno Marec 2, 2020 (popravljeno) Letošnji upgrade... Malo struženja, malo rezkanja, par pa je šlo. Kaj imam od tega? Nekaj krajših zimskih večerov, večji izbor terenskih gum in 4,5kg lažje zadnje kolo. Pa seveda par evrov manj v denarnici... Pa ne govorit Boruttom... PS: Če kdo rabi odlično ohranjeno originalno zadnje kolo, je na voljo... Popravljeno Marec 2, 2020. Popravil Joker NX650, Bostjan L, MiNa in 5 others 8
thumper Objavljeno Marec 2, 2020 Opozori Objavljeno Marec 2, 2020 (popravljeno) pred 2 urami, Joker pravi: Letošnji upgrade... Malo struženja, malo rezkanja, par pa je šlo. Kaj imam od tega? Nekaj krajših zimskih večerov, večji izbor terenskih gum in 4,5kg lažje zadnje kolo. Pa seveda par evrov manj v denarnici... Pa ne govorit Boruttom... PS: Če kdo rabi odlično ohranjeno originalno zadnje kolo, je na voljo... s tem bi lahko prišel na mamute.. vsak vikend brez ženske pripomore k plodnosti.. Popravljeno Marec 2, 2020. Popravil thumper
HyperJack Objavljeno Marec 3, 2020 Opozori Objavljeno Marec 3, 2020 pred 13 urami, Joker pravi: Letošnji upgrade... Malo struženja, malo rezkanja, par pa je šlo. Kaj imam od tega? Nekaj krajših zimskih večerov, večji izbor terenskih gum in 4,5kg lažje zadnje kolo. Pa seveda par evrov manj v denarnici... Pa ne govorit Boruttom... PS: Če kdo rabi odlično ohranjeno originalno zadnje kolo, je na voljo... Tracker
Joker Objavljeno Marec 3, 2020 Opozori Objavljeno Marec 3, 2020 pred 18 minutami, HyperJack pravi: Tracker Made in Serbia HyperJack 1
cedevita Objavljeno Marec 12, 2020 Opozori Objavljeno Marec 12, 2020 Zdravo, ste me pa zrajcali, še kakšen DR 800 prodaja? Hvala in lp.
Joker Objavljeno Julij 25, 2021 Opozori Objavljeno Julij 25, 2021 Upgrade 2021. Bolj skromen a učinkovit. Balzam za roke... DAMI34, Mavti, marincspeedshop in 4 others 7
Joker Objavljeno Avgust 27, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2021 Pa je spet 3 kile lažji... Mavti, DAMI34, MiNa in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se