Cartman Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Evo. tema bo najbrž prerastla v nabijanje, vseeno pa lahko napišemo kaj bi radi, kaj je verjetno, in konc leta, za hec, nardimo inventuro, kaj smo iz sezone nardili. jaz bi rad sezono končal cel in zdrav, Vmes pa videl grossglockner, kamor se odpravlam že ene 4 sezone, Stelvio in Davos. ene parkrat Zadar, Cres, Pag in eno vkrcanje na trajekt v Splitu. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Jaz sem bolj skromen O:-) . Ne samo da bi rad videl Novi Marof, peljal bi po njem halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 vinjeto nove gume ..... loh tud nov motor halls, soncnca in Dr_Jakob 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2010 vinjeto nove gume ..... loh tud nov motor ne ne. to bo sezona hotela od tebe. ElvisPrisli 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Evo. tema bo najbrž prerastla v nabijanje, vseeno pa lahko napišemo kaj bi radi, kaj je verjetno, in konc leta, za hec, nardimo inventuro, kaj smo iz sezone nardili. jaz bi rad sezono končal cel in zdrav, Vmes pa videl grossglockner, kamor se odpravlam že ene 4 sezone, Stelvio in Davos. ene parkrat Zadar, Cres, Pag in eno vkrcanje na trajekt v Splitu. . . jaz bi rad sezono končal cel in( zdrav ne bo šlo ker sem preveč ubrisan )!!!!!!! no pa malo več kot letošnjih pobolniških 3000km bi pa le rad prevozil... halls in Dr_Jakob 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Želim si sezono brez padca veliko bencina in komplet novih gum. Drug motor pa itak pride Prav tako vsem ostalim motoristom in motoristkam...pa po pameti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Želim si velik km, poceni bencin, lepo vreme in seveda sezono brez padcev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Velik po dveh pa nč po tleh ...... klimbra, thumper, Dr_Jakob in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Želim si veliko lepega vremena cez celo sezono, predvsem pa veliko srece na cesti pa znanja na pisti ce jo bomo videl. Vsem pa cim vec varnih km. l.p. Pero B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 želim da bi me sreča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 želim da bi me sreča želim da bi me sreča nosila v naročju, za ostalo bo pa že nekak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 (popravljeno) želim preživeti sezono v enem kosu brez padcev in rad bi prevozil kaj več kilometrov kot letos in šel na par destinacij katere imam že nekaj časa v glavi pa mi letos oz. lani zaradi raznih dogodkov ni uspelo...vsem motoristom pa želim v tej sezoni veliko varnih in lepih kilometrov ...in seveda PO PAMETI IN PREVIDNO BREZ NEUMNOSTI!!! Popravljeno Januar 2, 2010. Popravil Tadeusz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Jaz pa vsem želim enako kot sebi predvsem srečo in zdravje !! Ps. pa veliko manj kraganja po forumu in da bi postal vsaj malenkost podeben npr.nemškemu, da bi pisali kot da se medseboj poznamo, ne pa to kar se sedaj dogaja in moram imeti vsakega ca desetega na ignore !!!! LP Peter :beer2: ElvisPrisli, SCORPIONS, xyznanixyz in 12 others 8 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 jaz pa si želim Triumph Rocket IIIRoadsterja, tanovo Multistrado ali pa morda celo Hondo Fury. + ostalo navlako (sreča, zdravje, delujoč organ ...). sayo in tomkruz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Zelim si sezono brez okvar, cimvec kilometrov, kaksno furco v tujino in kaksen motozbor. Dirkalisce ne. Ne zelim pa si poskodbe in visenja motorja po servisih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Da bi se Trebor končno enkat ustavil v Tivoliju. Zmeri ga samo ožame in zgine ! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Predvsem velik lepih in varnih kilometrov pa tud nov motor bi mi prav prišel:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 želim si cenej bencin, cenej pivo, pa da bi končno šel v amsterdam z motorjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 ...preživeti...:glare: Majesty in MowzancR 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Da bi se Trebor končno enkat ustavil v Tivoliju. Zmeri ga samo ožame in zgine:yea1: ! Se bom ustavil , samo se moram prej od doma odpravit, hehe. Upam pa, da bom letos lahko naredil malo več kilometrov na odprtih cestah in ne samo po mestu :unsure:. In bla, bla, bla, ... LP Robert Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 ...kar se tiče moto stvari: dovolj denarja za bencin in dovolj časa za fure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Podaljšan vikend v Dolomitih, pa teden po Jugi. Pa dobitek na lotu zaradi zamenjave motorja. Ervin93 in tomkruz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 Brez padcev, denar za bencin, kvalitetnejše ceste, obiskati dirkališča,...pa še bi lahko naštevu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 Preziviti sezono in uzivati v vsakem prevozenem kilometru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Nic padcev, velik km, pa vsaj tolk sex-a kot 2009 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se