Manu Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 Ja ja VSTRAJNOST pobi, najprej, de babo dobiš, pol pa še de jo zadovoljiš. Čez devet mestov, rabiš pa vstrajnost, de jo preživiš..... :twisted: :cry: Kako ti je lahko kej tacga nardila?????? :twisted: :cry:
Gregs Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 p.s. Prideš, pošlataš, poližeš, vtakneš- greš ne pride v poštev :shock: (Stari forumaši to veste :wink: ) Da vemo?! :shock: Hehehehe... recimo.... :D :twisted: :D
Alla Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 p.s. Prideš, pošlataš, poližeš, vtakneš- greš ne pride v poštev :shock: (Stari forumaši to veste :wink: ) Da vemo?! :shock: Hehehehe... recimo.... :D :twisted: :D Ja če še ne veš, je pa res zadnji čas, da te je Manuela seznanila s tem....... :wink: :twisted: :twisted: :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Ja če še ne veš, je pa res zadnji čas, da te je Manuela seznanila s tem....... Nesporazum v casovnem okviru poznavanja Manuele, ne pa v splosnem spoznavanju narave in druzbe... :wink: Recimo, 14 tvojih dni proti 200 mojim... Manu bo ze vedela... :wink: :D
klimbra Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Ja če še ne veš, je pa res zadnji čas, da te je Manuela seznanila s tem....... Nesporazum v casovnem okviru poznavanja Manuele, ne pa v splosnem spoznavanju narave in druzbe... :wink: Recimo, 14 tvojih dni proti 200 mojim... Manu bo ze vedela... :wink: :D 14 + 200 = 214......in kje je razlika do 365..........ročno delo??????hahahhaahaaaa :wink: al sem čist temo kiksnu :? :P :P :P
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Ne vem zakaj bi razliko iskal saj je to točno devet mesecev. :wink:
Manu Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Ja če še ne veš, je pa res zadnji čas, da te je Manuela seznanila s tem....... Nesporazum v casovnem okviru poznavanja Manuele, ne pa v splosnem spoznavanju narave in druzbe... :wink: Recimo, 14 tvojih dni proti 200 mojim... Manu bo ze vedela... :wink: :D A te res poznam že ...khm..... 200 - 14 =186 dni??? :shock: Kako čas beži...... :lol: :lol: :lol:
otog Objavljeno November 28, 2002 Opozori Objavljeno November 28, 2002 Ja ja VSTRAJNOST pobi, najprej, de babo dobiš, pol pa še de jo zadovoljiš. Čez devet mestov, rabiš pa vstrajnost, de jo preživiš..... :twisted: ..polj pa še enkrat tolk, da se je znebiš! :wink:
Dada Objavljeno November 28, 2002 Opozori Objavljeno November 28, 2002 Ja ja VSTRAJNOST pobi, najprej, de babo dobiš, pol pa še de jo zadovoljiš. Čez devet mestov, rabiš pa vstrajnost, de jo preživiš..... :twisted: ..polj pa še enkrat tolk, da se je znebiš! :wink: Zakaj pa :shock: :?:
marijan Objavljeno November 28, 2002 Opozori Objavljeno November 28, 2002 ker je višek, poleg žene :D
Dada Objavljeno November 28, 2002 Opozori Objavljeno November 28, 2002 ker je višek, poleg žene :D Potem pa naj vam bo to kar velik problem in fino se matrajte :evil: :evil: :evil:
trco Objavljeno December 30, 2002 Opozori Objavljeno December 30, 2002 Mali mož velik lulek,velik mož mali lulek.To je ta fora s palcom in kazalcom.itk ga pa lady cut sam pet centimetrov ostalo mamo pa moski visek da mamo vec za porivat :0X:
stigmata Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Dolžina prsta lahko napove velikost penisa Po prejšnjem poročilu, ki je govorilo o povezanosti velikosti moškega stopala z dolžino penisa, v novi študiji trdijo , da lahko radovedneži o dolžini spolnega uda presodijo po prstu - kazalcu. Po poročilu grških znanstvenikov lahko dolžina moškega kazalca napove dolžino njegovega penisa. Dr. Evangelos Spiropulos in njegovi kolegi iz bolnišnice za pomorce in veterane v Atenah v Grčiji so spremljali povezavo med velikostjo posameznih telesnih delov in velikostjo moškega spolnega uda. Več na: http://www.siol.net/novice/default.asp?pag...802102109465220 Vir: SIOL :lol: :lol: SVAŠTA!
Alla Objavljeno Junij 7, 2003 Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 Dolžina prsta lahko napove velikost penisa Po prejšnjem poročilu, ki je govorilo o povezanosti velikosti moškega stopala z dolžino penisa, v novi študiji trdijo , da lahko radovedneži o dolžini spolnega uda presodijo po prstu - kazalcu. Po poročilu grških znanstvenikov lahko dolžina moškega kazalca napove dolžino njegovega penisa. Dr. Evangelos Spiropulos in njegovi kolegi iz bolnišnice za pomorce in veterane v Atenah v Grčiji so spremljali povezavo med velikostjo posameznih telesnih delov in velikostjo moškega spolnega uda. Več na: http://www.siol.net/novice/default.asp?pag...802102109465220 Vir: SIOL :lol: :lol: SVAŠTA! Hm....pri nekaterih ja....pri nekaterih pa zanesljivo ne....... :rolleyes: Alla B)
lojzi Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 SVAŠTA! Hm....pri nekaterih ja....pri nekaterih pa zanesljivo ne....... :rolleyes: Alla B)
Thundercat Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Metr v roke pa mert....pa enih 200 meritev naredit ...potem pa sklep..... <_<
BlazS Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Mene ste pa zdej zmedl. Prevte da majo veliki mozje majhnega. Jaz sem velik. Hkrati imam pa tud dolg kazalec. A se to zdej iznic al kaj. :D :D :D :D B)
RAN Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Mene ste pa zdej zmedl. Prevte da majo veliki mozje majhnega. Jaz sem velik. Hkrati imam pa tud dolg kazalec. A se to zdej iznic al kaj. :D :D :D :D B) Zmer pa boš vedu. Kar je manj kot 35, je malo. :D :D :rolleyes:
horny twin Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Eh, sranje...hvala se za eno nabijajanje kompleksov! Naj mi nekdo razlozi, kako se zadeva poveca na 35, ne da bi zato moral menjat barvo orodja... Pol mi naj pa se nekdo razlozi, kje najdem tisto, v katero bom ga vtaknil.. ker ze pri 20 nekaj jamrajo...
RAN Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Eh, sranje...hvala se za eno nabijajanje kompleksov! Naj mi nekdo razlozi, kako se zadeva poveca na 35, ne da bi zato moral menjat barvo orodja... Pol mi naj pa se nekdo razlozi, kje najdem tisto, v katero bom ga vtaknil.. ker ze pri 20 nekaj jamrajo... Ne jt do konca. :rolleyes:
greenninja Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Hmmm... Tudi jaz mam dolge prste... :o
SiR Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Hmmm... Tudi jaz mam dolge prste... :o B) Morda zato rabiš dolg penis?
greenninja Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Hmmm... Tudi jaz mam dolge prste... :o B) Morda zato rabiš dolg penis? Odvisno od kvalitete.. :P .. in celega paketa.
SiR Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Odvisno od kvalitete.. :P .. in celega paketa. Sam da ni odvisno od tega, kolk ima penis na računu :)
greenninja Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Odvisno od kvalitete.. :P .. in celega paketa. Sam da ni odvisno od tega, kolk ima penis na računu :) Niti slučajno. Čeprav bi bilo lepo da bi mi kak sofinanciral sodnika, ampak res nisem taka. Saj veš, da nisem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se