PERO58 Objavljeno Februar 17, 2010 Opozori Objavljeno Februar 17, 2010 Kako bi lahko pomanjšal slike ki so slikane z preveliko resolucijo (pikslov) Rad bi uporabil slike v profilu,pa mi napiše da so prevelike Kaj sedaj,prosim za pomoč!
gandi Objavljeno Februar 17, 2010 Opozori Objavljeno Februar 17, 2010 Kako bi lahko pomanjšal slike ki so slikane z preveliko resolucijo (pikslov) Rad bi uporabil slike v profilu,pa mi napiše da so prevelike Kaj sedaj,prosim za pomoč! Potegni si dol Irfanview, ga inštaliri, odpri sliko, ki jo želiš pomanjšati, potem klikneš zgoraj na zavihek Image, Resize/Resample in izbereš velikost v procentih, ali pa pikslih in še Save as ali Save in stvar je rešena...
sesir Objavljeno Februar 17, 2010 Opozori Objavljeno Februar 17, 2010 Image resizer.pa ga imaš potem takoj,ko z desnim klikneš na sliko.klik KLIK
Senna Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Jest ima VSO image resizer,iz sem zelo zadovoljen.Čist anfag uporaba :trance_27_notworthy:
Jure Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Eden izmed uprabnih in preprostih programčkov za to nalogo je tudi PIXresizer. Sedaj pa mislim, da imaš čez glavo dovolj programov za to Drugače pa se da sliko zmanjšat in osnovno obdelat tudi v Microsoft Office Picture Managerju, ki si ga verjetno dobil zraven Worda, Excela, itd... Tu sem ti pa pripel PIXresizerPIXresizer.zip
Wilson Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Za silo uporaben tudi program Paint(slikar) v Windows-ih. V meniju image potem strech/skew... nato tudi v procentih pomanjšaš. Ajd
rdeci_vragec Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Jest pa najrajši uporabljam brezplačni Picasa 3 (od googla). Meni je to najboljši (najpreprostejši & najhitrejši) pregledovalnik slik, obenem ima še opcijo osnovnega editiranja in tudi batch resizanja (označiš kire slike, in jih exportiraš v poljubni resoluciji, formatu...)
LooLekSLO Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Sam uporabljam kar MS Picture Manager. Simpl ko pasulj
gregor46 Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 So slike resolucije 468x700 dovol velike za razvijanje na format 10x15, ali morem poslat v večji resoluciji?
gandi Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 So slike resolucije 468x700 dovol velike za razvijanje na format 10x15, ali morem poslat v večji resoluciji? To je kar premajhna bi reku, če želiš res lepe fotografije, pošlji čim večjo resolucijo in presenečen boš nad fotkami. Je pa seveda vprašanje hitrosti internetne povezave, jaz si ponavadi zapečem slike na cd, ali jih dam na usb ključ in odnesem razviti pa še narejene so v petnajstih minutah...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se