SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 19, 2010 Deli Objavljeno Junij 19, 2010 Na momente je bilo kar ostro, me pa ni spustu naprej pred ovinki, ker sem dosti pozneje zaviral kot on :music3: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Evo še nekaj slikc od 5.6.2010 ==> http://picasaweb.google.com/105582052855390041832/Marof050610?feat=directlink musaschi64, SANJIN-MIXON in Ervin93 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 (popravljeno) Super slikce, niste šparal z filmi ha ha, tud jaz sem not, spet bo ena na steno šla Popravljeno Junij 20, 2010. Popravil SANJIN AJ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Super slikce sem še sebe najdu umes.Če kdo želi kompleten posnetek v original resoluciji na DVD-ju iz tistega dne, ki sem ga objavu zadnjič naj pove na PM in da naslov mu z veseljem zapečem. ker tisti na You Tube je omejen na 10min in tudi kvaliteta ni čist original. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Se priporočam za DVD :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Gre kdo ta teden na Marof, mogoče v petek ko imamo praznik :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Jst bi šel , samo sem gledal vreme pa ne kaže preveč fajn http://www.dhmz.htnet.hr/prognoza/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14246 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 pri meni kaže drugače, spodnji del vremena http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=varazdin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 petek zgleda kr idealen bi že res lahk ta italijanska jajca peljal na sprehod.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 pri meni kaže drugače, spodnji del vremena http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=varazdin Zdej si mi pa naredu dan . Zdej pa sam, da ne bi bilo gužve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 petek zgleda kr idealen bi že res lahk ta italijanska jajca peljal na sprehod.. to že nekaj časa praviš wedco, SANJIN-MIXON in domina 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 to že nekaj časa praviš Tud jaz se strinjam s tabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 ampak v petek bom pa res probu pridt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Sam še to bi omenil, če bo kdo imel frej plac v kombiju ali prikolici za en motor-manjše kubikaže , se priporočam. Sem pa iz LJ. Aja pa tisti, ki veliko hodite dol se večinoma držite rute; do Zagreba in pol proti Marofu, ali pa kar po AC do Celja in pol naprej do Marofa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DATI Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Če bom le fraj, se vam bom pridružu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 v petek pa še jaz pridem pogledat...če ima kdo kej placa iz okolice celja se priporočam, drugače bomo probal dobit kombi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 v petek pa še jaz pridem pogledat...če ima kdo kej placa iz okolice celja se priporočam, drugače bomo probal dobit kombi kombi imam, tak da se vidmo....če pa rabi kdo plac pa naj javi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 z igorjem tut prideva kak krog narest..petek seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 z igorjem tut prideva kak krog narest..petek seveda pol se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 PETEK bo Slovenski dan na Marofu na kar sem zelo ponosen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 (popravljeno) PETEK bo Slovenski dan na Marofu na kar sem zelo ponosen fajn se bote meli jaz bom pa kruzal po AC iz mercedes benz mesta( pa še to z avtom) pa tak sem htel MM videt Popravljeno Junij 21, 2010. Popravil hilton domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Mogoče tudi jaz pridem kej pogledat. A bo varianta gokart - supermoto - ss, al se bo dal clo kej navozit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 jest bom mel vse troje s sabo tko da se bom skos vozu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 (popravljeno) jest bom mel vse troje s sabo tko da se bom skos vozu treba se zazihrat če MM rikne Popravljeno Junij 21, 2010. Popravil hilton domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 treba se zazihrat če MM rikne kar je zelo verjetno glede na bogate izkušnje nekaterih Cufa in suhi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se