alenn46 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Pokliči šefa.) številka je objavljena na začetku teme...lp hilton in salo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 A se ima kdo namen se v četrtek dol pajsat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andre75 Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Gre kdo jutri v sredo dol, pa ima fraj še za en motor iz Celja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Evo dons prvič padel marof z zadovoljivim časom 1.13.xx casper7, Zoki461 in tomazinjo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Evo dons prvič padel marof z zadovoljivim časom 1.13.xx Na ®oko?! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Ja na štoparco casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticsan Objavljeno September 27, 2010 Deli Objavljeno September 27, 2010 A ma kdo plan nasledn tedn med tednam it kej na marof in če ima prostor na prikolici/kombiju za motor iz ljubljane? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 Namerava kdo dol to nedeljo? Vreme baje da bo. Če je kak kandidat iz štajerskega konca in ima plac na prikolici, ali če je kdo za to da bi skupaj rentala prikolico, let me know Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petroladdict Objavljeno Oktober 2, 2010 Deli Objavljeno Oktober 2, 2010 No mi smo se danes le odločili it na Marof in ni nam žal. Ko smo bili ob 10h tam je bilo že cca 15 slovenskih kartistov pripravljenih na štart. Kasneje so se nam pridružili še skuteristi vendar smo vozili samo v dveh izmenah Karting-(skuterji&motorji) in je bilo kar zanimivo. Skuteristi so se tudi zelo lepo vozili in pomanjakanje moči se jim ni poznalo presenetljivo! Vreme je bilo pa ves dan oblačno in okrog 17 stopinj. No zdaj pa še slikovna dokumentacija: gsx750f, MihaJ, lmperator in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 Bil danes doli, bila kar velika skupina slovenskih motoristov. Če ima kdo kaj, se priporočam za kako fotko LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 Gre kdo čez vikend dol in če je fraj ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 7, 2010 Deli Objavljeno Oktober 7, 2010 Sobota je zasedena, nedelja fraj, preverjeno, se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 7, 2010 Deli Objavljeno Oktober 7, 2010 (popravljeno) Že kdo vozil trdo zmes zadnje pnevmatike (Dunlop: oznaka 6680) na Marofu pri dvanajstih stopinjah zraka? Mam še eno za ponucat in bi mi bilo škoda menjat, če bo tatrda okej. Za Slovakiaring vem, da se (s strani lokalnih vulkanizerjev) neodvisno od temperature priporoča trda zmes. Popravljeno Oktober 7, 2010. Popravil Igorr She in dotem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2010 Hola rejser, jst sem vozil 6680 tudi pozno jeseni, npr lani sredi novembra, ko je bilo komaj kaj čez 10 stopinj, pa je bla čist OK; res da nisem šel podirat rekordov, ampak okoli 14, 15 je šla brez kakega pritoževanja Me2You, Krejzi, SharpNinja in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Oktober 8, 2010 Deli Objavljeno Oktober 8, 2010 Že kdo vozil trdo zmes zadnje pnevmatike (Dunlop: oznaka 6680) na Marofu pri dvanajstih stopinjah zraka? Mam še eno za ponucat in bi mi bilo škoda menjat, če bo tatrda okej. Za Slovakiaring vem, da se (s strani lokalnih vulkanizerjev) neodvisno od temperature priporoča trda zmes. Uradno 6680 pravijo medium + in ne trda, kot se jo običajno razlaga. Pri 20 je meni lepo delala. Pri nižje še ne probal. Sem bil z njo na Grobniku in pri 20C zrak oblačno in delno sončno. Bi rabu mehkejšo zmes. Lokani vulkanizer je reku, da je katerakoli Dunlop zmes boljša od Pirellija, ki je bil pripravljen za rezervo. Pirelli se tam pregreva. Je blo v redu dokler ni zmanjkalo mesa in se je blo treba nehat vozit. LP in uživaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Oktober 8, 2010 Deli Objavljeno Oktober 8, 2010 (popravljeno) Jaz tudi upam, da pridem v nedeljo. Vsaj še enkrat v tem letu. (Stanovaje ti pa pobere časa in €) Popravljeno Oktober 8, 2010. Popravil speed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 Že kdo vozil trdo zmes zadnje pnevmatike (Dunlop: oznaka 6680) na Marofu pri dvanajstih stopinjah zraka? Mam še eno za ponucat in bi mi bilo škoda menjat, če bo tatrda okej. Za Slovakiaring vem, da se (s strani lokalnih vulkanizerjev) neodvisno od temperature priporoča trda zmes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 Že kdo vozil trdo zmes zadnje pnevmatike (Dunlop: oznaka 6680) na Marofu pri dvanajstih stopinjah zraka? Mam še eno za ponucat in bi mi bilo škoda menjat, če bo tatrda okej. Za Slovakiaring vem, da se (s strani lokalnih vulkanizerjev) neodvisno od temperature priporoča trda zmes. Se opravičujem za prejšnji prazen post. Če bi šel jaz v teh dneh na Marof bi zagotovo izbral zmes 6680. Zmes 7704 pri nekaj nižjih temteraturah prav nemarno trga, na svoji spletni strani pa Dunlop navaja, da je 6680 manj občutljiva na "cold tear" kot zmes 7704. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 9, 2010 Deli Objavljeno Oktober 9, 2010 (popravljeno) Se opravičujem za prejšnji prazen post. Če bi šel jaz v teh dneh na Marof bi zagotovo izbral zmes 6680. Zmes 7704 pri nekaj nižjih temteraturah prav nemarno trga, na svoji spletni strani pa Dunlop navaja, da je 6680 manj občutljiva na "cold tear" kot zmes 7704. bom vidu kaj bo jutr nardil z 7704 Popravljeno Oktober 9, 2010. Popravil condor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Se vidimo danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Evo srečno iz Novega Marofa, sicer je bil le izlet do gor in nazaj z motorjem, brrrrr mrzlo je blo, vendar prijetna vožnja, fantje oziroma se pardoniram dedi so se fajn vozili, lepo jih je bilo gledat, saj me je vleklo da bi šel gor, pa so mi svetovali da profiča ne rabjo gor ha ha ha ha ha ha, mal heca, :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Moram reči glede temperature zunaj so se dobro preganjali, sploh pa hrvat z r-1 modro jo je žgal na polno !!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 na poti do marofa smo preklinjal zarad megle, ampak na marofu se je pa naredil sonček super dan, super družba, nov PB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 (popravljeno) Super je bilo Tudi jaz izboljšal svoj PB za cca sekundo in pol, potem me je pa kondicija izdala. Skratka, dan se je začel precej turobno in megleno Sam je k sreči, kmalu sonce pregnalo meglo Parking bolj kot ne prazen, prtirane gužve ni bilo, tako da je bilo piste za vse dovolj Popravljeno Oktober 10, 2010. Popravil Jure SharpNinja, rumenicestak, suzuki in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Meglenke ON :evilgrin: Kor13 in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 na poti do marofa smo preklinjal zarad megle, ampak na marofu se je pa naredil sonček super dan, super družba, nov PB Super je bilo Tudi jaz izboljšal svoj PB za cca sekundo in pol, potem me je pa kondicija izdala. Skratka, dan se je začel precej turobno in megleno Sam je k sreči, kmalu sonce pregnalo meglo Parking bolj kot ne prazen, prtirane gužve ni bilo, tako da je bilo piste za vse dovolj .. in svet je lepši. She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se