marko55 Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 na poti do marofa smo preklinjal zarad megle, ampak na marofu se je pa naredil sonček super dan, super družba, nov PB Kako pa se je zadnja guma obnašala? She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Kako pa se je zadnja guma obnašala? Guma se je obnesla odlično, zadn season je v desnih zavojih drsela, sam to je bla posledica obrabe, nobenih problemov da bi jo kej trgal al pa radiral. Mel smo pa cca 14°C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Hola rejser, jst sem vozil 6680 tudi pozno jeseni, npr lani sredi novembra, ko je bilo komaj kaj čez 10 stopinj, pa je bla čist OK; res da nisem šel podirat rekordov, ampak okoli 14, 15 je šla brez kakega pritoževanja Uradno 6680 pravijo medium + in ne trda, kot se jo običajno razlaga. Pri 20 je meni lepo delala. Pri nižje še ne probal. Sem bil z njo na Grobniku in pri 20C zrak oblačno in delno sončno. Bi rabu mehkejšo zmes. Lokani vulkanizer je reku, da je katerakoli Dunlop zmes boljša od Pirellija, ki je bil pripravljen za rezervo. Pirelli se tam pregreva. Je blo v redu dokler ni zmanjkalo mesa in se je blo treba nehat vozit. LP in uživaj. Se opravičujem za prejšnji prazen post. Če bi šel jaz v teh dneh na Marof bi zagotovo izbral zmes 6680. Zmes 7704 pri nekaj nižjih temteraturah prav nemarno trga, na svoji spletni strani pa Dunlop navaja, da je 6680 manj občutljiva na "cold tear" kot zmes 7704. Ste imeli prav.. 6680 se je lepo obnašala. She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 13, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 ...bemti včeraj bil na Marofu...pa še trije kolegi... sej bi napisal kej več, pa je zoprn pisat z levo roko, ker imam desno v gipsu......pa levo nogo v povojih... ...pa rit otečeno.......pa levo ramo v bolečinah, da še bergle ne morm držat..pa še pa še... :surrender: Sej si pametn, vse veš, dokler se teb ne zgodi... Nč preveč nažigal, lepo po kolenih...in to z "navadnim gumam" Metkam M5...ker sem si rekel, sej itak bomo lepo turistično... NA, Pa mam.... Moped se me je naveličal, pa me je izstrelu čez.. Škoda da me ni noben snemal, pa tko lep hajsajder... Fantje in dekleta: dejte poslušat, kaj pišejo drugi pa dat taprave radirke gor.... -pero-, suhi, malakai in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 pa dat taprave radirke gor.... A so spet 'radirke' krive?! Zanimivo! Ker mene na še bolj lesenih bt 020 ni odneslo ob enakih temparaturah. hilton, biker77, brembo in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 Ja, k si šu počaaaaaaas.... :lol1: Ej, joke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 Dejstvo je, da nobene gume niso imune na napake voznika in higsider lahko fašeš tako na BT020 kot na Dunlop GP. Je pa tudi dejstvo, da je za tiščanje bolje imet oreng gume (taprave za pisto), ki imajo dober grip, na njih nimaš bojazni pred pregretjem in mogoče odpustijo kakšno voznikovo napako več. hilton, casper7 in brembo 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 (popravljeno) Ob tej priliki bi pohvalil delovanje Dunlopk GP Racer medium v nedeljo. Zadaj še tastara 209, spredaj že tanova 211. Vozil sem se okoli 1.16 (in tudi počasneje), tako da neki hudi časi niso bili, ampak gume so delovale odlično. Po cca 50 krogih obrabe skoraj ni bilo, kar je več kot odlično, glede na to, da mi je lani prvo 209 GP Racer, isto medium, praktično čisto raztrgalo. In to pri časih okoli 1.17, 1.18. Nastavitve vzmetenja iste, obakrat uporaba z grelci. Popravljeno Oktober 13, 2010. Popravil Jure casper7, brembo in hilton 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 A so spet 'radirke' krive?! Zanimivo! Ker mene na še bolj lesenih bt 020 ni odneslo ob enakih temparaturah. ..čisto moja napaka, kaj pa drugega..., ampak, če je blo pa tako lušno. če bi imel pa hujše gume gor, bi pa še več hotel od njih..ali pač... Sem si rekel, še ta krog, pa mogoče še enga, ker gremo pol domov, pa je bilo preveč Pa so me že opozarjale, da so se že pregrrevale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 ..čisto moja napaka, kaj pa drugega..., ampak, če je blo pa tako lušno. če bi imel pa hujše gume gor, bi pa še več hotel od njih..ali pač... Sem si rekel, še ta krog, pa mogoče še enga, ker gremo pol domov, pa je bilo preveč Pa so me že opozarjale, da so se že pregrrevale... Stari v glavnem , kar je blo je blo, važno da se pocajtaš, gume krive gor al dol, ti kriv gor al dol, glej filing si imel, edino kar je za mene moteče je to, kar si rekel, dajmo še en krog, pa še enega, saj gremo domov, na to pa res pazi zelo, ko te utruja ko so želje še večje raje odnehaj, to poskušaj na samem štartu delat, če me razumeš, recimo pri sebi imam alarm ko imam mravljince v rokah, al pa nimam več občutka raje odneham, druga če ti pa ŽELIM ČIMPREJŠE OKREVANJE. ZDRŽI SAJ BO MINAL :beer1: colin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 hvala za lepe želje. Danes že lažje okoli hodim. Je pa tko: Tut na smučariji se zmeri uležeš, ko rečeš, še eno furo, pa gremo domov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 So kakšni plani za soboto? Kako izgleda vožnja po Marofu pri 13°C in oblačnem vremenu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 Marof je danes, jutri in v soboto zaseden. She in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 So kakšni plani za soboto? Kako izgleda vožnja po Marofu pri 13°C in oblačnem vremenu? v nedeljo smo imel 14°C pa sonček, pa se je dal brez problma vozit, tako da pri 13°C tud nebi smel bit tak hudič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Ima namen kdo na Marof it ta vikend, oziroma a je kdo že klical gor če je pista frej? Tuhtam, da bi šel v soboto ali nedeljo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jemcek Objavljeno Oktober 22, 2010 Deli Objavljeno Oktober 22, 2010 interesent za nedeljo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno Oktober 23, 2010 Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 Ima namen kdo na Marof it ta vikend, oziroma a je kdo že klical gor če je pista frej? Tuhtam, da bi šel v soboto ali nedeljo.. Zdravo. Greš jutri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 23, 2010 Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 Zdravo. Greš jutri? Najverjetneje ja, pa Suzuki z mano. Čakam samo še dokončno razjasnitev če bom imel jutri frej avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno Oktober 23, 2010 Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 (popravljeno) Ok, javita če greta, pa kdaj. Steza pa je fraj, sem klical. Popravljeno Oktober 23, 2010. Popravil Dani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 23, 2010 Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 Ok, javita če greta, pa kdaj. Steza pa je fraj, sem klical. pridemo v zasedbi, jaz, Dex, Suzuki in Tony računamo bit tja po 10h tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 Hola mojster, mal več kot 4 nas bo :naughty: BIZIXXX, Milunka, Krejzi in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 Hola mojster, mal več kot 4 nas bo :naughty: no no super, zdej se morm pa počas spokat spat se vidimo na marofu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamalube01 Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 svaka čest danas dečku na 636 03. Ljepa agresivna vožnja na 1:10 kolko sam vidio. roko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 super dan, super družba in ravno k sm bil najbl za furat, je za začel dž padat, še dobr da je bil zadn season Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Super je blo včeraj, solidno vreme, dobra družba Po učenju driftanja iz vseh levih zavojev s skurjeno GP Racerko nato namontiral condorjevo GP in takoj odpeljal nov PB Ne bi blo slabo, če bi nam vreme podarilo letos še kakšen tak vikend gandi, rdeci_vragec, rumenicestak in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se