BIZIXXX Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 @suzuki kje si pa ta sedež dobu, čist zajeban zgleda? Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Hola mojster, takele zadeve dobiš tule- kot vidiš imajo tud za Ducatije, ne samo za motorje dotem, Me2You, Cupo in 9 others 9 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Hola mojster, takele zadeve dobiš tule- kot vidiš imajo tud za Ducatije, ne samo za motorje Ja, sej zato k maš ti motor za tvojga košta 100 eur, za mojga pa 70 eur :lol: Thanks za info. gandi, maus in She 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Odličen dan Hvala za družbo, slike in prevoz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Hola, hehe, včeraj je blo res luštno, vreme fajn, nekaj časa celo pravo jesensko sonce, da sem kar kvalitetno zašvical no najbolj važno da so gume držale ko pes ježa, zato res škoda da je tisti minidežek ob štirih zmočil pisto, bi z veseljem oddrajsal še en al pa dva sessiona, sem glih prišel v feeling ;-) vsem prisotnim hvala za prijetno družbo Juretu pa še ekstra zahvala za prevoz naše trojke dodajam še nekaj slikc: akcijske so zlo žalostne, ker ste prehitri za trotlbutlzihr fotič morate drugič bolj počasi pelat ko vidte da vas Me2You lovi v objektiv!! PS posebej čestitke kolegu od Danija, ki je peljal 1:10,7 :hooray: gsx750f, dotem, BIZIXXX in 11 others 11 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Za soboto napovedano sonce in 15°C :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Mikavno.. Sam če po pravici povem se nakak nagibam na destinacijo Mölltal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 Mikavno.. Sam če po pravici povem se nakak nagibam na destinacijo Mölltal Smučanje lahko počaka 1 teden :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Me2You Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 @Jure zima bo še ful dolga!! Predolga... Si boš lahko odpustil, da boš smučal, medtem ko bo na Marofu sijal sonček? suzuki, freya in SharpNinja 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 (popravljeno) Kolikor se poznam, se tudi na prvem smučarskem dnevu pretirano ne šparam, tako da ponavadi tudi tam pride do kakšnega drajsanja kolen (neplaniranega in poleg ostalih delov telesa, čelade, itd.. ) Tako, da ne bom preveč pogrešal tega Popravljeno Oktober 26, 2010. Popravil Jure hilton in rumenicestak 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 V soboto se vidimo. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 (popravljeno) svaka čest danas dečku na 636 03. Ljepa agresivna vožnja na 1:10 kolko sam vidio. Simon se pa pela ja. Btw. njegova Ninja je 599. PS posebej čestitke kolegu od Danija, ki je peljal 1:10,7 :hooray: Pa še glede na to, da pride na Marof 1x na leto :notworthy: Popravljeno Oktober 26, 2010. Popravil Dani Petroladdict 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 27, 2010 Deli Objavljeno Oktober 27, 2010 PS posebej čestitke kolegu od Danija, ki je peljal 1:10,7 :hooray: kok pa drgač kej vozte? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 28, 2010 Deli Objavljeno Oktober 28, 2010 kok pa drgač kej vozte? Klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 Nedelja lepš kaže.......gre kdo? Mene mal kolena srbijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 Nedelja lepš kaže.......gre kdo? Mene mal kolena srbijo prosto je, sonce bo, trije pridemo za 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 Pridem mogoče mal zjale past:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 30, 2010 Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Kaj je zdaj racerji, danes bil na marofu, pa nobenega nikjer, al boste jutri tam, bila sta samo moja kolega z r1 in r6, pa 10 supermoto po 13.00 uri, do te ure smo bili popolnoma sami, jutri pa verjetno ponovno ha ha ha !!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Oktober 30, 2010 Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Še dva kandidata za jutri :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 30, 2010 Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Še dva kandidata za jutri :naughty: Kaj je zdaj, si se odločil da greš kolene brusit gor !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Oktober 30, 2010 Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Kaj je zdaj, si se odločil da greš kolene brusit gor !!! Bom poskusil,garantiram pa ne ,prideš ti tudi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 30, 2010 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Hola mojster, no le pridita, vreme bo fajn, družba tudi blu, dotem, Milunka in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 30, 2010 Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Bom poskusil,garantiram pa ne ,prideš ti tudi? Kaj se zdaj zgovarjaš ha ha, mogoče se pa vidimo !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Oktober 30, 2010 Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Hola mojster, no le pridita, vreme bo fajn, družba tudi lepo,lepo,da se vidmo po dolgem času maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Oktober 30, 2010 Deli Objavljeno Oktober 30, 2010 Malo utrinkov !! casper7 in She 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se