Sajoo Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 ja no ma se nemorm učit cele dneve se je treba mau sprostit...
smasher Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 (popravljeno) Kdaj si bik tam okoli črnega kala? Ki jst sm vidu enga modrega bandita s tablico PO (samo se ne spomnem kje točno) pa še 2 ful naložena poljaka Popravljeno September 3, 2013. Popravil smasher
Sajoo Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 moder bandit s tablico PO sm js biu sm pa med 8.30 pa 9 uro tam nekje...
'.' Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 Je blo kr fajn, drugic se morda tudi na pijaci ustavim, za zdaj mi bol pase na vrhu bulit v naravo in se smilit sam sebi :}
GKeko Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Bil in čakal če pride kdo in se javi da plačam kafe ;-) Nobenega korenjaka
smasher Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 (popravljeno) Kako nikjer nobenga? Ene 10 do petih pr vikiju modr SV in dve črne zadeve, 10min kasneje (tok da sm šou mal pogledat razgled nad kamnolom) cela gužva pr vikiju, in eni še kr noreli ke. (ne me držat za besedo ma se mi zdi ob 17h pred burgerjem se vedno uni 3je, 2črna in modr sv, potem neki belega možno da fejzrca-(špičaste bele plastike pa še ene 2 ki sta auspuhe kazala cesti in en čoperček je biu še 50m nižje na ovinku) Tko da kaj je u petek ob 5h kakšn posvet tam? Al sam hvaljenje kdo bol nagne? Ps:Gkeko, kaj si šel morda mimo petrinj ? Popravljeno September 6, 2013. Popravil smasher
'.' Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Gkeko je skoraj placal racun, smasher je bil viden, moder SV je od kolega, črna zadeva je bila pa moja
GKeko Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Gkeko je skoraj placal racun, smasher je bil viden, moder SV je od kolega, črna zadeva je bila pa moja Ja si se javil ko sem šel vstran ;-) Si mogo prej kaj rečt, sem bil kr nekaj časa tam :-P Ps:Gkeko, kaj si šel morda mimo petrinj ? Ja ko sem se vračal iz PO proti KP. Nekje ob 16.00uri.
smasher Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Gkeko je skoraj placal racun, smasher je bil viden, moder SV je od kolega, črna zadeva je bila pa moja a, sm se trudu prepoznat uno črno zadevo pred Svjem sm še mal glavo nazaj obračau pol sm pa raje naprej gledau (kaj pol govoriš da maš neki šajni .. skoz črno šipco od čelade nism nič šajni vidu sam črne plastike )
smasher Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 Dans 2x klukca, kaj so dans med 17h in 18h dajali kej zastojn al kakšna akcija plača 1 pijejo 3je? Tolk motorjeu da mi je zmankalo prstou zaštet :-D
Cartman Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 pock. mislim da je ziunorc s sjebano ciklistiko odpelal isto minuto ko sva z mojo parkirala. Zlatana smo pogresali. Zivnorc in trebor 2
DAMI34 Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 pock. mislim da je ziunorc s sjebano ciklistiko odpelal isto minuto ko sva z mojo parkirala. Zlatana smo pogresali. je bil, prek ko smo ostali pršli z zjebanmi ciklistikami. Ciklistike je pozdravu in pol je zginu...verjetno kolenčkat na ride trebor in Zivnorc 2
MARE 65 Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Jest tud v gužvi na kalu...
Zivnorc Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Kljub dieti pohrustal Vikiburgerja. Pa se zastonj je bil.... Ja, bil sem gor s ciklistko in je bila naštelana... trebor in DAMI34 2
MARE 65 Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Kljub dieti pohrustal Vikiburgerja. Pa se zastonj je bil.... Ja, bil sem gor s ciklistko in je bila naštelana... Ma jebeš dieto, če od zjutraj do popoldne nič ne ješ, kako je padel hamburger na plodna tla
Kmet2 Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Biu,vidu,šu DAMI34 in trebor 2
Terminator Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Fočk na gor with Yellow Porsche. Kr neki motoristov parkiranih...
MARE 65 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Fočk na gor with Yellow Porsche. Kr neki motoristov parkiranih... A potem si nas ti podil proti Divači ?
Terminator Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 A potem si nas ti podil proti Divači ? Sej bi mi lahko ušli, ;-)... trebor 1
MARE 65 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Sej bi mi lahko ušli, ;-)... Saj tud smo
Terminator Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Saj tud smo Prehitevanje čez polno ne šteje. :grrr
giro Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 4 x Fočk za petek (alpa 8x, kokr uzameš). Zakon
DAMI34 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Viki dopolnil ponudbo (za Mausa spešl) Zivnorc in trebor 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se