'.' Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Groza, prve napovedi da bo oblacek zakril nebo pa celotna Kalska elita pospravi svoje konjicke. Da je situacija še slabša je pred vikijem na nas metal slabo luc osamljen 50 kubicni sesalec. (hec, da ne bo kdo resno vzel : p) trebor 1
MARE 65 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Prehitevanje čez polno ne šteje. :grrr Saj bi šli na avtocesto, sam pol bi nas pa nažgal :hooray:
Terminator Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Saj bi šli na avtocesto, sam pol bi nas pa nažgal :hooray: :-). Fajn je bilo... A tvoj friend je imel Monstra? Tisti, ki je imel pa sopotnico (ni bil z vami) je pa letu po ravnicah pol pa res štrikal čez ovinke.. .:-0!
MARE 65 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 :-). Fajn je bilo... A tvoj friend je imel Monstra? Tisti, ki je imel pa sopotnico (ni bil z vami) je pa letu po ravnicah pol pa res štrikal čez ovinke.. .:-0! Frend ima Diavela, solidna zadeva, tudi odlično ga peljje, čeprav ga vedno zezamo, da je zraven dobil še "pametni telefon", da ima gor naložena servisna navodila, Ja dečko s sopotnico je bil precej hiter, ampak se mi zdi, da malce nesiguren, je imel v enem zelo blagem ovinku precej težav, ni to kritika, ampak s sopotnico se jaz tega ne bi šel. Terminator in trebor 2
maus Objavljeno September 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2013 sobota in nedelja ... FOČK :krneki: DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 sobota in nedelja ... FOČK :krneki: Ne vela in pika
maus Objavljeno September 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2013 Ne vela in pika japavela nooooooooooooo :glare: cikadina 1
Kmet2 Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 japavela nooooooooooooo :glare: Prov ,naj ti bo,sam si dolžen sladoled :yes: maus 1
Terminator Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 Frend ima Diavela, solidna zadeva, tudi odlično ga peljje, čeprav ga vedno zezamo, da je zraven dobil še "pametni telefon", da ima gor naložena servisna navodila, Ja dečko s sopotnico je bil precej hiter, ampak se mi zdi, da malce nesiguren, je imel v enem zelo blagem ovinku precej težav, ni to kritika, ampak s sopotnico se jaz tega ne bi šel. Ja, tvoj friend je lepo in hitro polegal čez ovinke. Ti tudi. Dečka pa sem odstrelil že predno smo se srečali pa me je potem v prometu skenslal, (če se ti na regionalki spredaj naserje 5 avtomobilov - brez varnostne razdalje - ala naša četica koraka, je motor še vedno zakon :-)). Svoji sopotnici pa sem isto razlagal, da jaz ne bi bil dečkotova sopotnica. :grrr . trebor 1
maus Objavljeno September 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2013 sobota ... POČK :krneki: DAMI34 1
smasher Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 danes 2x, nobenga motorja pri vikiju med 12 in 13h.... (srečau pa nekoga v kopru na ta športnem beeemveeeju z ušesi na čeladi )
BREITNER Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Črni Kal .... mi je šlo kar na smeh v sredini avgusta, ko sem srečal ravno tri motoriste, ki so prihajali iz smeri Kopra in zapuščali AC za Črni Kal (verjetno so šli k Vikiju). Zakaj na smeh? Zato, ker so se vozili po AC v majicah brez rokavov in kavbojkah. Ponavadi so to takšni, ki zagovarjajo oh in sploh moto opremo, po ACju pa se vozijo v majicah. Kdo je bil, kakšni motorji so bili bi zdaj res težko rekel, se mi je pa zdelo res butasto, da se človek vozi po ACju tako oblečen in to vsi trije (ostala dva sta imela majice kratek rokav).
tintin Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 ah ne sekirej se.. Jih bo že pamet srečala
'.' Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 ah ne sekirej se.. Jih bo že pamet srečala al pa asfalt. trebor 1
tintin Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 saj to.. Al asfalt al pa reuma .. Posledično pamet
maus Objavljeno September 17, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2013 Črni Kal .... mi je šlo kar na smeh v sredini avgusta, ko sem srečal ravno tri motoriste, ki so prihajali iz smeri Kopra in zapuščali AC za Črni Kal (verjetno so šli k Vikiju). Zakaj na smeh? Zato, ker so se vozili po AC v majicah brez rokavov in kavbojkah. Ponavadi so to takšni, ki zagovarjajo oh in sploh moto opremo, po ACju pa se vozijo v majicah. Kdo je bil, kakšni motorji so bili bi zdaj res težko rekel, se mi je pa zdelo res butasto, da se človek vozi po ACju tako oblečen in to vsi trije (ostala dva sta imela majice kratek rokav). Italjani :krneki:
Kmet2 Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 Maš tud slovenskih italjanov dost :grim trebor, Zivnorc in maus 3
MARE 65 Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 Italjani :krneki: Maš tud slovenskih italjanov dost :grim Ha zadnjič v grosuplju skupina enajstih takih bajkerjev iz NL, prvi je vozil s čikom v ustih, najboljša fora pa je bila, ko je na prehodu za pešce stala Pia (striptizeta) in bi kmalu imeli nalet enajstih motorjev trebor, Kmet2, pik1 in 3 others 6
hajoktejn Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 (popravljeno) Ha zadnjič v grosuplju skupina enajstih takih bajkerjev iz NL, prvi je vozil s čikom v ustih vidu - CARJI !!!!! oprema je za pusije :grim Popravljeno September 17, 2013. Popravil hajoktejn trebor in Kmet2 2
BREITNER Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 ah ne sekirej se.. Jih bo že pamet srečala Saj se ne sekiram, ampak človek se spomni, kako nekateri opevajo super duper opremo, potem pa se po ACju k Vikiju vozijo v majicah brez rokavov. Saj pravim, da težko bi rekel, kakšen motor ... se mi zdi, da Z750 bele barve. Kot je nekdo napisal ... prižge cigareto na motorju in je v kratki majici; Moj znanec si tudi na čoperju naštima glasbo, obleče majico ter usnjen lajbič, si prižge cigareto in se odpelje v bližnji kafič na pir. Ne moreš se pa z Z750-ko po ACju vozit v majici in kavbojkah, halooo!
GKeko Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 vsi skupaj ste Lahko se tud samo v gatah vozi če se hoče, posledice nosi vsak sam.
Sajoo Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 Počk včeraj Za nazaj pa kontrola nad crnim kalom in dobu nagrado zarad tega k nism meu dusilca '.' in Kras 2
GKeko Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 Počk včeraj 20130916_120046.jpg Za nazaj pa kontrola nad crnim kalom in dobu nagrado zarad tega k nism meu dusilca 20130916_122657.jpg 200eur v 16dnevih?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se