Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 3, 2014 (popravljeno) počk z Barako Popravljeno Maj 3, 2014. Popravil DAMI34 Ninč., Bubu25, trebor in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 4, 2014 Deli Objavljeno Maj 4, 2014 POČK DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 4, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2014 POČK Ihr*, DAMI34 in motozajebant 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 Danes na Kalu šou nekdo po tleh, Honda kolker vem. Kdo od tle ? ps. POČK Ihr* 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 5, 2014 Deli Objavljeno Maj 5, 2014 POČK tudi jaz... OnTheBike, si nam pustil celo premoženje tam, naslednjič ne nosi denarnice ssabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Počk včeraj Kras, DXR16, Funkster in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 6, 2014 Deli Objavljeno Maj 6, 2014 Danes na Kalu šou nekdo po tleh, Honda kolker vem. Kdo od tle ? ps. POČK Ja črna CBR... mi smo bili na kavi sta se priganjala gor pa dol z novo R6... potem sta se vstavla in ko smo mi štartali gor obrnit sta šla za nami in obrnla prej in ko sem prišel dol so že pobirali dele... Voznik je cel motor se bo že porihtal to je glavno nobenemu nič hujega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Počk DAMI34, Kras, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 (popravljeno) Počk tudi jst Ena punca na Suzukiju SV je bla. Z glasnim izpuhom, v družbi enih mladeničev. Mogoce s foruma? Popravljeno Maj 8, 2014. Popravil bojevnik88 Ihr* in Kras 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Js, Ihr, pa še par kolegou. Kras in Ihr* 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Aja. No zdaj vsaj vem kdo je kdo. Drugic castim kafe. Jst sm sedel pri sosednji mizi. Črna tuta. Ihr*, Kras in Bear 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Aja. No zdaj vsaj vem kdo je kdo. Drugic castim kafe. Jst sm sedel pri sosednji mizi. Črna tuta. drugič kar prisedi, nismo tko grozni kot zgledamo hihi Kras 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Drugič se sam usedi zravn, smo fajn čeprou se nas eni bojijo. :grim No zdej se vsaj na videz poznamo za neslednjič. Kras in Ihr* 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Ja jz sm bolj bojazljive sorte,sam firbčen pa ko baba gasperX, pik1, jany in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Zmenjeno. Kras 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Zmenjeno. Ja dej prsedi naslednič bova bla dva szi Krasa pa bova mal obalčane hecal, še posebi Bear-ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Ja jz sm bolj bojazljive sorte,sam firbčen pa ko baba ... a grem lahko tud jest kdaj z vami ???? :krneki: ... da ne bom skoz sam ???? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Ja dej prsedi naslednič bova bla dva szi Krasa pa bova mal obalčane hecal, še posebi Bear-ja A si ti sedel zraven Ihr* ? Ne vem keri si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 ... a grem lahko tud jest kdaj z vami ???? :krneki: ... da ne bom skoz sam ???? ma pridite vsi, en nej še roštilj prinese in bo najbolše A si ti sedel zraven Ihr* ? Ne vem keri si. jap, Kras zraven mene, Bear nasproti maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 No zdaj mi je jasno vse. Naslednjic me pa pocukajte za rokav, v primeru da me spomin pusti na cedilu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 No zdaj mi je jasno vse. Naslednjic me pa pocukajte za rokav, v primeru da me spomin pusti na cedilu. ti bomo zagrozili z noži da prisedi ja hihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 (popravljeno) Ne bo treba :D Popravljeno Maj 8, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Zdej pa viden bear pa ihr če se ne motim ? Lahko bi tej redni se zmenli pa zbrali skupaj na kafeju ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bubu25 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Videna ihr* in bear na rižani..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 js sm tudi redn, ampak nism še zaštartal letos :-) cikadina in jany 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se