Greencaj Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 On 9. 7. 2016 at 5:49 PM, Bear said: @Greencaj viki ? Evo, 10 dni kasneje ti odgovarjam Bear. Ja, ob keri uri? SANJIN-MIXON in C eagle 2
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Zdaj ko je naš @Ciko86 na dopustu je črni kal premalo zelen in kawajamajov ☺ DAMI34, C eagle, KARMEN1 in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Malo zelenila z dopusta C eagle, DAMI34, SANJIN-MIXON in 5 others 8
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 To smo čakali. Bravooooo. Upam da uživata na polno. Lepo se imejta ☺ @maus tebe pogrešamo ☺ maus 1
maus Objavljeno Julij 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 9 urami, SANJIN-MIXON pravi: To smo čakali. Bravooooo. Upam da uživata na polno. Lepo se imejta ☺ @maus tebe pogrešamo ☺ sj pridem noooo SANJIN-MIXON, KARMEN1, C eagle in 1 other 4
Bear Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 20 hours ago, Greencaj said: Evo, 10 dni kasneje ti odgovarjam Bear. Ja, ob keri uri? danes ob cca 5 SANJIN-MIXON 1
C eagle Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 mogočejaztudi@press Bear in SANJIN-MIXON 2
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Tud jst. Mam nove contyatack 3 gumice. Pa da vidmo kako se obnesejo. maus, Bear in SANJIN-MIXON 3
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Lepo vas je bilo videt, tebe @Bear pa sploh. Počk. Krst novih gum ratalo Je kr šlo. Drži ko svinja he he he. maus in C eagle 2
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 11 urami, SANJIN-MIXON pravi: Lepo vas je bilo videt, tebe @Bear pa sploh. Počk. Krst novih gum ratalo Je kr šlo. Drži ko svinja he he he. limajo ane ane tut sam jih vozim Bmflar in SANJIN-MIXON 2
StaraFeltna Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Včerjašnji polapočk ker sem šel le mimo do postojne. Na OMV postojna je bilo praktično suša sva s kolegom rekla pa gremo na kafe k postojnski jami. Epilog: 2,5€ za kavo pa še oceno bi ji dal 4/10. Ne vidijo me več. Še za WC moraš plačat oz. ni jasno kako prideš do ključa sicer. C eagle, SANJIN-MIXON in KARMEN1 3
C eagle Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 2 urami, StaraFeltna pravi: Včerjašnji polapočk ker sem šel le mimo do postojne. Na OMV postojna je bilo praktično suša sva s kolegom rekla pa gremo na kafe k postojnski jami. Epilog: 2,5€ za kavo pa še oceno bi ji dal 4/10. Ne vidijo me več. Še za WC moraš plačat oz. ni jasno kako prideš do ključa sicer. Zato pa se jaz ponavadi ustavim na OMW-ju...in to povsod v Sloveniji... Zmeraj prijazni in zmeraj dobro ... Lp, C eagle SANJIN-MIXON 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 4 urami, StaraFeltna pravi: Včerjašnji polapočk ker sem šel le mimo do postojne. Na OMV postojna je bilo praktično suša sva s kolegom rekla pa gremo na kafe k postojnski jami. Epilog: 2,5€ za kavo pa še oceno bi ji dal 4/10. Ne vidijo me več. Še za WC moraš plačat oz. ni jasno kako prideš do ključa sicer. Tam kupiš nekakšen kupon, s katerim greš lahko na wc, potem pa ga še uporabiš pri kateremkoli nakupu. Neka čudna finta........ SANJIN-MIXON, Bmflar, StaraFeltna in 1 other 4
StaraFeltna Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 (popravljeno) Pol pa me res ne vidijo več. V stilu: Imate špar kartico? Ne. Bi jo imeli? tudi ne... Zakaj pa ne? vam jo naredim takoj... Poglejte, ali mi date popust ali pa ne, ne silite mi nosit to kramo naokoli ali pa tačit na telefon ipd... Bi kar zadavil te bistroumneže ki so pugruntali te kartice zvestobe, kupončke, mojih 10... Akcija samo za imetnike bizbaubau kartice... In pol čakaš penzionerja ki razmišlja da bi naredil še n-to kartico ker je nevedoč kupil izdelek v akciji in čakaš potem da izpolne kartico za tisti megapopust za katerega še vedel ni. Popravljeno Julij 24, 2016. Popravil StaraFeltna
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Počk z mojo pupo C eagle in maus 2
maus Objavljeno Julij 24, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Poćk z mojo ninđo Bmflar, SANJIN-MIXON in DAMI34 3
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Bla bla bla, zanima nas stanje na črnem kalu. Srečal sem policista z dolgo brado in brki ga pozdravil on pa nič. Parkiran je bil kjer palca mož straši pri prehodu za peśce
maus Objavljeno Julij 24, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 pred 1 minuto, SANJIN-MIXON pravi: Bla bla bla, zanima nas stanje na črnem kalu. Srečal sem policista z dolgo brado in brki ga pozdravil on pa nič. Parkiran je bil kjer palca mož straši pri prehodu za peśce js nism nubenga policaja vidu na kalu ... upam, da oni niso mene vidl SANJIN-MIXON in Bmflar 2
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 24, 2016 Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Bilo je okoli pete popoldan maus 1
StaraFeltna Objavljeno Julij 26, 2016 Opozori Objavljeno Julij 26, 2016 Lih v info tistim ki smukate v okolici. Včeraj ob 7:10 cca je bila nesereča in po poškodbah sodeč je lahko bil enoslednik kar se je zaletelo v avto. Kakorkoli, prišlo je do razlitja tekočin po cestišču. Lokacija je šikana med razcepom Bertoki/Prade proti Kopru (škocjanski zatok). Svetujem previdnost saj je včeraj lih malo razmočla mala nevihta in zna bit štala. Problematičen je pas smer proti Kopru (če že). Da ne bo kdo celil rane brezveze v vrhuncu sezone... Greencaj 1
Popularna objava SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 26, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2016 Hvala za inf. in za skrb, takšnih je malo. aja pa da še sam pripomnem. Par dni nazaj sem se z avtom peljal po cesti proti črnem kalu kjer je dvopasovnica navzgor in opazil na sredini pasa dolgo en meter letev debelo cca 10*10 cm. In to v najlepšem nepreglednem malo v desno kjer vozimo po večini po notranjem pasu kot na prehitevalnem. Kjer je biko mogoče sem polkrožno obrnil in se ustavil z vsemi 4 smerokazi pred oviro. Za menoj se je že pripeljal vendar počasi motorist in videl kaj počnem. Dvignil palec in odpeljal naprej. Pobral sem letev in šel naprej. Verjetno je bil motorist zadovoljen z mojim namenom, nehote vedoč, ker sem bil z avtom da sem samo šofer in ne tudi sam motorist. nisem jezen na tistega kateremu je padla letev, ampak tisočim drugim ki so samo peljali mimo. In naj mi ne reče slučajno kdo reče mu je glih padlo. Tega je ogromno in moramo biti previdni vsi ki smo udeleženi v prometu. Sorry da sem zatežil ampak me skrbi za varnost nas vseh XTR, Joker, KARMEN1 in 10 others 13
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se