DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 59 minutami, KARMEN1 pravi: Se boš uspel vsaj vsest na posteljo ? Usedem že, do okna pa ne, edin posteljo mam električno pa se dvignem, sicer me pa v par dneh selijo v staro goro, ker cca 10-14 dni še ne smem hodit. Le stojim lahko na obeh nogah maus, KARMEN1 in bobi1001 3
KARMEN1 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 No, pa boš našpičil uha . bobi1001, maus in DAMI34 3
StaraFeltna Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Se vidimo kmalu na kalu a ko ugotovim kako pripeljati iz LJ novo pridobljeno zverco (ja, je hornet 900 kajpadruzga). Če kdo ve za kakšno dušo ki to izpelje profi in ekonomično/solidarno in mu relacija diši (LJ-KP) naj me prosim kontaktira. (se razume, da ne zastonj nebi pa rad zapravil bogastva.)
Ciko86 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Se vsedem na njo in ti jo pripeljem Kmet2, StaraFeltna in KARMEN1 3
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 6 minutami, Ciko86 pravi: Se vsedem na njo in ti jo pripeljem itak ... zakaj komplicirat KARMEN1 1
StaraFeltna Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 23 minutes ago, Ciko86 said: Se vsedem na njo in ti jo pripeljem Gume so neprimerne za tako nizke temperature skoraj plastika so, akumulator moram nabavit (kar pa ni noben problem). Če prevzameš odgovornost in še bolj pomembno res želiš (po moje si bolj dobrodelna duša kot pa da je želja v mrazu vozit horneto 900) ti zmrzovanje do Kopra kar prepustim. Na vikiju dobiš še malico pa celosezonski ambonma na kavo ob snidenjih. (če bo le teh malo pa se bolje skoordinirava). Edina stvar ki me odvrača da to osebno storim so gume (no ja temperature tudi niso z prehvalit a opremo ki imam bi zdržala to b.p.) Pa agregata s takim navorom nisem vajen. Nebi rad podcenjeval zlasti s tako obutvijo ali po domače nečem škifo prve vožnje. maus in bobi1001 2
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 15 minutami, StaraFeltna pravi: Gume so neprimerne za tako nizke temperature skoraj plastika so, akumulator moram nabavit (kar pa ni noben problem). Če prevzameš odgovornost in še bolj pomembno res želiš (po moje si bolj dobrodelna duša kot pa da je želja v mrazu vozit horneto 900) ti zmrzovanje do Kopra kar prepustim. Na vikiju dobiš še malico pa celosezonski ambonma na kavo ob snidenjih. (če bo le teh malo pa se bolje skoordinirava). Edina stvar ki me odvrača da to osebno storim so gume (no ja temperature tudi niso z prehvalit a opremo ki imam bi zdržala to b.p.) Pa agregata s takim navorom nisem vajen. Nebi rad podcenjeval zlasti s tako obutvijo ali po domače nečem škifo prve vožnje. Če ne bo Ciko ...ti pripeljem jaz ,noben problem ! KARMEN1, StaraFeltna, ukica in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Se mi je kar zdelo, da bosta vsaj dva kandidata . maus in Kmet2 2
StaraFeltna Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) Ni zastonj. Plačan je s podkupnino, past pa ne smeš. (in transport domov v 4 kolesnem čudu z gretjem) Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil StaraFeltna Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 2 minutami, StaraFeltna pravi: Ni zastonj. Plačan pa past ne smeš. lahko padeš,sam ti pol kupnino vrnem KARMEN1 1
StaraFeltna Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ne pa ne, past ne smeš. Res bi mel ta motor. Cela štala dobit solidnega (za bit 10 let star) pa to še za razumen dnar in v Sloveniji. Če prav pomislim bi skoraj šel še malo loto pskusit... Aja opremljena je z Leovince izpuhi (trenutno so db-killerji še zunaj) tako, da za tiste s slabim srcem ni... (ko sem čačkal ročko in uteži na krmilu sem pomotoma cuknil po gasu na ene 5 jurjev in sem skoraj dobil črtico v gatah pa nisem pussy sorte (al pa se le tolažim)... samo res ni za bit 40cm stran pa šarit po gasu brez čepov v ušesih). Čeprav nisem ljubitelj glasnih dimnikov zvok kar ogreje srce tudi pri 0 stopinjah. Vidim da Kmet(čka) logika tu deluje ali pa je to zimo nekomu dolgčas. Sta res oba za štos? Rizik je realen nagrada pa skromna in bolj za tiste ki jim im do materialnosti ni, nahraniti malo duše pa želodec pa bi kar šlo.
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 2 minutami, StaraFeltna pravi: Ne pa ne, past ne smeš. Res bi mel ta motor. Cela štala dobit solidnega (za bit 10 let star) pa to še za razumen dnar in v Sloveniji. Če prav pomislim bi skoraj šel še malo loto pskusit... Aja opremljena je z Leovince izpuhi (trenutno so db-killerji še zunaj) tako, da za tiste s slabim srcem ni... (ko sem čačkal ročko in uteži na krmilu sem pomotoma cuknil po gasu na ene 5 jurjev in sem skoraj dobil črtico v gatah pa nisem pussy sorte (al pa se le tolažim)... samo res ni za bit 40cm stran pa šarit po gasu brez čepov v ušesih). Čeprav nisem ljubitelj glasnih dimnikov zvok kar ogreje srce tudi pri 0 stopinjah. Vidim da Kmet(čka) logika tu deluje ali pa je to zimo nekomu dolgčas. Sta res oba za štos? Rizik je realen nagrada pa skromna in bolj za tiste ki jim im do materialnosti ni, nahraniti malo duše pa želodec pa bi kar šlo. Eh jaz ne rabim nobenega plačila ,vozil bi se ker imam 1190 v Kočevju in neregistriran ,1050 je pa pri servisu kjer ga modificiram Hornetko sem vozil pa samo 600 in iz čiste radovednosti bi zapeljal dol do Kopra ,mraz ,sneg in ostalo mi ne predstavlja ovir. KARMEN1, Bmflar, maus in 3 others 6
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 sj ni umetnost hornetke vozt ... prva pa na zadno, druga pa na zadno, tretja pa na zadno in če ti rata do četrte brez grmoula, si zmagovauc Kmetu bi popolnnoma zaupu tvoj motor bobi1001, DAMI34, cikadina in 2 others 5
dlicen Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 1 hour ago, StaraFeltna said: Na vikiju dobiš še malico pa celosezonski ambonma na kavo ob snidenjih. Za ceno sezonskega abonmaja na črnokalsko kavo po mojem dobiš izredni prevoz, komplet s šleperjem in dvema avtoma z lučkami. '.' in cikadina 2
Ciko86 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ma ni hudega dej..ce se vozim vsak dan bi ja zdrzu urco iz lj...upalis po avtocesti in je... KARMEN1 in DAMI34 2
StaraFeltna Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 36 minutes ago, dlicen said: Za ceno sezonskega abonmaja na črnokalsko kavo po mojem dobiš izredni prevoz, komplet s šleperjem in dvema avtoma z lučkami. Ni res, ker me skoraj nikoli ni gor. Pa si mi pokvaril umazan trik. Saj ne (vsaj umazano nisem razmišljal), samo zaradi obveznosti, ženinega dela in šole hkrati je že luksuz it do kala in nazaj... lani bil gor 7x pa se vozim nekje 9 mesecev na leto... če pa grem na ušitkarsko vožnjo me ne zanese vedno na tisto stran... ob vikendih pa se iskreno bojim kamikazejev ki bi se ušteli ravno ko se jaz cjazim. No kmet2 pa dejva prek ZS da ne KALimo teme. bobi1001 in Kmet2 2
jany Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ne se bat kamikaz, mene še nobene ni bilo strah, bolj se bojim tistih ki se samo delajo in mislijo da zmorejo bit kamikaza vsaj tam mimo kjer jih vidijo ukica, Kmet2, bobi1001 in 1 other 4
Popularna objava Ciko86 Objavljeno Januar 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Missione compiuta Kmet2, Joker, DXR16 in 7 others 10
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred eno uro, Ciko86 pravi: Missione compiuta Cikoooo si se druuuuu ko vrag, cela bolnica je slišala, od vibracij mi je vrglo medenico na svoje mesto. HVALA maus, Kmet2, KARMEN1 in 10 others 13
StaraFeltna Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ciko in kmet hvala za ponujeno pomoč a žena je proti. In za met mir v bajti bom moral drugače. Karmen že pozna situacijo. Strup je v malih bočkolah prawjo. V nesreči se mi sreča nasmehne. Naslednji teden grem s sosedom fetišistom na enduro ki je v zadnjem letu priperljal vsaj 6 motorjev na obalo in mu je mala malca. Ko neveš kaj bi, te reši sosed (na srečo nimava krav). Kupil si je nek ameriški pickup ki je menda kos vsemu. Hvala obema, kava pa vama ne uide tako al tako in neglede. Čisto pozabil sem nanj oz se niti ne druživa je pa fajn dečko, tako bom delal popravni izipit. Kmet2, maus in KARMEN1 3
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Sej ji neb nč hudga storu no sam da si rešu jany, maus in StaraFeltna 3
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 js bi pa res full zaupu kmetu tvoj motor ... po kalu men tut kavo, ker same dobre predloge predlagam KARMEN1, StaraFeltna, cikadina in 2 others 5
StaraFeltna Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 Ti si z ljubljane. No nej bo pridi... maus in Kmet2 2
Ciko86 Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Ob 1/7/2016 at 19:06, DAMI34 pravi: Počk..ma kaj mi to krneki citira KARMEN1, maus, jany in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se