maus Objavljeno Februar 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2016 pred 2 urami, Ciko86 pravi: Danes ni blo cajta za kolenckat...,ce mi pa kdo jutri prinese kake drsnike na vikija mu jih z veseljem zdrsam... moji so zal ze prevec obrabljeni škrtica kup si jih ... sj so 30 € iskrceeeeeeeeeeee jany in Bmflar 2
gretzky Objavljeno Februar 4, 2016 Opozori Objavljeno Februar 4, 2016 pred 2 urami, Ciko86 pravi: Danes ni blo cajta za kolenckat...,ce mi pa kdo jutri prinese kake drsnike na vikija mu jih z veseljem zdrsam... moji so zal ze prevec obrabljeni A jih imaš na kavbojkah?
Ciko86 Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Ni se sezona za nove drsniķe..na kavbojkah jih pa ne rabim drsam s kolenom itak se koza zaceli,kombinezon pa je druga storija mi ga je zal jany in gretzky 2
KARMEN1 Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 POČK A kolektorji???????? Šajnajoooooo maus, maxxa, Igi Pop in 6 others 9
jany Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 pred 57 minutami, KARMEN1 pravi: POČK A kolektorji???????? Šajnajoooooo uuu lepooo Z čim si čistila kolektorje ? Bmflar in KARMEN1 2
Bear Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Vlado vedno lahko pridš do mene, ti js posodim en motor
StaraFeltna Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 On 17. 1. 2016 at 9:45 PM, Kmet2 said: 4 hours ago, jany said: uuu lepooo Z čim si čistila kolektorje ? Baby robčki. Polirna pasta in al so končno že izumili nekaj za brez truda?
jany Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 pred 8 minutami, bojevnik88 pravi: Katerega? Sej je reku motor, kolikor vem ima Yamaho samo eno Pravkar, StaraFeltna pravi: Baby robčki. Polirna pasta in al so končno že izumili nekaj za brez truda? uhh ti si za kamelami zdej majo top shop top s**t razne mazalice in podobno Pri goldiju sem videl da reklamira neko novo sredstvo da z zelo malo drgnjenja pridejo kolektorji lepi StaraFeltna 1
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 pred 6 urami, maus pravi: x 2 Bmflar 1
StaraFeltna Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 53 minutes ago, jany said: Sej je reku motor, kolikor vem ima Yamaho samo eno uhh ti si za kamelami zdej majo top shop top s**t razne mazalice in podobno Pri goldiju sem videl da reklamira neko novo sredstvo da z zelo malo drgnjenja pridejo kolektorji lepi Morda res... tudi dišim po kamelah ko se moji kolektorji spet svetijo... Ko me žena razp**** dobim dovolj energije da zadevo naredim v 0 v dobre pol urce. Po novem sem našel en metal poliš neke fireme nigrin in dela. No ja potiš se že ko črnc... jany 1
KARMEN1 Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Bluing remover od Autosol, nekaj krpic in malo truda. Rezultat je bleščeč jany, bobi1001, Bmflar in 1 other 4
Kras Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Prva vožnja letos Itak do Vikija na kafe po offroadu in gas domov. Kmet2, bobi1001, DXR16 in 6 others 9
jany Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 pred 4 urami, KARMEN1 pravi: Bluing remover od Autosol, nekaj krpic in malo truda. Rezultat je bleščeč E to sem videl pri goldiju. Kje si nabavila ? KARMEN1 1
StaraFeltna Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 Je to hec? Zakaj se jaz sploh Ciko86 in gretzky 2
Ciko86 Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 Vsake toliko pa je le treba kaj Vsake toliko pa je le treba kaj KARMEN1, Bmflar in jany 3
KARMEN1 Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 pred 9 urami, jany pravi: E to sem videl pri goldiju. Kje si nabavila ? Pri Goldiju Še ena od blizu: maxxa, Bmflar in jany 3
StaraFeltna Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 1 hour ago, Ciko86 said: 41 minutes ago, KARMEN1 said: Pri Goldiju Še ena od blizu: Kdo je Goldi? Pa še vprašanje... so bili samo malo zlatkasti pa rahlo mat ali si mela anka kej škovac zapečenih gor? Globlje ni šlo? Mislim s ščetko nebi šlo? Sej ne da mora bit v 0 ma veš ku pravijo če je nekaj vredno delat je vredno naredit do konca. (Nevem če se bi meni dalo sicer)
jany Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 pred 1 uro, StaraFeltna pravi: Kdo je Goldi? Pa še vprašanje... so bili samo malo zlatkasti pa rahlo mat ali si mela anka kej škovac zapečenih gor? Globlje ni šlo? Mislim s ščetko nebi šlo? Sej ne da mora bit v 0 ma veš ku pravijo če je nekaj vredno delat je vredno naredit do konca. (Nevem če se bi meni dalo sicer) goldi motorsport trgovina. Globlje kam ? Še iz znotraj ? KARMEN1 1
StaraFeltna Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 18 minutes ago, jany said: goldi motorsport trgovina. Globlje kam ? Še iz znotraj ? Pacek! Mišljeno je bilo tudi del kjer je pretvorba 4 v 2 in 2 v 1 do lonca... (v stilu ne pometi pod predpražnik)
sayo Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 Autosol dobiš tudi tukaj: https://www.mimovrste.com/ostala-cistila/autosol-cistilo-izpuha-autosol-bluing-remover StaraFeltna 1
jany Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 pred 4 minutami, StaraFeltna pravi: Pacek! Mišljeno je bilo tudi del kjer je pretvorba 4 v 2 in 2 v 1 do lonca... (v stilu ne pometi pod predpražnik) Pomojem je potrebno že pobrat dol komplet krivine
KARMEN1 Objavljeno Februar 6, 2016 Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 Pripravljeni za MK Red eye winter party bobi1001, Ferrarist, Ciko86 in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se