StaraFeltna Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 1 hour ago, DAMI34 said: KTM ima vgrajen ravnalnik asvalta, MSC se imenuje. Le pazi se, uno čudo ki si nabavil ima toliko elektronike da se že skoraj samo pelje! Da ne boš igric igral med vožnjo na števcu. DAMI34 1
jany Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 pred 1 minuto, StaraFeltna pravi: Le pazi se, uno čudo ki si nabavil ima toliko elektronike da se že skoraj samo pelje! Da ne boš igric igral med vožnjo na števcu. Pri tistih konjih in navoru bi me bilo bolj strah če nebi imele elektronike sploh kakšen italjanček bi verjetno šel nakratko skozi vikija v spodnji črni kal
StaraFeltna Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 (popravljeno) 7 minutes ago, jany said: Pri tistih konjih in navoru bi me bilo bolj strah če nebi imele elektronike sploh kakšen italjanček bi verjetno šel nakratko skozi vikija v spodnji črni kal Sigurno, še na mojemu bi mel vso to "šaro" z veseljem. Italjankči še z vsem tem grejo in z šlapami, kratkimi hlačami in fancy usnjeno jakno. Pravi spektakel. Občasno sm videl enega na vikiju ki vedno pride v usnjeni modri jakni, spodnjem delu trenerke in enih casual supergah. Na solidnem cestaku. Ni barilla, morda celo moj sosed... Popravljeno Februar 19, 2016. Popravil StaraFeltna
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 pred 11 minutami, StaraFeltna pravi: Le pazi se, uno čudo ki si nabavil ima toliko elektronike da se že skoraj samo pelje! Da ne boš igric igral med vožnjo na števcu. Ta elektronika je namenjena sam temu, da se bom lažje skoncentriral in oprezal za Xsarami picasso UnionJack, Bmflar, jany in 1 other 4
jany Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 (popravljeno) pred 6 minutami, StaraFeltna pravi: Sigurno, še na mojemu bi mel vso to "šaro" z veseljem. Italjankči še z vsem tem grejo in z šlapami, kratkimi hlačami in fancy usnjeno jakno. Pravi spektakel. Občasno sm videl enega na vikiju ki vedno pride v usnjeni modri jakni, spodnjem delu trenerke in enih casual supergah. Na solidnem cestaku. Ni barilla, morda celo moj sosed... Je več biserjev takih opažam, jaz komaj čakam da si dam usnje Še naš ciko si je nabavu kaubojke z ščitniki Popravljeno Februar 19, 2016. Popravil jany StaraFeltna, DAMI34, KARMEN1 in 2 others 5
StaraFeltna Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 Just now, DAMI34 said: Ta elektronika je namenjena sam temu, da se bom lažje skoncentriral in oprezal za Xsarami picasso Tudi višek KTM inženiringa ne more proti pravim umetnikom. Želim ti veliko več sreče v prihodnje proti njim le to pomaga. Še mala anekdota. Ko sem kupil hornetko 600 sem en dan med čiščenjem našel enega malega angelčka pod sedežem. Ker sem pravoverni ateist (hihi) sem ga že hotel v kanto "pospravit"... a si na koncu nisem upal... in je ostal v predalu. Ko sem motor prodal, sem prejšnjemu lastniku povedal zanj in vprašal če je veren. Rekel je: Ne, sploh ne a kar pusti ga... sej je majhen. pik1, Ferrarist, DAMI34 in 3 others 6
Ciko86 Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 pred 18 minutami, jany pravi: Še naš ciko si je nabavu kaubojke z ščitniki Za opremo pa se morem zahvalit eni fajn osebi da me je prepricala v to jany, UnionJack in KARMEN1 3
jany Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Ciko86 pravi: Za opremo pa se morem zahvalit eni fajn osebi da me je prepricala v to Tej osebi plačam hamburger ker ni naredila nič slabega pa tebi tudi ki si se pustu prepričat Popravljeno Februar 19, 2016. Popravil jany Ferrarist, StaraFeltna, Ciko86 in 1 other 4
StaraFeltna Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 (popravljeno) 13 hours ago, Ciko86 said: Za opremo pa se morem zahvalit eni fajn osebi da me je prepricala v to Ma aleluja. ob priliki ti pokažem še sas-tec ščitnike ki po specifilacijah presegajo level 2 (absorbcija udarca v Kn). So tudi večji in izredno mehki pri počasnih gibih tako bodo najbrž tam ko jih rabiš (prvi šus) in to je večinoma 90% njihovega poslanstva. Resnično udobni in odvisno d kroja kavbojk se jih niti ne vidi (noben jih ni opazil pa jih mam v hlačah cel šiht). Stanejo manj kot kake brand name smeti (da ne bo pomote sas-tec je top roba). Kalu bom v mojih tekstilnih jaknah zamenjal vse s temi (morda v zimsiki astars ne). Ko probaš ne greš več nazaj. Več zaščite, veliko velikosti na izbiro, ter udobje 1A. Jaz jih kupim prek ebaya (nemškega). Ima jih tudi louis (prvi set imam od tam se mi zdi). Popravljeno Februar 20, 2016. Popravil StaraFeltna KARMEN1 in jany 2
KARMEN1 Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 pred 13 urami, jany pravi: Tej osebi plačam hamburger ker ni naredila nič slabega pa tebi tudi ki si se pustu prepričat Hahahahhaa POČKEC DAMI34, maus, Bmflar in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 pred 15 urami, StaraFeltna pravi: Tudi višek KTM inženiringa ne more proti pravim umetnikom. Želim ti veliko več sreče v prihodnje proti njim le to pomaga. Še mala anekdota. Ko sem kupil hornetko 600 sem en dan med čiščenjem našel enega malega angelčka pod sedežem. Ker sem pravoverni ateist (hihi) sem ga že hotel v kanto "pospravit"... a si na koncu nisem upal... in je ostal v predalu. Ko sem motor prodal, sem prejšnjemu lastniku povedal zanj in vprašal če je veren. Rekel je: Ne, sploh ne a kar pusti ga... sej je majhen. pussiji.. no moja anekdota je, da je delfinček, ki me je spremljal na zadnjih treh motorjih zalepljen na armaturki, odšel v večna lovišča skupaj s prednjim koncem SX. Upokojitveni status mu sicer pripada, saj je svoje delo opravljal vestno in marljivo, žal so se mu malce že poznala leta, ampak živega me pa je ohranil. Za GTja bo treba dobit kaj novega, predvsem pa mlajšega. Bmflar, Zivnorc, pik1 in 4 others 7
StaraFeltna Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 to morda? Se zdi primerno... (čeprav ni francoz kriv le umetniki...) maus, DAMI34, UnionJack in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 pred 3 minutami, StaraFeltna pravi: to morda? Se zdi primerno... (čeprav ni francoz kriv le umetniki...) to bi moral na tank nalepko dat UnionJack, bajkr88, Bmflar in 1 other 4
Popularna objava Ciko86 Objavljeno Februar 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 Furca se nadaljuje Kras, Bmflar, jany in 7 others 10
KARMEN1 Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 Ma kje ste vsi ? Zivnorc in Bmflar 2
motolover Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 Evo, samo vinjeto napopam.. KARMEN1, Zivnorc, Bmflar in 1 other 4
bajkr88 Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Ma kje ste vsi ? Cakamo da se sneg stopi :S pa nehita drazt dijoporko Ciko86, Bmflar, KARMEN1 in 2 others 5
bojevnik88 Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 Ja ma res. To nas namerno zafrkavata. Nehajta........ KARMEN1, DAMI34 in Zivnorc 3
Popularna objava sulica Objavljeno Februar 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 (popravljeno) Evo pa da dam tudi jaz en FOČK z edino Caponord 1200 daleč daleč na okoli Popravljeno Februar 20, 2016. Popravil sulica builder, Bmflar, KyoKon in 12 others 15
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 Okrog 13h bom gor z ženo psom in bočno prikolo nimam tud za sendvič ....... Haki, maus, pik1 in 6 others 9
KARMEN1 Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 (popravljeno) Mi danes proti Opatiji. Vreme je res zelo lepo. Bibiki daj vseeno plašček. Po 15.uri ohladi. Popravljeno Februar 21, 2016. Popravil KARMEN1 UnionJack, Bmflar, Zivnorc in 1 other 4
Popularna objava Ciko86 Objavljeno Februar 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 Počk Kras, UnionJack, DAMI34 in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 pred 52 minutami, Kmet2 pravi: Okrog 13h bom gor z ženo psom in bočno prikolo nimam tud za sendvič ....... Sej ne rabiš, mal tistih svojih tablet pojej, pa boš sit, če boš pridn, ti pa slajadoljed častim Bmflar, pik1, maus in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 Po slikcah sodec je pa res ze blizu sezona Top shiT!!! Ze kr mal zasrbel madona.... KARMEN1, Zivnorc, Haki in 1 other 4
jskrablin Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 pred 21 urami, KARMEN1 pravi: Ma kje ste vsi ? Smo se malo sfalili. Ene 15 čez eno sem skoz Postojno pelal enduro na prikolci... naprej pa je bil kombi Bi me bilo kr težko zgrešit... Če bi vedel, bi se na OMV-ju ustavil. pred 13 minutami, DinDiin pravi: Po slikcah sodec je pa res ze blizu sezona Top shiT!!! Ze kr mal zasrbel madona.... Za one, ki bo hosti rijemo je sezona skoz Haki, Cartman, Zivnorc in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se