Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Bla bla bla in seveda bla bla bla in tako mora bla bla bla. Ker drugače bla bla bla. Dajmo nehat ker ne paše to tukaj. In ne delamo reklamo Viki burgerju ampak tukaj se počkamo. Hajde @maus poštimaj zadevo če ne bomo bojkorltirali temo ČRNI KAL. SEDAJ SE PA VSI JEBITE IN JEBAJMO SKUPAJ IN SE RAJE POČKAJMO 

Objavljeno (popravljeno)
pred 25 minutami, SANJIN-MIXON pravi:

Bla bla bla in seveda bla bla bla in tako mora bla bla bla. Ker drugače bla bla bla. Dajmo nehat ker ne paše to tukaj. In ne delamo reklamo Viki burgerju ampak tukaj se počkamo. Hajde @maus poštimaj zadevo če ne bomo bojkorltirali temo ČRNI KAL. SEDAJ SE PA VSI JEBITE IN JEBAJMO SKUPAJ IN SE RAJE POČKAJMO 

Ćrni Kal :PVsi se ne bojo ,eni se bomo . Nč skupej bom kar sam . Nč počkanja , predrag hamburger :lol1:

Popravljeno . Popravil Kmet2
Objavljeno

Kmet, ti častim unga magar za 9 EUR ko te dol srečam!Pa še pomfri dobiš in pir.

Objavljeno
pred 2 minutami, BMWflar pravi:

a men pa ne :cry:

Objavljeno

Sm vprašu kje je zlata knjiga, pa punca ki me je stregla ni mela pojma o njen, sej sem mel namen nafilat jo.   /knjigo mislm , ne kelnarco/:winkiss:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, BMWflar pravi:

Sm vprašu kje je zlata knjiga, pa punca ki me je stregla ni mela pojma o njen, sej sem mel namen nafilat jo.   /knjigo mislm , ne kelnarco/:winkiss:

so jo že predlan ukradl :cry:

maljoni so bili uplaćani, zihr :dry:

Objavljeno
pred 3 urami, BMWflar pravi:

Hvala in hvala tud za tiste čvape na Pagu ......sej ni treba bit tok radodaren noooo :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

Hvala in hvala tud za tiste čvape na Pagu ......sej ni treba bit tok radodaren noooo :OK:

sam teb plačujejo :cry:

verjetno vsi mislijo, da sva prijatla in da bodo preko tebe do mene pršl :lol1:

:ras:

Objavljeno
pred 6 minutami, maus pravi:

sam teb plačujejo :cry:

verjetno vsi mislijo, da sva prijatla in da bodo preko tebe do mene pršl :lol1:

:ras:

Od nobenega nč ,sam razdajam se .....:sleep2:....če bi vedli da poznam tebe ,pa sploh neb nč dobu ....:lol1:

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Nise ti treba tolk zahvaljvat, morš pa priznat da so čvapi na Pagu bli dobri, vsakič ko boš dol ti jih zrihtam, taprave dalmatinske čvape  :ras: , glej, jutri bom dol, pa jih lahk dobiš, sam bo orkanska bura pihala , tko da ti jih ne odpihne, vsaj taka je napoved.

Popravljeno . Popravil BMWflar
Objavljeno
pred 1 uro, BMWflar pravi:

Nise ti treba tolk zahvaljvat, morš pa priznat da so čvapi na Pagu bli dobri, vsakič ko boš dol ti jih zrihtam, taprave dalmatinske čvape  :ras: , glej, jutri bom dol, pa jih lahk dobiš, sam bo orkanska bura pihala , tko da ti jih ne odpihne, vsaj taka je napoved.

Bom preživu ,ne se sekirat sikiriki :cool: tud brez tvojih čvapu ......

Objavljeno

sej na vikika se ne hodi jest , vsaj js ne ker je drago in pac tudi drugje dobis boljse,hodi se zaradi druzbe in da se policaji ne pocutijo osamljeni,in da lahko kdaj pa kdaj malo prepihajo tudi provide..

Objavljeno

@Ciko86 bravo. Kapo dol prav si povedal :twak: mi bomo užival ostali pa ce jim ni kaj prav :fyou:

Objavljeno

2x samo leteci dns sz eno 125 kubicno prduljo :P

Hitro ni slo, slisat je pa blo dalwc naokoli :P 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jutri po delu @Bear en počk če imaš čas :ras:

Objavljeno

Seveda :D

Pa trdi disk ti prnesem ;) 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

ropotal sem danes tudi jaz. Pa en na z1000 mi je delal družbo do kozine. Kr žalostn sm bil da je zavil stran. zelo kul je pelal. 

Objavljeno

Počk in ščije ko prasica. Bomo preizkusili gume na dežju :fyou:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

d125b69ad1ef432ea7a8d3b1c7873191.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

počk z mojo lubo :ras:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pičkice :fyou:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Se bom mogo po dolgem času kaj pripočkat. Če je za bencin, gume, ketno pa zobnike... bom tud za precenjen burger spraskal skup :ninja:

Objavljeno

POČK :jezik:

pa nism js zakuru, da najo klevetal po kalu :ras:

Objavljeno

To so že rekli.........

Maus požigalec :whistle:

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!