SANJIN-MIXON Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Bla bla bla in seveda bla bla bla in tako mora bla bla bla. Ker drugače bla bla bla. Dajmo nehat ker ne paše to tukaj. In ne delamo reklamo Viki burgerju ampak tukaj se počkamo. Hajde @maus poštimaj zadevo če ne bomo bojkorltirali temo ČRNI KAL. SEDAJ SE PA VSI JEBITE IN JEBAJMO SKUPAJ IN SE RAJE POČKAJMO
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 25 minutami, SANJIN-MIXON pravi: Bla bla bla in seveda bla bla bla in tako mora bla bla bla. Ker drugače bla bla bla. Dajmo nehat ker ne paše to tukaj. In ne delamo reklamo Viki burgerju ampak tukaj se počkamo. Hajde @maus poštimaj zadevo če ne bomo bojkorltirali temo ČRNI KAL. SEDAJ SE PA VSI JEBITE IN JEBAJMO SKUPAJ IN SE RAJE POČKAJMO Ćrni Kal Vsi se ne bojo ,eni se bomo . Nč skupej bom kar sam . Nč počkanja , predrag hamburger Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil Kmet2 SANJIN-MIXON, KARMEN1, VS800 in 3 others 6
BMWflar Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 Kmet, ti častim unga magar za 9 EUR ko te dol srečam!Pa še pomfri dobiš in pir. Kmet2 1
maus Objavljeno Avgust 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 2 minutami, BMWflar pravi: Kmet, ti častim unga magar za 9 EUR ko te dol srečam!Pa še pomfri dobiš in pir. a men pa ne Bmflar 1
BMWflar Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 Sm vprašu kje je zlata knjiga, pa punca ki me je stregla ni mela pojma o njen, sej sem mel namen nafilat jo. /knjigo mislm , ne kelnarco/ maus, SANJIN-MIXON in StaraFeltna 3
maus Objavljeno Avgust 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 3 minutami, BMWflar pravi: Sm vprašu kje je zlata knjiga, pa punca ki me je stregla ni mela pojma o njen, sej sem mel namen nafilat jo. /knjigo mislm , ne kelnarco/ so jo že predlan ukradl maljoni so bili uplaćani, zihr BMWflar 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 3 urami, BMWflar pravi: Kmet, ti častim unga magar za 9 EUR ko te dol srečam!Pa še pomfri dobiš in pir. Hvala in hvala tud za tiste čvape na Pagu ......sej ni treba bit tok radodaren noooo maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Avgust 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Hvala in hvala tud za tiste čvape na Pagu ......sej ni treba bit tok radodaren noooo sam teb plačujejo verjetno vsi mislijo, da sva prijatla in da bodo preko tebe do mene pršl C eagle, bobi1001, Bmflar in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: sam teb plačujejo verjetno vsi mislijo, da sva prijatla in da bodo preko tebe do mene pršl Od nobenega nč ,sam razdajam se .........če bi vedli da poznam tebe ,pa sploh neb nč dobu .... Bmflar, C eagle, bobi1001 in 1 other 4
BMWflar Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Kmet2 pravi: Hvala in hvala tud za tiste čvape na Pagu ......sej ni treba bit tok radodaren noooo Nise ti treba tolk zahvaljvat, morš pa priznat da so čvapi na Pagu bli dobri, vsakič ko boš dol ti jih zrihtam, taprave dalmatinske čvape , glej, jutri bom dol, pa jih lahk dobiš, sam bo orkanska bura pihala , tko da ti jih ne odpihne, vsaj taka je napoved. Popravljeno Avgust 4, 2016. Popravil BMWflar
Kmet2 Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 1 uro, BMWflar pravi: Nise ti treba tolk zahvaljvat, morš pa priznat da so čvapi na Pagu bli dobri, vsakič ko boš dol ti jih zrihtam, taprave dalmatinske čvape , glej, jutri bom dol, pa jih lahk dobiš, sam bo orkanska bura pihala , tko da ti jih ne odpihne, vsaj taka je napoved. Bom preživu ,ne se sekirat sikiriki tud brez tvojih čvapu ...... Bmflar 1
Ciko86 Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 sej na vikika se ne hodi jest , vsaj js ne ker je drago in pac tudi drugje dobis boljse,hodi se zaradi druzbe in da se policaji ne pocutijo osamljeni,in da lahko kdaj pa kdaj malo prepihajo tudi provide.. Kmet2, KARMEN1, Bmflar in 2 others 5
SANJIN-MIXON Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 @Ciko86 bravo. Kapo dol prav si povedal mi bomo užival ostali pa ce jim ni kaj prav Kmet2 1
Bear Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 2x samo leteci dns sz eno 125 kubicno prduljo Hitro ni slo, slisat je pa blo dalwc naokoli KARMEN1 in SANJIN-MIXON 2
SANJIN-MIXON Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 Jutri po delu @Bear en počk če imaš čas Bear 1
Bear Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 Seveda Pa trdi disk ti prnesem SANJIN-MIXON 1
Cartman Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 ropotal sem danes tudi jaz. Pa en na z1000 mi je delal družbo do kozine. Kr žalostn sm bil da je zavil stran. zelo kul je pelal.
SANJIN-MIXON Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Počk in ščije ko prasica. Bomo preizkusili gume na dežju KARMEN1 in Ciko86 2
ludiluka Objavljeno Avgust 6, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2016 Pock Bmflar, maus in SANJIN-MIXON 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2016 počk z mojo lubo Bmflar, maus in SANJIN-MIXON 3
SANJIN-MIXON Objavljeno Avgust 6, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2016 Pičkice Bmflar, maus in DAMI34 3
jskrablin Objavljeno Avgust 7, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 Se bom mogo po dolgem času kaj pripočkat. Če je za bencin, gume, ketno pa zobnike... bom tud za precenjen burger spraskal skup KARMEN1, Bmflar, maus in 2 others 5
maus Objavljeno Avgust 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 POČK pa nism js zakuru, da najo klevetal po kalu SANJIN-MIXON, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno Avgust 7, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 To so že rekli......... Maus požigalec Bmflar, maus in SANJIN-MIXON 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se