Mic0 Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 dns pa je en počk padu po dougmu cajtu maus teb pa hvala za pijačo
maus Objavljeno April 28, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2012 dns pa je en počk padu po dougmu cajtu maus teb pa hvala za pijačo sj nism dau ... zato sm pa reku, da gremo hitr :lol: .... ... p.s.: .. pa ne okol govort, ker pol se bodo vsi name limal Mic0, skofk, Kmet2 in 1 other 4
Mic0 Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 sj nism dau ... zato sm pa reku, da gremo hitr :lol: .... ... p.s.: .. pa ne okol govort, ker pol se bodo vsi name limal hahaha ok nč se bat, nebom nobenmu povedou d je dau maus za pijačo :lol: Irencko in maus 2
maus Objavljeno Maj 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 1, 2012 (popravljeno) že tri dni je pun :lol: aja .. dons dubu za tri kepce sladoleda in kufe ... še pridem HUALA .. naum imenovau, ker pol se boste nanga lepl :lol: Popravljeno Maj 1, 2012. Popravil maus lajbn in cikadina 2
igorkr Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Po dooooooolgem času POOOOČKKK Jej kaku sem užival tista dva ovinka ha ha Igor
gandi Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Počk! Morm priznat, da se je splačal dons prit do Vikija. Se je Maus izkazal in s kosilom poplačal vse tiste kawe, ki mi jih je bil dolžan. Hvala Maus! :grrr Najbolj mi je pa v spominu ostala tale Bimota... RobiRoberto, DAMI34, She in 2 others 5
maus Objavljeno Maj 21, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 (popravljeno) Počk! Morm priznat, da se je splačal dons prit do Vikija. Se je Maus izkazal in s kosilom poplačal vse tiste kawe, ki mi jih je bil dolžan. Hvala Maus! :grrr Najbolj mi je pa v spominu ostala tale Bimota... Klevete :glare: ... ni res .. nepaneeeeeeeeee POČK DAMI34 mi je plačevau kawo .. njega djte fehtat .. ne pa mene .. nimam Popravljeno Maj 21, 2012. Popravil maus gandi in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 Klevete :glare: ... ni res .. nepaneeeeeeeeee POČK DAMI34 mi je plačevau kawo .. njega djte fehtat .. ne pa mene .. nimam ne priznam, pa če me bijete!!! :grrr Se je pa iskril, k tok lepote na kupu ni vsak dan na kalu gandi in maus 2
gandi Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 Počk danes popoldan, poleg slastnega vikiburgerja prisostvoval še čeulanju maxiskuterja... Vsa čast Kmet2! :notworthy: SLVR, trebor, fasttrack in 5 others 8
fasttrack Objavljeno Maj 26, 2012 Opozori Objavljeno Maj 26, 2012 Počk danes popoldan, poleg slastnega vikiburgerja prisostvoval še čeulanju maxiskuterja... Vsa čast Kmet2! :notworthy: LOL hahaha
Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 No jaz sem poteem ko sem odskakljal to videl še z druge perspektive ...ja kaj pa rine med tavelike Port Folio, Mavti, gandi in 1 other 4
igorkr Objavljeno Maj 27, 2012 Opozori Objavljeno Maj 27, 2012 Evo POČK Nobenega poznanega Igor gandi 1
Zivnorc Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 POČK... Pa sladoljed, pa kukrkola... pa lupčka na lička od TIČKA!!... hahahha... ceu teden se ne bom umil okol ust.. cikadina in gandi 2
nejcgs Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 pri vikiju so danes turobni dan nenapovedano popestrili s harmoniko (okol pol osmih) :OK: gandi 1
GKeko Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 POČK... Pa sladoljed, pa kukrkola... pa lupčka na lička od TIČKA!!... hahahha... ceu teden se ne bom umil okol ust.. To je blo potem ko sem šel al prej? :-) Zivnorc in gandi 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se