Zivnorc Objavljeno Oktober 5, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2018 (popravljeno) ..zdej mi je končno jasno, zakaj kure ne znajo leteti.... ...ker jim v Žusterni krila porežejo pa spohajo ...za ceu ajmar jih dobiš.. ...njami.. ...aja...Počk. ...brez burgerja..sem dobu kriiiiiiilaaaaaa v Žusterni.. Popravljeno Oktober 5, 2018. Popravil Zivnorc KARMEN1, bojc84, Xebec in 1 other 3 1
KARMEN1 Objavljeno Oktober 5, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2018 Perutničke v Snack baru so res zakon! Zivnorc in Xebec 1 1
Xebec Objavljeno Oktober 5, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 40 minutami, Zivnorc pravi: ..zdej mi je končno jasno, zakaj kure ne znajo leteti.... ...ker jim v Žusterni krila porežejo pa spohajo ...za ceu ajmar jih dobiš.. ...njami.. ...aja...Počk. ...brez burgerja..sem dobu kriiiiiiilaaaaaa v Žusterni.. As diujou? pred 5 minutami, KARMEN1 pravi: Perutničke v Snack baru so res zakon! 5 min bi se pocakala pab sla zraun...se je cala kolona enih cudnih lablancanou usula KARMEN1 in Zivnorc 1 1
KARMEN1 Objavljeno Oktober 5, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2018 A res? Pa sem šla domov, ker sem bila lačna . Xebec, Zivnorc in Bmflar 3
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Oktober 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2018 IF7, Xebec, Quest in 7 others 9 1
sesir Objavljeno Oktober 10, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2018 Lep mopi....nosilec tablice pa...z lepo besedo...adijo... Zok 1
sesir Objavljeno Oktober 10, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2018 pred 14 minutami, KARMEN1 pravi: To je blatnik Zgleda ko deznik... Zok 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 11, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2018 pred 10 urami, sesir pravi: Zgleda ko deznik... pa zlo slabo opravlja svoje delo, ker si ob prvi mokri cesti rjav po hrbtu. sesir in Xebec 1 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 11, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2018 @KARMEN1 ... nosilce za zadnje tačke odstrani...pa plastik pokrov na zadnji sedež.... KARMEN1 in Xebec 2
sesir Objavljeno Oktober 11, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2018 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: pa zlo slabo opravlja svoje delo, ker si ob prvi mokri cesti rjav po hrbtu. V tem finta...imam se novga od z750 doma...Funkcijo opravlja zelo slabo.Izgled pa zelo kvari....jz bi narocu licnega z aliexpress.... pred 2 minutami, Zivnorc pravi: @KARMEN1 ... nosilce za zadnje tačke odstrani...pa plastik pokrov na zadnji sedež.... Poleg nisilca se to...ja... Zivnorc 1
Xebec Objavljeno Oktober 11, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2018 fantje ne serite...to rab za boy toy-e prevažat Zivnorc in KARMEN1 2
KARMEN1 Objavljeno Oktober 11, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2018 Niti slučajno! Stopalke dol in pokrov na zadnji sedež! Boy-toy i naj se prevažajo sami . DAMI34, sesir in IF7 2 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 11, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2018 Pravkar, KARMEN1 pravi: Niti slučajno! Stopalke dol in pokrov na zadnji sedež! Boy-toy i naj se prevažajo sami . na ebayu je kar nekaj lušnih pokrovov, ki niso preveč dragi. KARMEN1 in sesir 2
C eagle Objavljeno Oktober 13, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2018 Počk live.... Pa nova gumica.... bajkr88, RobiRoberto, DXR16 in 5 others 8
C eagle Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 Evo še ena v živo.. Počk live.... Kobilca malo na zrak... skalar36, Xebec, maus in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno November 14, 2018 Opozori Objavljeno November 14, 2018 Počk KARMEN1, DXR16, skalar36 in 3 others 1 5
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno November 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 29, 2018 Počk IF7, Xebec, Quest in 7 others 9 1
DAMI34 Objavljeno November 29, 2018 Opozori Objavljeno November 29, 2018 pred 56 minutami, KARMEN1 pravi: Počk če bi obstajal, bi ti fouška stisnil KARMEN1, Xebec, maus in 2 others 1 1 3
izibajker Objavljeno November 30, 2018 Opozori Objavljeno November 30, 2018 Vprašanje za poznavalce. Kakšne so razlike med: Počk, Fočk, Črnokalčk, Vikiburgerčk...
maus Objavljeno November 30, 2018 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2018 pred 2 minutami, izibajker pravi: Vprašanje za poznavalce. Kakšne so razlike med: Počk, Fočk, Črnokalčk, Vikiburgerčk... FOČK je za Ride pri Postojni .. fočk pomeni, da si se tam pofočkal .. če ne veš, kaj je "pofočkati se", si imel žalostno mladost POČK je izpeljanka za FOČK in pomeni FOČK na kalu .. (PO Črnem Kalu) zadnja dva izraza si se pa zmislu ... vsaj jaz jih nisem zasledil Xebec, DAMI34, bojc84 in 2 others 4 1
Xebec Objavljeno November 30, 2018 Opozori Objavljeno November 30, 2018 počkate se divjaki k poč k grete mim, fočkamo se ostali penziči sampuvempatakepato pred 19 urami, KARMEN1 pravi: Počk BOOOOOOOO,BOOOOOOOOOOOO!!!!! PS: sam fouš sm ti mau KARMEN1 in maus 1 1
izibajker Objavljeno November 30, 2018 Opozori Objavljeno November 30, 2018 pred 2 urami, maus pravi: FOČK je za Ride pri Postojni .. fočk pomeni, da si se tam pofočkal .. če ne veš, kaj je "pofočkati se", si imel žalostno mladost POČK je izpeljanka za FOČK in pomeni FOČK na kalu .. (PO Črnem Kalu) zadnja dva izraza si se pa zmislu ... vsaj jaz jih nisem zasledil Eh, ko smo se kot mulci lovili med bloki, pa po hosti... smo se fočkal neštetokrat. Odraščanje v manjšem kraju je imelo kar nekaj prednosti pred prestolnico. Vse smo imeli na domaku ruke: igrišča, hosto, bazen, kino, mladinski klub... vse v radijusu 1km, praktično walking distance... Pa vidim, da nisi čist zašteku zadnja dva izraza. Kot predlog sem jih ponudil, ker samo Počk in Fočk sta tule zelo dolgočasno eksploatirana. Najmanj tadva bi blo treba dodat v ms slovar, pa recimo tudi še: Mausčk, Karmenčk, Ciglčk, Xebčk, Damčk... in tako naprej.
maus Objavljeno November 30, 2018 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2018 pred 13 minutami, izibajker pravi: Eh, ko smo se kot mulci lovili med bloki, pa po hosti... smo se fočkal neštetokrat. Odraščanje v manjšem kraju je imelo kar nekaj prednosti pred prestolnico. Vse smo imeli na domaku ruke: igrišča, hosto, bazen, kino, mladinski klub... vse v radijusu 1km, praktično walking distance... Pa vidim, da nisi čist zašteku zadnja dva izraza. Kot predlog sem jih ponudil, ker samo Počk in Fočk sta tule zelo dolgočasno eksploatirana. Najmanj tadva bi blo treba dodat v ms slovar, pa recimo tudi še: Mausčk, Karmenčk, Ciglčk, Xebčk, Damčk... in tako naprej. lahko bi dodal še izibičk jebiga .. zgodovina je taka
izibajker Objavljeno November 30, 2018 Opozori Objavljeno November 30, 2018 pred eno uro, maus pravi: lahko bi dodal še izibičk jebiga .. zgodovina je taka Ko me boš tm zalotil med fočk n počkanjem ti ne gine dupla kava. maus, sesir in C eagle 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se