Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

so pa oni mene. Ampak sem jih počastu za vrtoglavih 97 izven naselja. Ma nej jim bo, sem mel RD :P

ps. je pa res da so škljocali pri tabli 70.

Pri tabli merili in tebe izmerili kje? 

97? Torej po števcu 100 ali več? Nisi opazil razliko 30 km/h? 

• Haha 3
Objavljeno
pred 41 minutami, Rogerg pravi:

sej ti je povedu da si je prvošu ,če je meu rd.    boli ga k.

Ampak ni pozabil omeniti, da hitrost po njegovem ni bila strašanska in, da so merili pri tabli. Naj napiše točno lokacijo, da vidimo, kdo je tukaj prodajalec megle. 

Objavljeno
pred 4 urami, Borutt pravi:

Pri tabli merili in tebe izmerili kje? 

97? Torej po števcu 100 ali več? Nisi opazil razliko 30 km/h? 

nisem :P

gledal

števca

niti tabel

sem

vdrjulil malo :P

šel sem iz Branika proti Štanjelu, pri bajtah tule je 70 znak

https://www.google.si/maps/@45.8534717,13.8018706,3a,60y,292.66h,80.36t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3yH1Fml7hKZniBqSWiaC3g!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl

stali so pa precej naprej na levi na parkirišču avtobusnem, baje me je od tam ustrelil, pa laufal čez cesto in ustavil.

Ko sem šel mimo bajt sem pospešil. Običajno vozim po števcu tam 105 ali 110. Pojma nimam, kje me je dobil, ampak je baje vse 70km/h

Objavljeno

Vse najboljše za rojstni dan. ?

Objavljeno
pred 7 urami, C eagle pravi:

Bodi vesel... 4km/h več, pa bi dubu 3 pike in vrednotni o za 250€.....:lol1:

računaj še toleranco, če se ne motim.

Objavljeno (popravljeno)

Saj so ti jo že odbili... In sicer če se ne motim je do 100km/h 7, nad 100 pa 10 km/h tolerance... 

Mah, saj me bo popravil, če sem ustrelu mem....   

:jezik:

Popravljeno . Popravil C eagle
Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

nisem :P

gledal

števca

niti tabel

sem

vdrjulil malo :P

šel sem iz Branika proti Štanjelu, pri bajtah tule je 70 znak

https://www.google.si/maps/@45.8534717,13.8018706,3a,60y,292.66h,80.36t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3yH1Fml7hKZniBqSWiaC3g!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl

stali so pa precej naprej na levi na parkirišču avtobusnem, baje me je od tam ustrelil, pa laufal čez cesto in ustavil.

Ko sem šel mimo bajt sem pospešil. Običajno vozim po števcu tam 105 ali 110. Pojma nimam, kje me je dobil, ampak je baje vse 70km/h

Tisti znak 70 je tam še od Marije Terezije. 

Kdor ne gleda, naj vsaj plača :lol1::jezik:

pred 25 minutami, C eagle pravi:

Saj so ti jo že odbili... In sicer če se ne motim je do 100km/h 7, nad 100 pa 10 km/h tolerance... 

Si ustrelil mimo :jezik:

Objavljeno
pred 36 minutami, C eagle pravi:

97 je pisalo na radarju

pred 12 minutami, Borutt pravi:

Tisti znak 70 je tam še od Marije Terezije. 

Kdor ne gleda, naj vsaj plača :lol1::jezik:

Si ustrelil mimo :jezik:

Sej sem rad plaču vsake 9 let pa rad častim :) od bajt naprej sem avtomatsko potegnil .

Objavljeno
pred 21 minutami, DAMI34 pravi:

97 je pisalo na radarju

Sej sem rad plaču vsake 9 let pa rad častim :) od bajt naprej sem avtomatsko potegnil .

Kar takoj plačaj, ker bo sedaj regres veliko večji :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Ride 30.3.19.jpg

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 13 minutami, maus pravi:

Ride 30.3.19.jpg

To ni Črni Kal :ras:

(3) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti. Voznik dvoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po dveh kolesih. Voznik enoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po enem kolesu.

(9) Z globo 300 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki izpušča krmilo ali vozi enosledno vozilo po enem ali dvosledno vozilo po dveh kolesih. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 3 kazenske točke.

(1) Kdor se na javnem kraju prepira, vpije ali se nedostojno vede na način, opisan v 5. točki 2. člena tega zakona, se kaznuje z globo od 25.000 tolarjev do 100.000 tolarjev. 

5.      nedostojno vedenje je vedenje posameznika ali skupine, s katerim povzroči vznemirjenje ali razburjenje ali ogrožanje posameznika ali skupine ali kadar z žaljivimi besedami in dejanji škoduje ugledu posameznika ali skupine ali uradne osebe pri uradnem poslovanju.

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

(3) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti. Voznik dvoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po dveh kolesih. Voznik enoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po enem kolesu.

(9) Z globo 300 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki izpušča krmilo ali vozi enosledno vozilo po enem ali dvosledno vozilo po dveh kolesih. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 3 kazenske točke.

(1) Kdor se na javnem kraju prepira, vpije ali se nedostojno vede na način, opisan v 5. točki 2. člena tega zakona, se kaznuje z globo od 25.000 tolarjev do 100.000 tolarjev. 

5.      nedostojno vedenje je vedenje posameznika ali skupine, s katerim povzroči vznemirjenje ali razburjenje ali ogrožanje posameznika ali skupine ali kadar z žaljivimi besedami in dejanji škoduje ugledu posameznika ali skupine ali uradne osebe pri uradnem poslovanju.

zajebu sm ja ... napačna tema :P

ne zmanjšujem stabilnost krmila, ker imam stabilizator krmila :ras:

pust me pr mir  :ras:

se vidmo verjetno v soboto ;)

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

u kerem letu pa ti živiš? :eek:

• Haha 3
Objavljeno

Vzeto iz FBja..

sama lepota na sliki(aprilia zadi :P

2AE5DB08-03C4-4931-AC61-570144F89EA8.jpeg

Objavljeno
1 hour ago, Borutt said:

od 25.000 tolarjev do 100.000 tolarjev.

...pa so sli prihranki iz tastarega zokna... :blush:

• Haha 3
Objavljeno
pred 13 urami, Borutt pravi:

Kar takoj plačaj, ker bo sedaj regres veliko večji :lol1:

v roku 8 dni dobite :P

Objavljeno
pred 13 urami, DAMI34 pravi:

97 je pisalo na radarju

.

... sej nama je v družbi prelepe "Črne mambe" v Selinah na radarju tud 85 pisalo .... ?

pa smo potem le prešli na resnico ... 58 km/h ?

• Haha 2
Objavljeno
pred 3 minutami, pik1 pravi:

.

... sej nama je v družbi prelepe "Črne mambe" v Selinah na radarju tud 85 pisalo .... ?

pa smo potem le prešli na resnico ... 58 km/h ?

kaj ni jasno? hrvati pišejo od desne proti levi.;)

Objavljeno
Ob 31. 3. 2019 ob 20:23, Xebec pravi:

u kerem letu pa ti živiš? :eek:

Pisrs. Poskusi. 

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
pred 41 minutami, KARMEN1 pravi:

Štemplaj kartico še zame ?

Ne k mi nis + prtisnla :ras:

Objavljeno

Ni + :eek:.

Lahko dobiš samo ?.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!