maus Objavljeno Oktober 8, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 (popravljeno) .... zgleda 2 x objava .... motosvetovski fočk ... 2 x .... :lol: Popravljeno Oktober 8, 2012. Popravil maus
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 .... zgleda 2 x objava .... motosvetovski fočk ... 2 x .... :lol: Sj veš da rabijo celodnevno varstvo-BMW kindergarten (alnekitacga) maus 1
GKeko Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 vido vido .. pa za kavo dau ? :angry: Sem te tud en dan prej vido in skoraj povozo V zlato moto.opremo oblečen in greš v rdeč avto maus 1
GKeko Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Kje? črni kal, viki burger, sem šel mimo. Mislim motor od mausa je bil tam in še par ljudi za mizo. Mislim da tud neka punca. maus in Kmet2 2
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Lahko bi se ustavu pa za kofe dal, pol sem mogu pa jst, k je kmet vse dal za motor maus in Kmet2 2
corser Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 soborci enosledni, pa kje mate tok cajta? omv, kal, karlobag... mislm vsa čast a kako?
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 črni kal, viki burger, sem šel mimo. Mislim motor od mausa je bil tam in še par ljudi za mizo. Mislim da tud neka punca. Nč punca....žena ...drugič se pa ustav ne pa sam mim vozit.....mi ko vozmo po predpisih imamo tud ta plave radi :lol: ....pa še za kavo bi dobu,se men pa krucymucy ni cel mesec nč pokvarl,sva bla tok vesela,da sva cel dan plačvala maus, trebor, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 soborci enosledni, pa kje mate tok cajta? omv, kal, karlobag... mislm vsa čast a kako? Zavrtimo propeler pa je trebor in krucymucy 2
maus Objavljeno Oktober 9, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Sem te tud en dan prej vido in skoraj povozo V zlato moto.opremo oblečen in greš v rdeč avto še vedno mi ni jasno ... v moto opremi sm šu u rdeč avto ... drugič maš da ustauš in za kavo daš :angry: čeuš hotu bomo pihal ... itak je vedno 0,00 ... sam mert ne k me bo sram, ker me boš nameru 80 na omejitev 90 ... trebor 1
GKeko Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 še vedno mi ni jasno ... v moto opremi sm šu u rdeč avto ... drugič maš da ustauš in za kavo daš :angry: V Župančičevi jami v garaži Meril? S čim? Pihal? Od jeze? trebor in maus 2
maus Objavljeno Oktober 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 V Župančičevi jami v garaži Meril? S čim? Pihal? Od jeze? aja .. sm mislu, da si me na Črnem kalu vidu ... ... u garažo si me zasledovau sicer pa .. sm mislu, da si me izdal, ker se dostikrat pelem na kakšen motozbor z avtom in v kombinezonu .. parkiram ene 500 metrov stran in grem na zbor u kombinezonu "kao" bajker :lol: Kmet2, DAMI34, Port Folio in 1 other 4
GKeko Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 aja .. sm mislu, da si me na Črnem kalu vidu ... ... u garažo si me zasledovau sicer pa .. sm mislu, da si me izdal, ker se dostikrat pelem na kakšen motozbor z avtom in v kombinezonu .. parkiram ene 500 metrov stran in grem na zbor u kombinezonu "kao" bajker :lol: A zato si potem glavni jebač na moto zboru ne ne jaz sem se oni dan vračal iz LJ v KP. Avto sem pa mel slučajno tam parkiran, kr so LJ redarji nadležni Torej naslednjič ko prideš do Vikija, moreš prej napisat, pa se bom pustil počastit
cikadina Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 sej mausi ima knjigco, placas kafecke, oni vpisejo, maus spije :-D maus 1
maus Objavljeno Oktober 11, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 sej mausi ima knjigco, placas kafecke, oni vpisejo, maus spije :-D kr povej jim ... nevednežem :angry: :krneki:
Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 sej mausi ima knjigco, placas kafecke, oni vpisejo, maus spije :-D Nima več,ker smo se tolk vpisoval,da je prostora zmanjkal maus 1
cikadina Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 a se pravi morem spomladi novo narest Kmet2 in maus 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 a se pravi morem spomladi novo narest Jaz pa Maus se vozma tud pozimi,tko ,da knjiga,čim prej maus 1
cikadina Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 ja seveda hočem dokazno gradivo, popisano ta staro knjigco! maus 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2012 ja seveda hočem dokazno gradivo, popisano ta staro knjigco! Ko je bla polna jo je Maus skriu :lol: maus 1
igorkr Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 Z vsem veseljem lahko napišem ... P.O.Č.K. v Yamaha stilu ... anja37 in maus 2
maus Objavljeno Oktober 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 POOOOČK Knjiga je .... prazna sm pa vseeno dubu za kavo : cikadina 1
GKeko Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 POOOOČK Knjiga je .... prazna sm pa vseeno dubu za kavo : Si se smejal ko so te slikali? Hehehe maus in anja37 2
maus Objavljeno Oktober 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 Si se smejal ko so te slikali? Hehehe če so me u hrbet... pol se naum smeju ... itak ni šlo prehitr
Kmet2 Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 če so me u hrbet... pol se naum smeju ... itak ni šlo prehitr Tebe bodo najdl tud če so te od spredaj maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se