maus Objavljeno Maj 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2014 dons se mi pa ni izšlo tok dalč pridt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 danes bil z mojo pupo okoli 19.00, spila pijačko in odvihrala naprej Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 (popravljeno) POČK ene parkrat mal pršu iskrce metat včer ducati sej nwm kok blo ura recmo tm okol 16.30-17(nism zih) pa še ene par motorjov. Uglavnem vsi v kafiču. Jst pa z ledeno vodo iz torbe na parkingu Popravljeno Maj 10, 2014. Popravil Ervin93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 pooočk v vlogi nahrbtnika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Videna ihr* in bear na rižani..... ima nas svuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Danes tudi jaz ;-) Okoli 18 ure ena skupina in na koncu menda 250kubičn moped v tej skupini (gor in dol po vikiju)... kdo od tu? ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snatcher Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 A kdo ve kaj je bilo v Petrinjah popoldne? En avto je stal pa modro Yamaho R? je zgleda v zid odneslo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 10, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2014 POČK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lima Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 V Petrinjah popoldne smo ene 15 minujt čakali punca pa fant jima je en avto zaprl pot in sta trčila v ograjo punca je baje dobr odnesal fant je bolj poškodovan tako je povedal gasilec ki nas je zadrževal da nismo šli preblizu . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 2x počk, pa bil prvič na planinskih ovinkih.. sva bla 2 dans pa je blo bol turistično (ni vlekla kosilnica) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bubu25 Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 A je kaki kandidat za jutranjo kavo na vikiju???kmalu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 A je kaki kandidat za jutranjo kavo na vikiju???kmalu! Jutranja kava ob 9uri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Jutranja kava ob 9uri? moraš vedet da je danes nedelja... ali pa komu ne paše takoj crna gorka ni me blo na kalu... že dolgo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Sem te pa danes pogrešala, pa sem bila skoraj prepričana, da se bova videla . M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Sem te pa danes pogrešala, pa sem bila skoraj prepričana, da se bova videla . M. Vidiš, če bi pogrešala mene, te ne bi opazil šele na odhodu, sorry, dam drugič za kofe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Danes malo pred 15:00 je nekdo slikal na zadnjem ovinku ČK. Če si tuki bi jo rad imel. Srebrna VFR - dva gor Kras 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Dvomim da je tle gor, ce pa ze je bi tudi js meu unih 10slik ki je skljocnu mene, bela cbf. Kras 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Jst tudi, srebrna varaderka heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Jst tudi, srebrna varaderka heh Predvidevam da ste bili za 1. mizo?? Kras 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Predvidevam da ste bili za 1. mizo?? Ja ce se ne motim si nas uprasau ce vemo kdo je ta ki slikari ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Ja ce se ne motim si nas uprasau ce vemo kdo je ta ki slikari ? :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 En vikend bom pa jaz se postavil pa kako sliko probal naredit neki še znam Danes pa tako lepo vreme pa nobenga motorista :grrr Ihr* 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sulica Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Danes tudi jaz ;-) Okoli 18 ure ena skupina in na koncu menda 250kubičn moped v tej skupini (gor in dol po vikiju)... kdo od tu? ;-) O midva sva se pa videla . Sorry da nisem prišel do vas sam kakor si opazil sem bil ves RAZKURJEN, NATAKJEN, in še bi lahko našteval na tistega jeb..a traktorista ki mi je sekal pot . Bo treba dat ven dB killer iz Akrapota, da me bodo mogoče vsaj slišali :grim Ihr* in Kras 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Moja si je pa snoč prav zaželela enga velikega. Pol sem jo pa pelau k Vikcu na enega na hitrco DXR16, Ihr* in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se