girox Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Hahaha sta mi mal cez prste pogledala k nisem nic ugovarjal prostovoljni :grrr prispevek za subvencionirane študentske prevoze, ali kaj je že bilo tisto, kar je zmanjkalo vladi :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Počk.. aja pa hvala policistom v providi za kazen Sem te videl ko si bil parkiran za provido na makedamu a una dva v grmovju si videl?? da ne boš še kej pokasiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 (popravljeno) Kje sta bla pa kdaj? Policista v grmovju seveda. Popravljeno Junij 8, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Ojoj kdaj ne vem uglavnem takrat ko so minyja ustavli v smeri proti črnemu kalu tam kjer greš nad avtocesto in ene 1km po mostu sta se skrivala v grmovju (na desni strani) na neki gozdni poti jaz ju nebi videl če nebi policaj iz grmovja stopil. Sam sta pomoje ustavljala na licu mesta ker je imel loparček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Sem te videl ko si bil parkiran za provido na makedamu a una dva v grmovju si videl?? da ne boš še kej pokasiral Ammm unadva v grmovju sta merila proti primorski a ne?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ja proti črnemu kalu sta merila vsaj na tisti strani ceste sta bla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 No pol sem tapravadva mislu ma sj jih je blo ogromn dans..jst sam ne vem kje sem spregledu provido.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 V kraju petrinje je bil tam kjer je omejitev 70 pa sej je skor vedno tam na avtobusni postaji a si tud to pokasiru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Mah ja res je ratalo nemogoče s temi radarji ok divače do črnega kala sem videl 3 radarje + provido Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Ne ne tega sm pa vidu k se je postavljal, je bil zadaj odprt pa sta nastavljala radar pa v senozecah me tud niso dobl k sm peljal 44 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 mam občutek da se bo res sam še za po italiji vozit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Ja ti k mas blizu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ja fantje, ne bo druge, kot organizirati izvidnico vsak pelje v eno smer in z na krmilo montirano šibrovko :hooray: strelja v grme, da ven poskače vse kar je prikrito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2014 POČK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 uff, Miny, to si pa šel dobro skozi :yes: še malo in bi ti porinili roko v denarnico do komolca če nič drugega jih je bolelo, da se cijazita z Oplom, ti pa na motorju kaj imaš takega kot na sliki profila? Ta Opel je Vectra OPC z 2,8 l V6 turbo motorjem in 280 konjiči (tista dva oblečena sem namerno spregledal). Da ne boste samo pametovali, vam priporočam, da si vedno ogledate posnetek vaše vožnje, kjer morajo biti izpolnjeni določeni kriteriji. Na posnetku mora biti ves čas vaše vozilo, policijsko vozilo se vam ne sme približevati (ker bi bila posledično izmerjena hitrost večja od dejanske), med snemanjem se posnetek ne sme zoomirati, razdalja meritve in snemanja mora biti najmanj 200 m pri omejitvi do 90 km/h in najmanj 500 m pri omejitvi nad 90 km/h, pri pregledu posnetka je vidna hitrost vožnje, katera je lahko en čas nižja ali pa en čas višja od povprečne izmerjene, vendar mora na koncu biti povprečna izmerjena hitrost tista, za katero vas bodo kaznovali. To pomeni, da bo na ekranu vidna povprečna hitrost, razdalja meritve in čas meritve. Pa veselo dirkanje. Kmet2, pik1, Fantocci in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Mene bi blo sram, če bi me z usrano Oplo ulovili gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sam res. :D :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...ja zato pa so bili zadnjič s pasatom...se je prikazal iz odcepa za Rodik in šel lepo za nami do Kozine...kolega žal nista opazila...in sta ga malo nažgala s Kozine ven...pa se je začelo...zaključek...vsak po 200 eur...to je bil znesek po spovedi in odpuščanju hahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Mene bi blo sram, če bi me z usrano Oplo ulovili Itak, pa še kitajske gume ima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MA-PE Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 ...luštni ovinki, samo čez vikend se tam ne moreš vozit (no - sem šel v nedeljo dol in pol še nazaj domov mimo), ker je toliko prometa, da ne ostane nobenega užitka za polaganje.... Mogoče je čez teden boljše? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Itak, pa še kitajske gume ima to pri policiji nadoknadijo s šampioni za volanom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 ...luštni ovinki, samo čez vikend se tam ne moreš vozit (no - sem šel v nedeljo dol in pol še nazaj domov mimo), ker je toliko prometa, da ne ostane nobenega užitka za polaganje.... Mogoče je čez teden boljše? V soboto ko smo bili tam se je dalo čisto normalno vozit. Sej pač to je prometno-javna cesta in če se misliš ganjat se prilagodiš drugim, drugače pa je med tednom dosti manj prometa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Dobro, čez vikend zvečer, ko se vsi vračajo, je za kakšno uro res avto za avtom, drugače pa prometa ni ravno dosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Itak, pa še kitajske gume ima :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIINGGO Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Včeraj počk , pojedu en sendvič pri vikiju pa gasa naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se