Ervin93 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 A majo dobre burgerje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIINGGO Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 A majo dobre burgerje? Nevem, sem imel sendvič že sabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 A majo dobre burgerje? dobri so ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) dobri so ja kok cekinčkov hočjo zanga? a majo na študentske bone? haaha Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil Ervin93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 kok cekinčkov hočjo zanga? a majo na študentske bone? haaha Če se kelnarci dopadeš dobiš zastonj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 ej to pa ne vem mislim da je nekje med 4-5€ kr drag drugače za moje pojme ledeni čaj je pa sploh drag sam 1x sem ga naročil in nikoli več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 kok cekinčkov hočjo zanga? a majo na študentske bone? haaha kolikor vidim, se razumeš v kulinariko; najbolje da se zapelješ in napišeš sem gor oceno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Hamburger je premajhen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 mogoče si pa ti prevelik? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Hamburger je premajhen. evo, prva kritika, samo to je bolj info za tiste k' vozjo železo alla Harley Davidson sport-bikerji dajo več na okus , kot na količino :grim ker drugače ne greš v usnjen kombinezon niti z žlico (za čevlje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) mogoče si pa ti prevelik? :naughty: Ubistvu me je kar nekaj ja. V višino seveda. evo, prva kritika, samo to je bolj info za tiste k' vozjo železo alla Harley Davidson sport-bikerji dajo več na okus , kot na količino :grim ker drugače ne greš v usnjen kombinezon niti z žlico (za čevlje) Po pravici povedano niti ni ne vem kako okusen. Pa premajhen je se zmeraj. :D Kavo majo kokr tolko dobro. Sam je pa predraga. :D Ja vem, sam jamram. Jbg. Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Po pravici povedano niti ni ne vem kako okusen. Pa premajhen je se zmeraj. :D Kavo majo kokr tolko dobro. Sam je pa predraga. :D Ja vem, sam jamram. Jbg. Da je hrana res dobra, ali je to pizza, sladica, ali kaj bolj zahtevnega, sem do sedaj res okusno na tem koncu jedel samo v Etna-Divača Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil girox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Če se kelnarci dopadeš dobiš zastonj Kolk pa če se ji ne dopadeš? Girox ne stekam tistga s kulinariko?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Kolk pa če se ji ne dopadeš? Girox ne stekam tistga s kulinariko?! sem se mal pohecal; saj veš, ko ocenjujejo restavracije (Michelin zvezdice in podobno) :lol: če se ji ne dopadeš strese not malo robe iz vrečke za sesalec (tista baraka se mi ni nikdar zdela kaj preveč čista) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Kaj pa tista gostilna na koncu Kozine na desni, če greš dol proti Obali? Vedno diši po žaru in vse je zaparkirano. Je za kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Kaj pa tista gostilna na koncu Kozine na desni, če greš dol proti Obali? Vedno diši po žaru in vse je zaparkirano. Je za kaj? Na burji. Odlične jedi z žara in iz pod peke. jami65 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Na burji. Odlične jedi z žara in iz pod peke. Kakor za koga. Jaz recimo še v življenju nisem jedel bolj mastnih čevapov kot tam. Prav slabo mi je bilo, kot bi bili vloženi v olju. Je pa res, da je vedno polno folka, torej je klientela najbrž zadovoljna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Kakor za koga. Jaz recimo še v življenju nisem jedel bolj mastnih čevapov kot tam. Prav slabo mi je bilo, kot bi bili vloženi v olju. Je pa res, da je vedno polno folka, torej je klientela najbrž zadovoljna. Jedla pleskavico in čevape, pa ni bilo ne eno ne drugo mastno in precej okusno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIINGGO Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Haha tema črni kal, naneslo je pa na hrano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Haha tema črni kal, naneslo je pa na hrano ne rabi samo motor tankanja :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Kakor za koga. Jaz recimo še v življenju nisem jedel bolj mastnih čevapov kot tam. Prav slabo mi je bilo, kot bi bili vloženi v olju. Je pa res, da je vedno polno folka, torej je klientela najbrž zadovoljna. ja še en mal' se podmaže ojnice in ostale mehanske sklope; tisto je gostilna za folk k' ma bencin v krvi :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Haha tema črni kal, naneslo je pa na hrano In to na hrano na Kozini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 (popravljeno) Jah mene je zanimala cena burgerja na Črnem seveda je nism zvedu! Potem pa je mal nanesl na kelnarce pa usisivač potem pa še odnesl na bližnjo okolico Črnega. Popravljeno Junij 14, 2014. Popravil Ervin93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 Dejmo podebatirat o usisivacu. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Junij 14, 2014 Deli Objavljeno Junij 14, 2014 (popravljeno) Dejmo podebatirat o usisivacu. :D moderator !! kaj lahko ta ponesrečeni post poradiraš? (mi ga ne uspe zbrisati...) Popravljeno Junij 14, 2014. Popravil girox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se