Cartman Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 pock naredil sem tudi jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 Koga je provida spekla? So gume skripale,da je veselje lahko so spet miny.ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 Koga je provida spekla? So gume skripale,da je veselje Jaz sem se slucajno ustavil na crnem kalu in je bil tam en model k ga je provida dobila..in medtem ko sva se pogovarjala, je lih letela dol se za enim. Srebrna vectra opc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johny335 Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 Tut mene je na žalost dubla provida, k sreči brez kakšnih pik ugodnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 .... brez pik ... :krneki: .... samo pivo, kavica in sončni zahod ... DAMI34, Kmet2, mixxx in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 lahko so spet miny.ja heheheh ne ne tokrat ma pa niso... V petek smo se s kolegi gor pa dol vozil, in lih na zadnjem levem ovinku smo se srečal ko so šli dol jst pa nazaj gor , potem smo se pa ustavl da bi šli nazaj dol so pa sam mimo padl k so mislil da sem šel nazaj proti Kozini mi pa sam hitro proti Umagu včer sem bil pa pozen pa nisem nobenega srečal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Keri je pol bil 250km/h? http://moto.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=5314 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2014 js sm se včeraj za srebrnim oplom pelju od odcepa za divačo proti postojni ... on 100 ... js 90 ... on zmanjša na 90 ...js 85 ... zmanjša na 80 ... js 75 ... on zavije pri S ovinku pred Senožečami na makadamski parkirplac .. jaz počasi mimo .... za ovink .. in pol proti postojni diujal 90 km /h ... gledu u špegu, pa se ni za mano zaplejal, saj je ocenil, da sem vzoren voznik :krneki: gsxf750, spidybaw, Ihr* in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 js sm se včeraj za srebrnim oplom pelju od odcepa za divačo proti postojni ... on 100 ... js 90 ... on zmanjša na 90 ...js 85 ... zmanjša na 80 ... js 75 ... on zavije pri S ovinku pred Senožečami na makadamski parkirplac .. jaz počasi mimo .... za ovink .. in pol proti postojni diujal 90 km /h ... gledu u špegu, pa se ni za mano zaplejal, saj je ocenil, da sem vzoren voznik :krneki: sj sm vedu, da naš priznou maus in dondule 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 "iz policistovih ust slišali le: »250 km/h, kaj si normalen?«" Samo 250? pussy. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 7, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2014 pr 250 se glih u četrto prešalta :krneki: Ervin93, Jure, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Diujaki SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Pa je šel izpit po gobe. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 A vemo zdej kdo je ? Potrditev teze da folk s športaki divja al ne ? :grrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Čestitke policistu, dokazal je da ima večja jajca, pamet pa veliko manjšo. Me pa zanima, ali je ta voznik avtomobila kako dodatno usposobljen za sledenje pri takih hitrostih(ne mi sedaj o poligonih varne vožnje)? Se je voznik zavedal, da ima zraven še sopotnika? 'Nespametno' prehitevanje motorista..aja provida ga je pa preletela ane? Ne rečem, da bi bil motorist brez tablice, pa še to se hvalijo, da so bili na delu 3 motoristi..zakaj ni javil po radiu, naj ga kdo počaka na križišču? Sicer sem bil pa tudi sam slučajno na polovici Črnega Kala(vendar ob strani ker sem počival ), ko se je ta lov dogajal. Noben pa nepove, da je provida čez ovinke vozila 3/4 po nasprotnem pasu. Aja to ni pomembno, sej ima značko on lahko. Pa kot je razvidno iz članka, sta se ustavila kar sredi križišča?! Že tako je nepregledno, ko prideš dol na križišče.. reno99, kobayagy, spidybaw in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Ja bo treba kaj ukrenat, bo treba peljati kot jaz, na izi, hi hi hi Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Policist nobenga ne ogroza...samo ostali lahko policiste ogrozamo,poleg ostalih. Kmet2, NX650 in SANJIN-MIXON 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Rečeš to ali ono, ponavadi je vedno tisti ki ogroža in je nevaren Motorist, Tako smo vedno obsojeni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Julij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Čestitke policistu, dokazal je da ima večja jajca, pamet pa veliko manjšo. Me pa zanima, ali je ta voznik avtomobila kako dodatno usposobljen za sledenje pri takih hitrostih(ne mi sedaj o poligonih varne vožnje)? Se je voznik zavedal, da ima zraven še sopotnika? 'Nespametno' prehitevanje motorista..aja provida ga je pa preletela ane? Ne rečem, da bi bil motorist brez tablice, pa še to se hvalijo, da so bili na delu 3 motoristi..zakaj ni javil po radiu, naj ga kdo počaka na križišču? Sicer sem bil pa tudi sam slučajno na polovici Črnega Kala(vendar ob strani ker sem počival ), ko se je ta lov dogajal. Noben pa nepove, da je provida čez ovinke vozila 3/4 po nasprotnem pasu. Aja to ni pomembno, sej ima značko on lahko. Pa kot je razvidno iz članka, sta se ustavila kar sredi križišča?! Že tako je nepregledno, ko prideš dol na križišče.. Na svetu je tako, da imamo ljudje vsak svojo pamet, katera pa velikokrat deluje na podlagi nekoga drugega oziroma na ukaz nekoga drugega. Pač nekateri nimajo jajc, da bi sami mislili s svojo glavo. Ker pa je dotični voznik avta s sistemom Provida vozil, kot je pač vozil, pri tem pa se sopotnik ni prav nič pritoževal, bi lahko rekli, da sta mislila s svojo glavo in nato te misli preusmerila v okončine, s katerimi je eden izmed dvojice usmerjal vozilo. O tem, kako in na kakšen način je voznik vozil svoje vozilo, ne morem soditi, niti vplivati, ker sem že višje napisal, da ima svojo pamet s katero ravna po svoji volji. Sem postavil vprašanje nekemu inšpektorju iz GPU v zvezi usposabljanja za vožnjo vozil z vgrajenim sistemom Provida in dobil zelo medel odgovor v smislu, kaj sploh tečnarim, saj je poligon na Vranskem (čeprav sploh ni denarja za usposabljanje policistov na takšnem poligonu), kjer bo mogoče pridobiti kakšno izkušnjo. Kar se tiče usposabljanja policistov za vožnjo tako hitrih vozil, smo, milo rečeno, vedno bolj oddaljeni od Evrope in ostalih balkanskih narodov. Nikogar nič ne briga niti ne zanima (vedno je denar razlog), bo pa vedno voznik kriv za nastalo nesrečo. Kako so imeli organizirano delo na terenu ne bi komentiral, ker se je z ukinitvijo policijske uprave Postojna in priključitvijo policijski upravi Koper zelo zmanjšalo število policistov na terenu. Čeprav so imeli ta dan še nekaj motoristov, je v resnici tako, da je sedaj na območju policijske uprave Koper in bivše policijske uprave Postojna pol manj policistov na terenu, kot pred združitvijo obeh uprav. Pa razumi, kdor more. Sem pa že nekje napisal in bom še enkrat; vedno poglejte posnetek vaše vožnje, kjer naj bo tako, kot pač mora biti. Poiščite moj zapis o delu s sistemom Provida in v primeru nejasnosti ali pa nepravilnosti pri meritvi podajte Zahtevo za sodno varstvo. Pa naj sodišče potem ugotavlja pravilnost celotnega postopka, z meritvijo vred. Nisem za j... ljudi, vendar si nekateri zaslužijo takšno ravnanje, kjer pa moramo biti zakoniti in strokovni. Torej; j... na strokoven in zakonit način. Mia, Efendi, pik1 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 Borutt imaš od mene eno pijačo v plusu, ker si mož na mestu. SANJIN-MIXON, Kmet2 in MINY 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Bo kaj Počkov ta vikend, al spite vsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Popoldne koncno pade po celem tednu sluzbe. SANJIN-MIXON in Ihr* 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Bo kaj Počkov ta vikend, al spite vsi ... BO ... . ps. .... pa magar z avtom ... SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 ... BO ... . ps. .... pa magar z avtom ... A boste pol jutri za Cockto daw. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 ... BO ... . ps. .... pa magar z avtom ... he he al pa z biciklom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se