smeško Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Dejte mi mal napisat kaj počnete v prostem času, takrat ko niste na motorju - recimo da je slabo vreme, al pa kej podobnega... Da vidm če je samo men dolgčas...
igralec Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 igram in opisujem špile :) če je sila se tudi učim :lol:
Dream_er Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Jest se ponavad prekladam mal pred računalom in razmišljam, kako bi bilo fino še kaj za faks naredit (samo se mi skoraj nikol ne da pol, rajš na netu visim..... :oops: :oops: ). Drugač pa se vedno najde kdo, da grem pol na kakšen čaj in da se mal pogovoriva o "mopedih",......... tako da pol čas kar hitro mine.(Si naredim plane za drugo sezono :D :D :D ) LP!
gebre Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Nabijamo pouste na forumu :D LP by gebre
Vrtnica Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 zadne case bl ucenje pa ce je lepo vreme al ne... drgac pa kaksno DOSousko igrico spilam na compu se pred TVjem vlecem saltam kanale....
Ales Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Visim na neti, igram igre na kompjuteru, gledam tv, poslušam radio, hodim na pijačo.... v glavnem cajt zapravljam. :) 8)
Pervy Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 tecnarim na forumu ali pijem pivo in "modrujem" o motorjih :? :P
easyrider Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 ... pijem pivo in "modrujem" o motorjih :? :P .. rabiš družbo??? 8)
smeško Objavljeno November 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2002 tecnarim na forumu ali pijem pivo in "modrujem" o motorjih :? :P pozabu si oment, da iščeš nage babe ne netu!! :P :P
easyrider Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 ... je napisal, da pije pivo in "modruje" o motorjih ...
manjak Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Bulem u steno al pa mečem mobič ob tla :twisted:
CAPIROMZY Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Študiram kje bi najhitrej dobu dnar za še en ''moped'', :shock: pa brskam po netu :arrow: :idea: :P
Roman Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Kakšen prosti čas :?: :shock: , jest sploh nimam prostega časa :? :( .
AREA Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Pišem na forum, vsak dan grem za vsaj 15 minut v garažo pobožat motor, delam načrte za drugo sezono...
LuCy Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Jaz zdajle klepetam z MetalSteel in Satans Brothers (89,3) 8) pa tak lep LCD monitor , čist nov mamo v studiu!!!!!! :lol: ...in še pozdravi od benda: hail and kill b
dr.looney Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 igram igrice ,najraje kakšno strateško,gledam tv,berem ,spim jezim gogija.... :wink: :oops: in čakam da bo spet toplo in sončno vreme.... :wink: dr.looney :twisted:
Dave Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Kadar imam prosti cas, sem obicajno na vaji. :wink:
Thundercat Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Mislite če ne igram ROKOMETA! Tv, pc, hi-fi, Pa zdej berem TO SO BILI ŠE MOŽJE!Odlična knjiga
manjak Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Je že dolg, kar sem jst kekšno knjigo prebov. Pa jo bo kmal treba za šolo :evil:
Pervy Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 tecnarim na forumu ali pijem pivo in "modrujem" o motorjih :? :P pozabu si oment, da iščeš nage babe ne netu!! :P :P to počnem med delom :wink: , v prostem času pa zgoraj povedano.
Pervy Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 ... pijem pivo in "modrujem" o motorjih :? :P .. rabiš družbo??? 8) vedno! 8) sicer pa tako veš kje me najdeš (hambipress :wink: )
manjak Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Za pjačo so pa vsi prec na voljo :D
smeško Objavljeno November 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2002 Za pjačo so pa vsi prec na voljo :D ja halo a je to kej čudnga??? :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se