Sanda7 Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Najrajš sem tuki,pa še mal drugod brskam.
Nearrain Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 ...parimo se...še malo bolj frekventno, kakor ponavadi...
klimbra Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Čakam na lepše vreme!!!!!!!!!!!!!!
dubi Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Studiram kaj bi pocela takrat, da mi ne bo dolgcajt.
Ice Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 preizkujem globine nosa in visim na forumu.......vcasih se kaj delam zraven.
easyrider Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 preizkujem globine nosa in visim na forumu.......vcasih se kaj delam zraven. ... čistiš topice? :twisted:
Mačica Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Služba (tista na žalost tut takrat ko je lepo vreme), TV, internet zadnje čase pa spet tut mal aerobika.
Ice Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 preizkujem globine nosa in visim na forumu.......vcasih se kaj delam zraven. ... čistiš topice? :twisted: .....sem napisal da DELAM.... :x ....kvazi pomen,kot v "sluziti za kruh" (in bencin in olje in gume in... :P ) ....in ne opravljati karitativni prispevek druzbi. :lol: :wink:
easyrider Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 .....sem napisal da DELAM.... :x ....kvazi pomen,kot v "sluziti za kruh" (in bencin in olje in gume in... :P ) ....in ne opravljati karitativni prispevek druzbi. :lol: :wink: ... se pravi, da družbenokoristnega dela ne opravljaš med svojim službenim časom? ... pohvaljen ... 8)
Ice Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 ... se pravi' date='da družbenokoristnega dela ne opravljaš med svojim službenim časom?[/quote'] TEGA nisem rekel jaz. :P (drsecidelovnicaspress) 8)
.T. Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Sedaj, ko vreme ni vec primerno za voznjo z motorjem, se kako soboto popoldne ali proti veceru z Misho odpraviva v Smarjeske toplice, v oddelek Vitarij (Kekec III - hvala ti, da si mi povedal zanj). 3 savne (Rimska, Turska, Finska), solarij, soba za sprostitev, dva bazencka z mehurcki in eden z ledeno vodo, brezplacen avtomat za mrzlo vodo. Vse je ful spucano. In uzivancija se lahko zacne. Pa pozabil sem omeniti, da je oddelek vitarij tipa FKK. Ti dve punci imata koplke gor samo zaradi slike. Tadej
D.J. Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 v mislih perem in šraufam motor da bo spet lep Tadej če ni mehurčkov jih pa sam nardiš :shock: :D
.T. Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Tadej če ni mehurčkov jih pa sam nardiš :shock: :D Ja sam prej pojem dva zvrhana kroznika pasulja :twisted: ! Tadej
smeško Objavljeno November 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2002 Tadej - a tiste dve punce rabita kakšno drušno?? :twisted:
HHV Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 vežem muhe No a Gucisti pa že muhe lovite, pa jih aretirate, pol pa zvežete? :?: :shock: :wink: Za obsodbo jih pa v piru utapljate? (RibiškaMiJeTujaPress)
marijan Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Horjo moram ti povedati, da smo guzzisti nežna bitja, ki živemu bitju ne bi storili žalega, muhe pa vežem iz razno raznega perja ( petelin, fazan, jerebica) , pa volne pa trakcev, pa dlak(srna, jelen, gams, muflon, -to ti je že bližje). to delam do pomladi pol pa v lov na postrv, lipana...
HHV Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 No viš, Marjan, pa sem te prštimou, da si Motosvetovcem še nekaj lepga povedal! :wink: :lol: Sam se z ribičijo bolj priložnostno ukvarjam. Pa v glavnem beličarim in včasih malo poblinkarim. Je ribiška tud fletna! Dober prijem! HHV :D :D
marijan Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 hvala. sem glih danes mislil delat ene muhe iz CDC peres pa bomo vidli kaj bo. :shock:
snoopy Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Uf stara tema....no pa vidte kaj počnem ko mi je dolgčas :D
BremzPenzl Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 ..pijem pivo laško.. :OK: in visim na MS...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se