Sanda7 Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Najrajš sem tuki,pa še mal drugod brskam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 ...parimo se...še malo bolj frekventno, kakor ponavadi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Čakam na lepše vreme!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Studiram kaj bi pocela takrat, da mi ne bo dolgcajt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 preizkujem globine nosa in visim na forumu.......vcasih se kaj delam zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 preizkujem globine nosa in visim na forumu.......vcasih se kaj delam zraven. ... čistiš topice? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Služba (tista na žalost tut takrat ko je lepo vreme), TV, internet zadnje čase pa spet tut mal aerobika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 preizkujem globine nosa in visim na forumu.......vcasih se kaj delam zraven. ... čistiš topice? :twisted: .....sem napisal da DELAM.... :x ....kvazi pomen,kot v "sluziti za kruh" (in bencin in olje in gume in... :P ) ....in ne opravljati karitativni prispevek druzbi. :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 .....sem napisal da DELAM.... :x ....kvazi pomen,kot v "sluziti za kruh" (in bencin in olje in gume in... :P ) ....in ne opravljati karitativni prispevek druzbi. :lol: :wink: ... se pravi, da družbenokoristnega dela ne opravljaš med svojim službenim časom? ... pohvaljen ... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 ... se pravi' date='da družbenokoristnega dela ne opravljaš med svojim službenim časom?[/quote'] TEGA nisem rekel jaz. :P (drsecidelovnicaspress) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 vežem muhe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Kvačkam in štrikam :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Sedaj, ko vreme ni vec primerno za voznjo z motorjem, se kako soboto popoldne ali proti veceru z Misho odpraviva v Smarjeske toplice, v oddelek Vitarij (Kekec III - hvala ti, da si mi povedal zanj). 3 savne (Rimska, Turska, Finska), solarij, soba za sprostitev, dva bazencka z mehurcki in eden z ledeno vodo, brezplacen avtomat za mrzlo vodo. Vse je ful spucano. In uzivancija se lahko zacne. Pa pozabil sem omeniti, da je oddelek vitarij tipa FKK. Ti dve punci imata koplke gor samo zaradi slike. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 v mislih perem in šraufam motor da bo spet lep Tadej če ni mehurčkov jih pa sam nardiš :shock: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Tadej če ni mehurčkov jih pa sam nardiš :shock: :D Ja sam prej pojem dva zvrhana kroznika pasulja :twisted: ! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 our point exactly :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2002 Tadej - a tiste dve punce rabita kakšno drušno?? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kaj sploh sprašuješ :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 vežem muhe No a Gucisti pa že muhe lovite, pa jih aretirate, pol pa zvežete? :?: :shock: :wink: Za obsodbo jih pa v piru utapljate? (RibiškaMiJeTujaPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Horjo moram ti povedati, da smo guzzisti nežna bitja, ki živemu bitju ne bi storili žalega, muhe pa vežem iz razno raznega perja ( petelin, fazan, jerebica) , pa volne pa trakcev, pa dlak(srna, jelen, gams, muflon, -to ti je že bližje). to delam do pomladi pol pa v lov na postrv, lipana... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 No viš, Marjan, pa sem te prštimou, da si Motosvetovcem še nekaj lepga povedal! :wink: :lol: Sam se z ribičijo bolj priložnostno ukvarjam. Pa v glavnem beličarim in včasih malo poblinkarim. Je ribiška tud fletna! Dober prijem! HHV :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 hvala. sem glih danes mislil delat ene muhe iz CDC peres pa bomo vidli kaj bo. :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Uf stara tema....no pa vidte kaj počnem ko mi je dolgčas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ,,,je..m radoznale... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ..pijem pivo laško.. :OK: in visim na MS... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se